|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
co zrobić zeby nie stracił zainetersowania?
Chodzi o to, że poznałam chłopaka, to przyjaciel mojego kolegi i od jakiegoś czasu się o mnie wypytywał i chciał spotkać, ale ja to odkładałam, aż w końcu go poznałam. No i było spoko, jest fajny i mi się podoba, i chyba jest "za fajny" jak dla mnie, chodzi o to że chciałabym się z nim spotykać, ale jestem młodsza od niego, i za ładna tez nie jestem, i nie chcę się z nim spotykać. Ciągle sobie myślę, że już następnym razem na pewno, ale ostatnio rozstałam się z chłopakiem, tzn. to było bardzo dziwne, bo ogólnie było dobrze, ale on potrafił być bardzo zazdrosny, wpadał w szał i wyzywał mnie od dziwek, itp, no i się rozstaliśmy. No i nie mam za bardzo ochoty się spotykać z nim. Moja koleżanka mnie wtedy tłumaczy(bo to jest tak że oni proponują spotkanie, żebyśmy wyszli w czwórkę,np. na pizzę, nie tak że tylko my we dwójkę). No i powiedziala mi zebym się w końcu zastanowiła czy chcę z nim być, bo on też nie wie czy ma się starać, czy ja nie chcę. Ja wiem że nie mogę go tak trzymać w niepewności, ja chciałaby się z nim spotykać, ale nie wiem, ta sprawa z poprzednim chłopakiem mnie męczy, tzn. to wszystko skończone i nie chce z nim być, ale mimo wszystko...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co zrobić zeby nie stracił zainetersowania?
Przestać zachowywać się jak dzieciak i zrozumieć, że ludźmi nie należy się bawić; bo skoro on jest zainteresowany, to mówisz, że nie jesteś gotowa i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
nie lepiej pierw pogadać z kolega przez gg czy inny komunikator? Poza tym piszesz, że chcesz się z nim spotykać, ale nie chcesz. Tamtego olej, a z tym przeciez od razu nie musisz chodzić i być z nim. Wyjdz do ludzi, spedz milo czas, bez zadnego stresu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tamten byly zrobil Ci krzywde i sie wystraszylas pewnie. Daj sobie odpoczac najpierw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Lepiej żałować , że się coś zrobiło niż później gdybać ' co by było gdybym ' i pluć sobie w brodę , że się nie zaryzykowało
![]() Nie nastawiaj się na nic za bardzo,podejdź do całej znajomości z dystansem i się okaże co z tego będzie , ale przynajmniej nie będziesz żałować , że nic nie zrobiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.