Wody perfumowane damskie

E-Glamour.pl
Lalique Le Parfum woda perfumowana 100 ml dla kobiet
Lalique Le Parfum woda perfumowana 100ml
LALIQUE Le Parfum Woda Perfumowana dla Kobiet 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 56 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 listopada 2022 o 12:09
    Dla mnie okropne!
    Kocham perfumy i dostałam ten zapach ostatnio w prezencie, jednak szybko go oddałam. Zapach jest okropny.!!! Od razu po aplikacji poczułam zapach jakby mieszaniny zapachów łazienkowych połączony z waniliową choinką z taksówek i rozgniecionymi malinami. Aż mnie zemdliło i zaczęła mnie boleć głowa. Perfumy te zawierają ciekawe nuty zapachowe, jednak całość jest dla mnie nie do zniesienia... Nuty głowy: bergamotka, liść laurowy, różowy pieprz Serce: jaśmin i heliotrop Baza: paczula, drzewo sandałowe, tonka i wanilia
    Wady:
    • cena jak taki zapach
  • 22 lutego 2021 o 15:37
    sam seks
    gdybym miała opisać jak pachnie seks wybrałabym te perfumy. Nutami głowy są Laurowiec indyjski, Różowy pieprz i Bergamotka; nutami serca są Heliotrop, Migdał i Jaśmin; nutami bazy są Wanilia, Fasolka tonka, Drzewo sandałowe i Paczula. Co ten Dominique Ropion wyprawił <3. Flakon ładny elegancki, bardzo cieszy oko. Jakby ciężki. Kompozycja....z klasą, rozbrajająca. Wyrafinowanie i elegancja a przy okazji ta ciepła, miękka wanilia...
  • 25 listopada 2020 o 22:07
    Słodziak z pazurem!
    Nie są to typowo słodkie perfumy waniliowe. Mają w sobie delikatny pazur. Jest to wanilia z lekką nutą ziołową, przyprawową. Pikanterii nadaje im laurowiec. Są to perfumy z klasą. Pudrowe ale jednocześnie świeże. Wszystkie nuty idealnie się że sobą komponują. Trwałość bardzo dobra. Do tego przepiękna butelka. Perfumy, to według mnie prawdziwe dzieło sztuki. Na dodatek nie trzeba wydawać na nie majątek. Za butelkę 100 ml zapłaciłam nieco ponad 100 zł. Jestem zachwycona!
  • 26 kwietnia 2020 o 2:19
    Piękne
    Są naprawdę piękne. Mimo że na rynku dużo ciężkich słodziaków, te perfumy są zdecydowanie bardziej ciekawe. Jest coś, co do nich przyciąga. Są zmysłowe, pikantne, seksowne. Dużo osób pisze tu o ich niezwykłej mocy. Niestety, ja takiej nie zauważyłam. Są trwałe, ale gdzież im tam do np. Angela. Projekcja też średnia. Jednak piękno zapachu to wynagradza.
    Zalety:
    • piękny zapach
  • 5 marca 2019 o 21:33
    Zwala z nóg
    Zapach kupiony w ciemno, na podstawie recenzji internetowych. Obawiałam się go baaardzo, ponieważ nie przepadam za dominującą nutą słodkiej wanilii w perfumach (nie chciałam pachnieć jak podgrzewacze z Lidla, chociaż bardzo je lubię). Ale ta wanilia nie jest w żadnym wypadku słodka, zapach podkręcony ziołami, ostry - rzekłabym nawet że pikantny....if you know what I mean ;) Perfumy zdecydowanie z gatunku orientalnych, balsamiczne, ciężkie, raczej na zimę, na wieczór ale i na dzień. Trwałość powalająca na kolana - czuję je wieczorem pod prysznicem. Opakowanie to majstersztyk - bardzo eleganckie, wręcz ekskluzywne. Le Parfum są bardzo charakterystyczne i wydaje mi się że unikatowe "na ulicy" mimo śmiesznej ceny jak na taką jakość. Lalique to firma perfumiarska, jak już ktoś wspominał, a to zobowiązuje - to trzeci mój zapach z Lalique i kolejny raz się nie zawiodłam. Nie wiem czy kupię ponownie, bo lubię eksperymentować z zapachami, ale nie wykluczam :)
    Zalety:
    • Zapach powalający
    Wady:
    • ZEERO
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie