|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kapciuszki i kosmetyki
Wątek kosmetyczny aktualny!
Umieszczam tu ten wątek bo chcę także na kosmetyki się wymienić. Kapcie, nowe, skórzane (lub welurowe- ale to też skóra), jakby ktoś chciał to mogę też mieć inne - w innych rozmiarach. 1. Klapki rozmiar 39 2. Klapki 36 3. Klapki 40 4. Kryte 39 5. Klapki 38 6. Klapki 39 Szukam głównie wszystkiego co się przyda młodej mamie i niemowlakowi - ciuszki od romiaru 68. Także kosmetyki Nie szukam ciuszków w małych rozmiarach!! - oszczędzcie mój i swój czas! Szukam: -zawsze smakersów w sztyfcie (oprócz melona), lub błyszczyk - nawet chętna jestem by ktoś mi go kupił za wymiankę! -witamin dla kobiet w ciąży/karmiących -ewentualnie cieni w fajnych, wyrazistych, niespotykanych kolorach -pędzli małych i krótkich i skośnych -rzeczy (np laktatorów), kosmetyków, ciuchów które moga się przydać kobiecie w ciąży i młodej matce -różu w kolorze jasno rózowym, raczej chłodnym, lub neutralnym -dermacolu - 217 - może być odlewka -podkład perfect wear Ivory Avon -coś z kwasami bha ale o słabym natężeniu, np tonik bha -filtr ale mineralny (i który nie zawiera w sobie cyclopentasiloxane) wątek z rzeczami kosmetycznymi link
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2008-05-23 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kapciuszki i kosmetyki
1. klapki 41
męskie: 1. kryte 42, 44, 45 2. Kryte 44 - grafit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.