![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymianka u Thetis! Różne rozmiary! Zapraszam :)Witam w moim wątku wymiankowym.
![]() To mój pierwszy wątek wymiankowy, dlatego proszę o wyrozumiałość. Nie szukam nic konkretnego. Jestem otwarta na wszelkie propozycje. ![]() Jeśli ktoś chciałby poznać dokładne wymiary jakiegoś ubranka to proszę pisać. Chcę się pozbyć tych ubrań, dlatego akceptuję niektóre wymiany 2 za 1. Tym kolorem będę zaznaczać rzeczy, których nie ma A tym rezerwacje Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymianka u Thetis! Różne rozmiary! Zapraszam :)
1.Różowa bluzka z rękawem 3/4 rozmiar 40 stan bdb
2. bluzka w kwiaty rozm. m stan bdb 3.Top tuba wiązany na szyi stan bdb 4.Zielona kamizelka rozm s stan bdb- 5.Mini spódniczka rozm. 34 stan bdb 6.Niebieska sukienka tuba rozm. z metki L ale wg mnie s/m stan bdb będę wybredna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1.Spódnica ołówkowa z kokardka z tyłu stan bdb wymiary na życzenie
2.kokardka 3.Czarna spódnica wg mnie rozm s/m stan bdb wymiary na życzenie 4.Letnia sukienka w kolorze czerwonego wina rozm. 36/38 stan bdb 5.Białe szorty rozm. s stan bdb 6.Spodenki w kratkę na metce rozm. 152 ale ja noszę XS i są dobre stan bdb- Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1.Jeansowe rybaczki z haftem z przodu rozm. 158 wg mnie xs/s stan bdb
2.tył rybaczek 3.Spódnica w kropki rozm. 36 stan bdb 4.Zielone rurki z wysokim stanem wymiary dla zainteresowanych stan bdb- 5.Jeansowa spódniczka rozm. 152 wg mnie 32/34 6.Siateczkowa bokserka BAY rozm 10 stan bdb Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1.Bluzka bez rękawów Pepe Jeans rozm. M stan bdb
2.Bluzeczka w paski rozm. m stan bdb 3.Fioletowy top Hennes rozm. S stan bdb 4.Biały top w motylki oddam za drobiazg 5.Spódniczka w kratkę rozm. 38 stan bdb 6.Biała koszula w delikatne paseczki rozm.12 stan bdb Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1.Bluzka na guziczki z kolorowymi napisami na plecach rozm.S stan bdb
2.Tył bluzki 3.Top w paski Marks&Spencer rozm. 38 stan bdb 4.Zbliżenie topu 5.Ceglasty top wiązany na szyi rozm. S stan bdb 6.Żółty top z regulowanymi ramiączkami rozm. s stan bdb Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
1.Beżowe rybaczki rozm. 158 wg. mnie xs/s stan bdb
2.Biało-żółta bokserka brak metki wg mnie rozm s/m stan bdb 3.Zielony golfik bez rękawów Street One rozm. 40 stan bdb 4.Spódnica w biało-czerwone paski rozm.S stan bdb 5.Czarna tunika rozm. M stan bdb- 6.Brązowa bluza w paski rozm. S stan bdb Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
1.Szara bluzka z cekinowym napisem. stan bdb-
2.Zielona bluza z kapturem rozm. s/m napis trochę sie sprał, dlatego stan db 3.Różowa krótka bluza rozm. M stan bdb 4.Siwy sweterek rozm. S stan bdb 5.Fioletowa lakierowana torebka miałam ja ze dwa razy stan bdb 6.Beżowa kurteczka rozm. S stan bdb Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Biżuteria i różne drobiazgi
1. Breloczek Nici 2.Fioletowe kolczyki i pierścionek 3.Cztery wisiorki 4.Kolczyki czerwone kulki nigdy nie noszone 5.Kolorowe frotki 6.Biała frotka Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
1.Biała materiałowa opaska nigdy nie noszona
2.Osiem frotek 3.Breloczek- portfelik owieczka 4.Dwie czerwone gumki do włosów 5.Spinki 6.Trzy pary kolczyków kółek Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
1.Sześć cieniutkich złotych bransoletek i dwie plastikowe
2.Dwie bransoletki 3.spinka gigant i dwie małe spineczki 4.Ozdobna gumka do włosów 5.Sześć spinek do włosów 6. Mnóstwo spinek Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
1.Okularki I
2.Okularki II 3.Włochate gumki do włosów 4.---//--- 5.Trzy duże spinki Edytowane przez Thetis Czas edycji: 2008-04-13 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
18
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za .
bluzka w kwiaty rozm. m stan bdb Zielone rurki z wysokim stanem wymiary dla zainteresowanych stan bdb- Biały top w motylki oddam za drobiazg Okularki I zapraszam do wszystkich moich watkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.