|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pożegnanie z zapachami
Postanowiłam oddać kilka z moich zapachów. Są to:
1. 100 ml Eau d`Hermes- EDT bez dosłownie kilku psików, zapach unisex, dla mnie bardziej męski, aromatyczny, ostro pieprzny, z zapachem skórki pomarańczowej, przypraw i ziół- pozbywam się, bo na mnie źle leży. 2. Ysatis- Givenchy- buteleczka wyjściowa to 30 ml, zostało z 20, nie wiem, czy to EDP czy EDT. Diablo trwały, promienisty, kwiatowo- lekko leśny. Jakoś go nie używam, niech wiec idzie w dobre ręce... 3. Zinzibar- the Body Shop- EDT- cytrusowo- imbirowo lekko kwiatowy, 30 ml lekko napoczęte. Też jakoś stoi bezproduktywnie na mojej półce... nieaktualne- idzie do Papraka 4. Cabochard- EDT, z 50 ml zostało może 40, ciemny w wyrazie szypr, klasa sama w sobie, bardzo wytrawny, lekko dymny, gorzkawy- doceniam piękno, ale widzę że nie używam. W Cabochardzie lekko uszkodzone jest umocowanie metalowego "kołnierza" wokół atomizera- czasami przy ściąganiu korka sciąga się razem z nim. Zapachy oryginalne. Ponieważ sa specyficzne, odradzam branie w ciemno. Ale może ktoś będzie je chciał. Czego poszukuję- chyba nie zapachów choć może na coś bym się skusiła. Bardziej może tusz do rzęs, kolorówki do oczu, podkładów, pudrów, ale jestem otwarta na propozycje. Na zdjęciu od lewej- Ysatis, Eau d`Hermes, Zinzibar, Cabochard. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2008-04-06 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pożegnanie z zapachami
cos u mnie za:
3. Zinzibar - the Body Shop- EDT- cytrusowo- imbirowo lekko kwiatowy, 30 ml lekko napoczęte. Też jakoś stoi bezproduktywnie na mojej półce... pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
1. 100 ml Eau d`Hermes- EDT
bez dosłownie kilku psików, zapach unisex, dla mnie bardziej męski, aromatyczny, ostro pieprzny, z zapachem skórki pomarańczowej, przypraw i ziół- pozbywam się, bo na mnie źle leży. ja jestem bardzo chętna ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy wymiana będzie mniej więcej podobna cenowo? zależałoby mi, że by obie strony były zadowolone. Cytat:
Przyjrzę się jeszcze szczegółowiej Twoim zapasom i odpowiem, dobrze? Przyznam się szczerze, ze Demeterami to nie jestem za bardzo zainteresowana. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj Koto.
Ciekawam Hermesa. Jesli duzo w nim ziol, przypraw plus pieprz i pomarancza to moze byc ciekawie... Moglabym zaproponowac Tobie jakis zestaw kolorowkowy (blyszczyk, cos do oczu, puder...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesli Ci pasuje to zapraszam na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Piszę zaraz PW. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super ![]() zalaczam zdjecie podkladu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2. Ysatis- Givenchy- buteleczka wyjściowa to 30 ml, zostało z 20, nie wiem, czy to EDP czy EDT. Diablo trwały, promienisty, kwiatowo- lekko leśny. Jakoś go nie używam, niech wiec idzie w dobre ręce... ?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewo. Pozwolisz zatem, ze zadzwonie do Ciebie jakos wieczorem coby ustalic miejsce spotkania, itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.