|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() *Same Skarby* NUXE,KRYOLAN,DIOR
Witam
![]() WISHLIST: -Shiseido, Hydro-Liquid Compact -Clinique - Powder - Clarifying Powder Makeup -Givenchy prisme foundation -Givenchy matmat -Podkład Chanel Innocence,Universelle -maczki -podkłady ,pudry prasowane clinique -mozaiki clinique na wymianke mam: ![]() Bardzo lekki, delikatny kremowy podkład stosowany do uzyskania atrakcyjnego efektu w świetle. Mieniące się ,promieniujące perliste pigmenty odbijają światło w magiczny sposób pozwalając osiagnąc niepowtarzalny efekt. Szczególnie polecany do makijażu wieczorowego. Shimmering Event Foundation w formie nowoczesnej emulsji szczególnie nadaje się do rozświetlenia wrażliwej ,delikatnej cery i pozostawia miłe uczucie na skórze. Zawarty w podkładzie filtr ochronny nr.15 pozwala na noszenie go na słońcu. ![]() Uniwersalna baza pod pokład.Zalecana w szczególności gdy podkład się nie trzyma cera jest zniszczona. Baza stosowana pod podkład w procesie malowania. Ultra Under Base cienko nałożona pozwala na profesjonalną aplikację szeregu kosmetyków z seri Ultrafoundation oraz podkładów telewizyjnych. ![]() ![]()
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2008-02-26 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Same Skarby* NUXE,KRYOLAN,DIOR
coś u mnie za Nuxe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ktores z tych kosmetykow?
![]() na wymianke mam: ![]() Bardzo lekki, delikatny kremowy podkład stosowany do uzyskania atrakcyjnego efektu w świetle. Mieniące się ,promieniujące perliste pigmenty odbijają światło w magiczny sposób pozwalając osiagnąc niepowtarzalny efekt. Szczególnie polecany do makijażu wieczorowego. Shimmering Event Foundation w formie nowoczesnej emulsji szczególnie nadaje się do rozświetlenia wrażliwej ,delikatnej cery i pozostawia miłe uczucie na skórze. Zawarty w podkładzie filtr ochronny nr.15 pozwala na noszenie go na słońcu. ![]() Uniwersalna baza pod pokład.Zalecana w szczególności gdy podkład się nie trzyma cera jest zniszczona. Baza stosowana pod podkład w procesie malowania. Ultra Under Base cienko nałożona pozwala na profesjonalną aplikację szeregu kosmetyków z seri Ultrafoundation oraz podkładów telewizyjnych. zapraszam ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za
KRYOLAN,Shimmering Event Foundation,ze złotymi drobinkami
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
tym razem niestety nic,podkładu arden nie znam,podoba mi sie collistar jednak na nuxe nie wymienie.
pozdrawiam ![]()
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nic
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
niestety nic,szukam głownie podkładow
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba,ze masz cos poza watkiem za collistar? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
a moze podoba Ci sie puder prasowany Diora?jest to asniutki kolor,fotki znajdziesz w ktoryms z nieaktualnych watkow.Wtedy dobrałabym napewno jeszze kilka rzeczy u Ciebie
![]() KOSTKA CUKRU- żel pod prysznic nowy, włoski 200 ml WAFELEK - żel pod prysznic nowy, włoski 200 ml
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
kilka rzeczy?:O
chcesz mnie ogołocić? ![]() a coś innego jak puder?pudrów mam nadmiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba juz nic gornopołkowego i prawie nowego nie mam,a sporo uzywanych nawet nie bede Ci proponowała ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Na chwile obecna interesuje mnie Nuxe-krem koloryzujacy...jesli znajdziesz cos u mnie to zastanowie sie nad reszta
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam,za te rzeczy chcałabym raczej cos czego naprawde potrzebuje w chwili obecnej-czyli cos z wishlist
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety,jestem bladolica i zaden podkład u Ciebie mi nie przypasuje raczej
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za ktorys Kryolan?? zapraszam:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246956
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.