![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wielkie porządki- zapraszam :)))NIEAKTUALNE !!!! Chętnie wymienię poniższe rzeczy na coś co mi się przyda ![]() ![]() Pielęgnacja: ![]() ![]() ![]() FILTRY: ![]() ![]() Makijaż: *AVON- miniaturka lśniącej szminki shine supreme (odcień glossy rose)NOWA *AVON- color trend szminka metalic vapour *CONSTANCE CARROLL- podkład wzbogacony jedwabiem, 3 soft beige, 6g- zostało ok. 80%- oddam gratis do jakiejś wymiany *YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono NOWY *"DIOR"- podróbka podkładu o nr 719, obecnie dla mnie trochę za ciemny, zostało ponad 2/3 słoiczka, pierwotnie 30 ml Włosy: ![]() Zapachy: *YVES ROCHER pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml *YVES ROCHER- Neonatura 50 ml edp NOWE *CHOPARD- Madness- edp miniaturka NOWA 5 ml *AVON naturals- koszyk borówek- została ok. 1/3 *CHANSON d'emotions- pure innocence- ok. 70 ml ze 100, tester bez koreczka *AVON- Perceive- ok. 30/50 ml *FENDI- edt ok.27/30 ml- z wizażowej wymiany, jest kartonik *OSCAR DE LA RENTA- OSCAR, miniaturka nowa w pudełeczku 4 ml *UNGARO Desnuda- końcówka na spróbowanie- myślę że zostało tak ok. 5 ml *PENHALIGON'S- JUBILEE BOUQUET edt mogę zrobić odlewkę np. 15 ml do buteleczki po miniaturce po płynie micelarnym, albo inną pojemność do uzgodnienia Ciało: ![]() Inne: *o.b.- 2 tampony normal, 4 tampony light flow *10 pustych buteleczek 15 ml po płynie micelarnym Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2008-03-05 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie porządki- zapraszam :)))
Miejsce na zdjęcia
![]() Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2008-01-18 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj strasznie zależy mi na AVENE- Cleanance K- próbka 5 ml bo chciałabym wypróbować przed kupieniem pełnowymiarowego produktu.
Przy okazji wypatrzyłam też UNGARO Desnuda- końcówka na spróbowanie- myślę że zostało tak ok. 5 ml Ale jesli nie upatrzysz u mnie czegos za te dwie rzeczy to moze chociaz za Avene.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
*CHOPARD- Madness- edp miniaturka NOWA 5 ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie ?
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję, ale nic nie wypatrzyłam. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Możesz mi napisać jakich firm i jaką datę ważności mają poniżej wymienione kosmetyki? I co by Cie interesowałao u mnie?
17.Mleczko kosmetyczne ogórkowe, z 200 ml zostało jakieś 150 ml 20.Krem nawilżający z proteinami jedwabiu,przeznaczony do codziennej pielegnacji skóry twarzy i ciała,waznosc do 06.2009,zawartość 300 ml zostało jakies 75 % 21.NOWY !!Krem jogurtowo-owocowy;krem nawilżający grejfrutowy,krem do ciała,ale również do twarzy,pojemość 250 ml 23.Krem przeciwzmarszczkowy pod oczy,liftingujaco-ujędrniający,kompleks Q10+karnityna-NOWY !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie:
AVON naturals- sztyft przeciw wypryskom z olejkiem z drzewa herbacianego NOWY 7 ml YVES ROCHER- ming shu perfumowany żel do kąpieli 50 ml NOWY *o.b.- 2 tampony normal, znajdziesz cos u mnie? zapraszam ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za YVES ROCHER- Neonatura 50 ml edp NOWE?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam- pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olay Daily cleansers - odswiezajacy tonik do twarzy z rumiankiem, bezalkoholowy; uzywany, pozostala 1/3 Physiogel krem do twarzy, probeczki 10x1,5ml Dove Fresh Touch - dezodorant antyperspirant w sztyfcie, bardzo swiezy zapach; zuzycie ok. 1cm Oilatum - emulsja do kapieli , 1 saszetka - wystarcza dokladnie na 1 kapiel Avon Solutions Body - Cellu-Sculpt Leg Perfector - upiekszajacy krem modelujacy nogi; pol tubki czyli jakies 100ml; |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
proponuje wszystko procz kremu do nog avonu. co Ty na to? jesli masz inna propozycje to napisz ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za Neonaturę?
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Poza wątkiem mam 27 ml z 30 Extraordinary i ew. raz użyte masło daxa (jabłko-gruszka).
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
*CHOPARD- Madness- edp miniaturka NOWA 5 ml
OSCAR DE LA RENTA- OSCAR, miniaturka nowa w pudełeczku 4 ml *o.b.- 2 tampony normal, 4 tampony light flow cos u mnie? ewentualnie czego szukasz?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Właśnie na tym kremie do nóg najbardziej mi zależy? To co byś proponowała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetyki pielęgnacyjne z LRP (seria Effaclar i coś nawilżającego, przeciwzmarszczkowego) -LRP LIPIKAR -kosmetyki Skarb Matki (najchętniej nowe) -pampersy -karuzela z misiami i projektorem Fisher Price -mata edukacyjna Fisher Price -podkład LRP jakiś najjaśniejszy -cienie Dior, Chanel- błyszczące -paletka rozświetlacza z Sephory (ale brąz, nad różową bym się zastanowiła) -OILATUM -Yves Rocher Yria |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-krem upiekszajacy do nog avon -physiogel krem -dove dezodorant co Ty na to?
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-physiogel krem -dove dezodorant za sztyft z drzewa herbacianego i zel YR i tampony Zgadzam się- podaj mi na PW swój adres ![]() Sztyft jest nieuzywany, ale nie mam już do niego tego zielonego pudełeczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.