|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
LIPIEC - wymienię co się da, expresowo &&&![]() ![]() Moje ciuszki wystawione są tutaj maksymalnie do połowy sierpnia. Chętnie wymienię się za coś z mojej Wish listy, ale rozważę każdą propozycję. ![]()
Oto ona:
MIŁEJ WYMIANKI! ![]() ___________________ 1.Fioletowa tunika/bluza ze srebrnym zamkiem - NOWA, ROZMIAR UNI. 2.Szmizjerka różowa w białe paski - UŻYWANA, ROZMIAR XL. 3.Czarna koszulka z misiami - PRAWIE NOWA, ROZMIAR UNI (możliwe niewielkie zkulkowania na dolnej części bluzki). 4.Biała kamizelka na 3 białe guziki, 2 imitacje kieszeni na guziki na piersiach oraz dwie na dole. UŻYWANA, ROZMIARU BRAK (ale L/XL też wejdzie na spokojnie) (POD kołnierzem dwie plamki, od suszenia za oknem - niewidoczne). 5.Czarna bluzka ze złotą koronką (przedstawiony tył bluzki) z przodu gładka. NOWA, ROZMIAR UNI. - REWELACYJNA NAPRAWDĘ!!! ![]() 6. Koralowa z napisem (małe zaciągnięcie na dole, ale nie dziurka) UŻYWANA, ROZMIAR UNI. 7.Bluzka (brakuje może z 3 kryształków, czego wgl nie widać) ZAŁOŻONA 2-3 RAZY, ROZMIAR UNI. 8.Siateczka. UŻYWANA, ROZMIAR WG MNIE UNI. 9.Tunika nietoperz pantera - UŻYWANA ROZMIAR XL/XXL . 10.Tunika ze ściągaczem. NOWA ROZMIAR XL/XXL. 11.Bluzka MOODO, założona kilka razy ROZMIAR L. 12.Tunika/Sukienka firmy HOUSE, założona 2 razy! ROZMIAR M (ALE DUŻA JEST) JEST REWELACYJNA!!! ![]() 13.Tunika/sukienka wiązana z tyłu. Przydało by się ogolić - ROZMIAR UNI. 14.Tunika/Sukienka Moodo, ładny turkus tylko zdj tego nie pokazało. Ma małą plamkę, ale pewnie się spierze. Mało chodzona, ROZMIAR L. 15.Bluza bez kaptura z kieszonkami. Troszeńkę zmechacona, ROZMIAR M. 16.Tunika na jedno ramię HOUSE, tył gładki. PRAWIE NIENOSZONA, ROZMIAR L. 17.Sweterek ECHO, trochę wyrobione dziurki. ROZMIAR L - WSPANIAŁY!!! ![]() 18.Bluza VERO MODA - PRAWIE NIENOSZONA, ROZMIAR M. 19.Koszulka/Tunika z odkrytym (bądź nie, zależy od gustu) ramieniem, UŻYWANA, ROZMIAR UNI. 20.Bombka HOUSE, DWA RAZY ZAŁOŻONA, ROZMIAR M. 21.Bluza męska BOTTLE GANJA, PRAWIE NIENOSZONA, ROZMIAR M. ZAJE...!!!;-) ![]() ![]() ![]() 22.'Śliska' NIKE, CELTIC. Posiada jakąś plamke. ROZMIAR M (178CM) 23.Bluza DIVERSE, ZAŁOŻONA KILKA RAZY, ROZMIAR XL. 24.Bluza MOODO, ZAŁOŻONA KILKA RAZY, ROZMIAR L (możliwe malutkie zakosmacenia). 25.Bluzka nietoperkowa w lekkie błyszczące paski. NIENOSZONA, ROZMIAR UNI. 26.Bluzka/Tunika luźne rękawy, ROZMIAR UNI możliwe niewielkie zakosmacenia. 27.Sukienka, NIENOSZONA ROZMIAR L. 28.Bluza FUNK'N'SOUL możliwe że na ściąhaczu zostało coś z żelazka, ale mało widoczne. ROZMIAR L. 29.Bluza BUTIK YOUR NEW STYLE, nie tak bardzo neonowa. Trochę zmechacona i odszedł lakier z tej zasówki od zamka podczas prania. ROZMIAR XL. 30.Bluza VERO MODA. Fabryczne dziury na ściągaczach na kciuki. Na prawym jest odprute od nowości, wystarczy igła i nitka i nie ma śladu. ROZMIAR M, ALE RACZEJ M-XL 31.Bluza, zamek do połowy, z tylu również logo kota. ROZMIAR XL. 32.Jeansy, proste. NIENOSZONE, ROZMIAR 31. 33.Rurki 7/8 z ZIPAMI MOODO, przeszycia pionowe wzdłóż całych nóg. NOWE, ROZMIAR L. 34. BRAK!!! 35.Pumpy, alladyny NEW YORKER z fabrycznymi plamami etc. Na rl nie takie szerokie jak na zdj. ROZMIAR 30 (L) WIĘKSZE OSÓBKI TEŻ WEJDĄ. 36.Spodnie w Włoch, rozciągliwe, ściągacz do ok połowy łydki. UŻYWANE, ROZMIAR XXL. 37.Biodrówki, rurki, obcisłe grubszy jeans. MAŁO NOSZONE, ROZMIAR 40 (z tyłu zapinane złotko, ale brakuje w nim kilku oczek - nie trzeba nosić), 38.Dresy fioletowe QUEEN - foto nie pokazało fajnego kolorku. UŻYWANE, ROZMIAR L. 39.Spodenki, UŻYWANE ROZMIAR 30 (XL TEŻ WEJDZIE) WYPISANE SĄ RÓWNIEŻ WSZYSTKIE WADY, KTÓRE DOSTRZEGŁAM PODCZAS ROBIENIA ZDJĘĆ I ODKŁADANIA CIUSZKÓW. ROZMIARY PODANE Z METEK, EWENTUALNIE WG MNIE - PROSZĘ PYTAĆ O WYMIARY. PRZEPRASZAM, ALE NIE ZAWSZE MAM CZAS NA ROBIENIE ZDJĘĆ NA SOBIE!!!
![]()
Edytowane przez aneleczka Czas edycji: 2011-07-29 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: &&& sierpień - wymienię co się da, expresowo &&&
C.d.
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: &&& sierpień - wymienię co się da, expresowo &&&
cos za 1 i 3 ? mozna prosic wymiary ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.