|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pielęgnacja, ciut kolorówki
Drogie Wizażanki, nigdy nie praktykowałam takich rzeczy, ale mam trochę nieudanych zakupów, pomyślałam, że może znajdzie się ktoś kto się ze mną wymieni. Lepiej tak niż wyrzucić.
Przy każdym kosmetyku podam datę ważności (o ile znajdę) i ilość w opakowaniu (postaram się być dokładna, choć aptekarzem nie jestem). Zamieszczam też zdjęcia. Nie ma w moich zbiorach opakowań, gdzie jest mniej niż połowa produktu. Jeśli coś Was interesuje, piszcie na prv (możecie podać namiary na swój wątek). W temacie wolałabym jedynie udzielać info na temat oferowanych przeze mnie rzeczy. Będę zaglądać regularnie i edytować wątek. Kolorem szarym zaznaczam to co już wymieniłam. Czego szukam? - kremów nawilżających do twarzy - kremów pod oczy - podkładów o bardzo jasnych odcieniach - tuszy pogrubiających (różne kolory) - no i różnych rzeczy, na które mnie natchnie niespodziewanie, dlatego piszcie tłumnie ![]() W OFERCIE mam na dzień dzisiejszy: 1) Niesklejający żel do włosów, mocny - SUNSILK - modeluje i utrwala
3) Kakaowe masło do ciała - AA - skóra bardzo sucha 4) Krem odżywczo-wzmacniający na noc - OLAY - zimowa ochrona - skóra sucha, normalna, mieszana
8) próbka perfum - SISLEY - SOIR DE LUNE edp
Edytowane przez Eleanor Rigby Czas edycji: 2008-04-11 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: pielęgnacja, ciut kolorówki
Coś u mnie za:
- Krem -żel do mycia twarzy - AA - do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej - Kakaowe masło do ciała - AA - skóra bardzo sucha ? Acha, jeśli chodzi o Podkład nawilżający AFFINITONE - MAYBELLINE - data ważności: nie widzę, chyba, że 1210 coś Wam mówi? Podejrzewam, ze to grudzień 2010r. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
JESTEM ONA
|
coś za miniaturkę Liberte?
oto moj link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=225380 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2) Krem -żel do mycia twarzy - AA - do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
czy znalazłabyś coś za małe Liberte?
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
interesuje mnie ten podkład z maybelline u ciebie ?????
a Ty widzisz coś za niego u mnie???? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=245819 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie ma.
Przepraszam, że tak długo nie odp, ale nie mialam chwili, zeby zajrzeć na Wasze strony. Odpowiem po kolei wszystkim do wtorku.
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
_kapryska_ - niestety nic,
zaakrecona - z tego co widzę masz tylko ciuszki, a mnie interesują kosmetyki, więc narazie nie widzę nic, miss natasha - niestety ![]() Malinka 1982r - narazie nic, RedButterfly - też narazie nic nie widzę (może jakieś cienie, jeśli kiedyś Ci się trafią). Do reszty odzywam się na prv ![]() Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej! Spodoba Ci się cos u mnie???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Podoba Ci się coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
![]() Też nic. Niestety nic, a tak bym się chciała pozbyć tego podkładu. ehh...
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie?
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Może kremy Oriflame, choć ta data ważności...
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() opakowanie: 5ml uwagi: jak dostałam tak oddaję, nawet nie psikałam ![]() opakowanie: posiadam dwie próbki po 2ml, czyli razem 4ml uwagi: z atomizerem ![]() opakowanie: 2ml uwagi: bez atomizera ![]() opakowanie: 30ml uwagi: psiknięty 3 razy, za jakiś dobry kosmetyk z wyższej półki odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.