|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Organza Indecence, Wish, Demeter, Must, Hot, Amour, The Parfum i inne! Warto zajrzeć!
NIEAKTUALNE
Hej! Perfumy, raczej tylko na perfumy bądź górnopółkową kolorówkę. Proszę, nie proponujcie mi za perfumy niskiej półki ![]() Osoby z mniej niż 5 przekupkami, bądź przekupkami negatywnymi wysyłają jako pierwsze. Kosmetyki wysyłam zadbane, niezakurzone, czyste, dobrze zabezpieczone i takich oczekuję w zamian. Kosmetyki wysyłam zawsze listem poleconym, w zamian również oczekuję przesyłki rejestrowanej. Co do prio/eko - się dogadamy (; Preferuję jednak priorytety. ![]() Rezerwacje na pomarańczowo, nieaktualne na szaro. Narazie tylko perfumy, na dniach pojawi się kolorówka i trochę pielęgnacji
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2008-05-17 o 20:45 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Organza Indecence, Wish, Demeter, Must, Hot, Amour, The Parfum i inne! Warto za
Perfumy:
*Givenchy, Organza Indecence, 27/30ml, jest kartonik, rarytas, tylko za coś super (; *Cartier, Must de Cartier, 45/50ml, piękna wersja flakonu, ze szronionymi bokami, jest kartonik *Demeter, Chocolate Chip Cookie, 110/120ml, chętnie na innego demetera , jest kartonik*Ralph Lauren, HOT, 60/100ml, bez kartonika *Chopard, Wish, klasyk, 73/75ml, tester z kartonikiem *Kenzo, Kenzo Amour, około, bo trudno stwierdzić 35/50ml, bez kartonika *Charles Jourdan, The Parfum, 48/50ml, z kartonikiem odlewki z atomizerkami: Thierry Mugler, Angel, 10ml odlewka Escada, Pacific Paradise, 5ml odlewka D&G, The One, 12ml odlewka
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2008-05-17 o 11:34 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Organza Indecence, Wish, Demeter, Must, Hot, Amour, The Parfum i inne! Warto za
Kolorówka:
Pierre Rene, eyeliner w pisaku, czarny, zużycie 10-15% Avon, Soft matte mousse, podkład w kolorze Ivory, zużycie 15% Maybelline, XXL Intense, mokry, zużycie 10% Joko Virtual, Autumn Leaf, fioletowy cień, zużycie 5% Avon, rozświetlająca mozaika, zużycie w granicach 7%, jest kartonik Maybelline Everfresh, Concealer, kolor Light Beige, zużycie 5% Manhattan, cień do powiek, srebrny, zużycie 7% Vipera, korektor do cery normalnej i sucher, kolor pastelowy, użyty 3 razy Lancaster, puder rozświetlający w puszku, użyty kilka razy Wibo, Your Fantasy, puder rozświetlający, zużycie 7% Wibo, Water Sheen with MaxiLip, kolor nr 8, zużycie 6% Astor, Prismatic, błyszczyk (tester), kolor różowy z drobinkami, zużycie 35% Maybellien, Expert Wear, cień do powiek, muśnięty kilka razy, kolor Spring Green/Vert tige Avon Bronze, pomadka nadająca złotą poświatę, użyta 3 razy Ziaja Nuno, antytrądzikowy krem tonujący, kolor 01, zużycie 10-15% Nivea Visage Young, krem tonujący, zużycie 10%
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2008-03-11 o 13:40 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Pielęgnacja i inne:
Avon Footworks, cytrusowo-miętowy lotion do stóp, zużycie 25% Garnier Czysta Skóra, krem nawilżający o długotrwałym efekcie matującym, zużycie 10-15% Tutti Frutti, mus mango-brzoskwinia, zużycie 10%
Edytowane przez Lea93 Czas edycji: 2008-03-11 o 13:44 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za *Demeter, Chocolate Chip Cookie, 110/120ml, chętnie na innego demetera
, jest kartonik ? |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos za jakies odlweczki
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za Cartiera?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubisz moze Miracle Lancome (klasyczne)?
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic u Was nie znalazłam.
Laylo, w ciemno nie wezmę, ale spróbuję zdobyć próbke.
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Niezmiennie podoba mi się u Ciebie
Charles Jourdan, The Parfum, 48/50ml, z kartonikiem i jeszcze D&G, The One, 12ml odlewka Może tym razem coś wypatrzysz? |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hej! A może zamienisz się ze mną za perfumy - oto link do mojego wątku - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=239481 pozdrawiam, najbardziej interesują mnie kenzo albo odlewki,
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Anastazjo, podoba mi się Les Belles, mini Madness, może Neonatura (musiałabym sobie przypomnieć), Fendi, mini Oscar i mini Penhaligons, ale nie wiem czy The Parfum nie poleci w świat, do gwaihally.
Nena, niestety ale nie dziękuję
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
A co byś była skłonna oddać za The Parfum i odlewkę The One z tego co wyżej wymieniłam
?
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się Must Cartiera , na jaki zapach chciałabyś je wymienić ?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Szukam:
Nina Ricci, belle de minuit Fendi, Theorema Hermes, Un jardin en mediterranee Micallef, Hiver V&R, Flowerbomb Prada, klasyk DKNY, męskie delicious'y SL, Un bois vanille YSL, Baby Doll i pewnie sporo innych - najchętniej słodkie, lekko drzewne, orientalne.
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
do góry
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
staję w kolejce do OI, może jakims cudem
aha poza wątkiem mam nowa 30-tkę Theo klasycznej, jeszcze nie otwieranej nawet, gdyby w wątku nic Cię nie zainteresowało,
|
|
|
|
|
#21 |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Lea, byłabyś skłonna wymienić OI na BdM - BdM mam ok. 25-30ml z 50, jest kartonik. Dokładną ilość musiałabym sprawdzić....
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy interesuje Cię Neonatura Cocon ?
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Przetestowałam i raczej nie.
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
musiałabym potestować, pomyśleć...
chyba, że byś coś dobrała
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Może za OI Asja Fendi,prawie całe 40ml z ubytkiem zaledwie testowym i kartonikiem?
Perełka bardzo trudna do zdobycia. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-03-07 o 14:56 |
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)A co byś chciała? Bo dużo wymieniłaś, a nie wiem co Ci się najbardziej podoba
|
|
|
|
|
|
#30 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie znam ![]() Margot, mogłabyś zaznaczyć na jakimś obrazku czy może zdjęcie zrobić, tak, żeby było widać ubytek ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.