|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Moje różności na wymianę
WĄTEK NIEAKTUALNY
KOSMETYKI - Under Twenty - Lekki krem nawilżający Water Melon, zostało trochę więcej niż połowa słoiczka - Eveline - drobnoziarnisty peeling do twarzy (saszetka 12ml) - Joanna - Guma usztywniająca effect.net, zostały 3/4 - Marion - Maribell Perfect - Odżywka do włosów czerwonych, rudych i mahoniowych, zostało między 70 a 80% - Soraya - mleczko do demakijażu z kolagenem, elastyną, czystą wit. E i aktywną wit. A, zostało 8-% - Taft Looks Curly Look - pianka do loczków extra strong, zostało ok. 60-70% - Wellaflex - pianka nabłyszczająca z dodatkiem lakieru - ok. 1/2 opakowania - Oriflame - Northern Lights - 24h antyperspirant w kulce, zostało 80-90% - Lirene - peeling enzymatyczny do cery wrażliwej, zostało ok. 40% - Joanna - Wosk nabłyszczający - zostało ok. 80% INNE RZECZY: - Tabletki Wapń Magnez Cynk firmy Walmark, zostało 18 z 30 tabletek (tu sobie można czytnąć: http://sklep.fbb.pl/walmark_wmc_wapn...aly_ids_1086_1) - Papiloty gąbkowe z drucikiem w środku, dość grube, ok. 3 cm średnicy - 6 sztuk - Kolczyki - niebieskie plastikowe gwiazdki - Kolczyki wiszące z plastkiowych szkiełek, różowych i przezroczystych - Dwie nieco starodawne broszki - Bransoletka bursztynowa (raczej imitacja bursztynu) - Klipsy z jakiegoś tworzywa sztucznego, w większości w kolorze złotym, 20 par - coś dla lubiących błyskotki, ewentualnie do zabawy dla dzieci, czy coś ![]() - Duża spinka do włosów - Lampka "UFO" Próbki -Bielenda Time Control - kremowe serum pod oczy (nie mogę się dopatrzeć na opakowaniu żadnej pojemności, ale na oko góra 1ml) -Bielenda Time Control - krem na dzień SPF15 (z pojemnością sytuacja jak wyżej) -Dermika Specialite - intensywny krem pod oczy i na powieki przeciw zmarszczkom i wiotczeniu skóry (j.w) -Floslek - seria do skóry z problemami naczynkowymi, krem półtłusty (2ml) -Floslek - Seria hypoalergiczna - krem pod oczy do skóry wrażliwej (2ml) -Emolium krem specjalny (3ml) -Nivea Visage - krem przeciwzmarszczkowy Q10 plus na dzień i pod oczy -Nivea for Men - nawilżający balsam po goleniu - próbka w saszetce 3ml i buteleczce 30 ml -Ziaja Anno D'oro - krem tonujący 01 (odcień naturalny) - 2 szt. -Ziaja Nuno - krem antybakteryjny - 2szt. WYMIENIONE: - Super Deo - prawie nowy, użyty trzy razy, więc ubytku nie widać - do Pippi - Antidral - zostało ok. 70% buteleczki, ważny do 08.2008 - do Grabci - Garnier Fructis - intensywny krem wygładzający bez spłukiwania, zostało ok. 3/4 opakowania, ważny do 08.2008 - poszło do spadam_z_dachu - Brevoxyl - krem 4%, ważny do 09.2008, zostało ok. 30% - poszło do sasetka86 - Mini-Me eye liner - Miss Sporty, kolor: 040 eucalyptus, użyta kilka razy - poszło do spadam_z_dachu - Vichy Oligo 25 - pianka oczyszczająca do skóry pozbawionej blasku - do dorotie85 -Vichy Liposyne - wyszczuplający krem drenujący do pielęgnacji ciała - Iwostin Purritin - krem na noc do skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych, została ok. 1/3 opakowania - poszło do sasetka86 - Biała kredka do paznokci - Rival de Loop, użyta kilka razy - poszło do spadam_z_dachu - Emulsja matująca Iwostin Purritin, została połowa tubki - poszło do sasetka86 - Potrójny cień do powiek Inglot Integra, używany, odcienie zieleni (raczej zgniłej) - zdarzył im się upadek z wysokości i się pokruszyły ![]() Jestem zdesperowana, żeby wyzbyć się tych rzeczy, więc nie będę wybredna przy wymianie, na pewno coś znajdę
nobody said it was easy Edytowane przez incognito_girl Czas edycji: 2008-04-21 o 18:49 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moje różności na wymianę
Coś za 3, 6, 8?
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Podoba mi sie brevoxyl i krem iwostin, zajrzyj
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
nic niestety nie znalazłam
szukam np balsamów, szamponów |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
spodobały mi się jeszcze broszki ta z kwiatkiem i taka w formie rombu z czterema przywieszkami na dole. Za to, Antidral i Iwostin mogę oddać np. którąś z koszulek i spinkę lub spinkę i paletkę
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Witaj!
Chciałabym zobaczyć '17. Rudy sztruksowy kaszkiet (aktualnie nie mam zdjęcia, postaram się wrzucić niebawem)'
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Iwostin Purritin na noc i Wapń Magnez Cynk? Mam fajny peeling enzymatyczny i balsam
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiadam na Twoje pytania. Odżywka Killys jest prawie przezroczysta, ale niezupełnie. Ma bardzo bardzo delikatny odcień podobny do lakierów do frencha (biało-różowy). Zestaw do manicure jest dobrze widoczny na zdjęciu. Zawiera małe nożyczki, pilnik, obcinacz i patyczek do skórek; używane 1 raz.
Jeszcze myślę nad tą wymianką. Jakie masz próbki? Szukam czegoś dobrego na naczynka oraz różnych maseczek. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
1. Super Deo - prawie nowy, użyty trzy razy, więc ubytku nie widać, ważny do 12.2012, zachwalany przez Wizażanki http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6499 Próbki -Floslek - seria do skóry z problemami naczynkowymi, krem półtłusty (2ml) -Floslek - Seria hypoalergiczna - krem pod oczy do skóry wrażliwej (2ml) -Vichy Liposyne - wyszczuplający krem drenujący do pielęgnacji ciała (z tubeczki 30 ml zostało na oko tak między 15 a 20) DOKŁADKA: 16. Tabletki Wapń Magnez Cynk firmy Walmark, zostało 18 z 30 tabletek (tu sobie można czytnąć: http://sklep.fbb.pl/walmark_wmc_wapn...aly_id s_1086_1)
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się nad tą wymianką i myślę, że najlepiej byłoby zrobić większą.
Podobały Ci się u mnie: peeling enzymatyczny Dax, odżywka Ce-Ce of Sweden, Toleriane żel do mycia twarzy próbka, oraz chyba odżywka Killys i zestaw do manicure z Avonu. Ja z chęcią przyjęłabym Iwostin Purritin (na noc do skóry wrażliwej), Tabletki Wapń Magnez Cynk i Floslek krem półtłusty na naczynka 2ml. Jednak to za mało dla mnie, żeby móc się wymienić. Może masz coś poza wątkem? (szukam np. cieni Inglot i Bell w brązach). Jeśli nie to daj znać kiedy będzie dokładka
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Niestety zostal mi juz tylko peeling
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
peeling jest minimalnie uzywany...wydaje mi sie ze do 15% maksimum
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
mi sie podoba brevoxyl i kosmetyki iwostinu: krem na noc+ emulsja, moglabym oddac za to te rzeczy ktore proponowalas
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
pytalas czy sie wymieniamy-ja jestem na tak
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.