![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy i kosmetyki.
Nieaktualne.............. ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Witam serdecznie, to mój pierwszy wątek wymiankowy, więc proszę Was o wyrozumiałość ![]() Zgodnie z zasadmi panującymi na forum zapewniam że: 1. Kosmetyki i perfumy oferowane przeze mnie na wymianę są oryginalne i z aktualnym terminem ważności. Jeśli mam wątpliwości co do terminu przydatności - napiszę o tym. 2. Jako nowa osoba na Tragowisku wyślę produkty jako pierwsza, przesyłką poleconą, priorytetową, dobrze zabezpieczone- w zamian oczekuję tego samego. 3. Odpowiadam na Wasze posty w moim wątku. 4. Kosmetyki są dobrze opisane, w razie pytań proszę o kontakt - żeby nie było nieporozumień. Zapraszam ![]() Perfumy:
Nuty głowy: bergamotka, mandarynka, płatki jaśminu, liście mandarynki; Nuty serca: gardenia, znany już z oryginalnej edycji Addicta zapach kwiatu Królowej Nocy, bułgarska róża, tuberoza; Nuty bazowe: wanilia bourbon, drzewo sandałowe, białe piżmo i bób tonka. Zapach zmysłowy, delikatny i promieniujący kobiecością. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7121 Te perfumy wymienie tylko na inne perfumy, ŚWIEŻE - na lato. Głownie szukam: -Dior Dune -wszystko z tej serii zapachu(mydło, mleczko itp...) -Amanii Mania -LB Laura -YSL Cinema -Cacharel Noa -DKNY Rozważe wszystkie Wasze propozycje. Pielęgnacja
Szukam : przede wszystkim dobrego tuszu do rzęs -brązowego- nowego- chętnie Max Factor 2000 Calories lub innego markowego, (wydłużający, pogrubiający) i wszystkiego co wpadnie mi w oko ![]() na czarno - aktualne na zielono - rezerwacja na szaro - nieaktualne na czerwono - dokładki na niebiesko - rzeczy poszukiwane postaram się dzisiaj dodać zdjęcia Edytowane przez Megi29_2005 Czas edycji: 2008-06-15 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki.
Jest baaaardzo podobna do klasyka,moze odrobinke delikatniejsza.Jest to nie tylko moja opinia,ale wielu dziewczyn które pisały o tym zapachu w "perfumach"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Bioderma Sensibio H2O SOLUTION MICELLAIRE 250ML
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za
Bioderma Sensibio H2O SOLUTION MICELLAIRE 250ML użyty dosłownie trzy razy zostało ok.95%. Data ważności : do lutego 2011, tka info jest na butelce LOT 04481 02 / 11 świeży, zakupiony w aptece w zeszłym miesiącu.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za sensibio?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za biodermę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za perfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Christian Dior, Dior Addict eau fraiche
Cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za addict??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie może za:
Bioderma Sensibio H2O SOLUTION MICELLAIRE 250ML użyty dosłownie trzy razy zostało ok.95%. Data ważności : do lutego 2011, tka info jest na butelce LOT 04481 02 / 11 świeży, zakupiony w aptece w zeszłym miesiącu.
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ponawiam pytanie cos u mnie za biodermę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Siek, przepraszam Cię, ale przez moja nieuwagę nie odpisałm Ci od razu,
niestey nic nie znalazłam za micela, bo zalezałoby mi na wymianie na inny apteczny specyfik, lub ewentualnie razem z Diorem za inny fajny perfum, lub dwa o mniejszej pojemności, dziękuję i pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witaj,
masz fajne perfumy, muszę jutro sprawdzić niektóre z nich, bo przyznam że nie do końca pamiętam zapach... A wstępnie co możesz mi zaproponować za diora + micela? Myślałam o Lolicie ale chcę ją jutro dokładnie sprawdzić, bo jeszcze jej nie miałam, szkoda że Angel juz "odleciał" ![]() Kenzo znam i to nie mój typ, to samo Jil No 4, czekam na twoją propozycję, pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.