![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
MARZEC u Ostrej Mięty / Sukienka nude,cielista koszula,szpilki Atmosphere,New Look :)DO POŁOWY KWIETNIA BĘDĘ RZADZIEJ NA WIZAŻU , WIĘC MOGĘ ODPISYWAĆ Z OPÓŹNIENIEM , ZDJĘCIA NA SOBIE ZROBIĆ PÓŹNIEJ ,ALE JEŚLI BYŁAM CZYMŚ ZAINTERESOWANA ,TO JESTEM NADAL ![]() ![]() Witam ![]() Znalazłam w swojej szafie kilka ciuszków na wymianę ![]() Jako,że nie mam przekupek-póki co , rzeczy wysyłam pierwsza. Będę robić dokładki przy okazji większych porządków wiosennych,ale już teraz zapraszam ![]() Noszę rozmiar S/M . Proszę nie proponować mi większych rozmiarów . Preferuję wysyłkę priorytetem,zależy mi na szybkich oraz większych wymiankach ![]() Poszukuję : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Za powyższe rzeczy jestem w stanie oddać bardzo wiele,także spoza wątku . Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-04-03 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: MARZEC u Ostrej Mięty / Sukienka nude,cielista koszula,szpilki Atmosphere,New L
1 . Szpilki Atmosphere 36/3 ,ja noszę 37 ,a są mi dobre , mogę podać długość wkładki dla zainteresowanych ![]() ![]() Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-04-04 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: MARZEC u Ostrej Mięty / Sukienka nude,cielista koszula,szpilki Atmosphere,New L
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
W tej chwili nie ma !
![]() Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-04-03 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-03-24 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-04-05 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-04-01 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-03-21 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
8. Neonowa floral dress typu tulipan ![]() Kupiona na wesele , prosto z Londynu ![]() Do połowy pleców posiada dekolt z tyłu na kształt litery V ![]() Rozmiar z metki 12 , ale ja noszę S/M i leży idealnie ![]() Dużo mnie kosztowała , więc wymienię na INNĄ SUKIENKĘ o podobnej wartości ![]() Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-04-02 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
9.Elegancka lakierowana torebka, motyw wężowej skórki, najmodniejszy w tym sezonie ![]() Trochę mniejsza niż A4 ![]() Stan bardzo dobry . Bez wad . Nie nosiłam jej , niestety nie mam do czego ![]() Była droga , kosztowała mnie 200 zł , oddam za coś mega o podobnej wartości albo kilka rzeczy ( interesują mnie głównie sukienki i marynarki kolorowe rozmiar S ! ) ![]() ![]() Jakieś takie niefortunne zdjęcie zrobiłam ,później dorobię ![]() Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-04-03 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
10.Skórzana sukienka ATMOSPHERE 38 , nowa bez metek . Tylko za inną sukienkę tego typu albo kloszowaną czarną ! szerokosc pod pachami -42cm x2 pas - max 38cm x2 bioderka 45cm x2 szerokość na dole - 45cm x2 długosc całkowita od pachy w dół - 61cm Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-04-04 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-03-28 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
12.Koszulowa tunika odcinana pod biustem S / M , posiada zapinki Stan bardzo dobry . Zdjęcie zapożyczone z szafy , mogę zrobić na sobie np , ale telefonowej jakości ( nie posiadam na tą chwilę aparatu ) Mam jeszcze identyczną w kolorze czarnym , również mogę się wymienić ![]() ![]() Załącznik 4577107 14.Szorty z zipami,STRAVIDARIUS,podwy ższony stan.Piękny odcień czerwieni , niestety na zdjęciu nie widać ![]() Rozmiar S/ M . Wymienię na coś z wish ![]() WYMIENIONE !! Załącznik 4583702 15.Różowa sukienka z baskinką New Look . Bez metek . Była zmniejszana do rozmiaru S / M . na biust do C myślę . Góra usztywniana ![]() Posiada wadę : z tyłu rozporek się nieco popruł , poszły nitki , około centymetra , można spokojnie zszyć ręką albo u krawcowej za groszę ![]() ![]() ![]() Sukienka poza tym jest w stanie idealnym . Wymienię za coś z wish . 16.Bandażowa chabrowa sukienka F&F ![]() ![]() 17.Bluza pasiak h&m , z metki 38 , ale na większe 34 i 36 też będzie pasować ![]() Załącznik 4598528 Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-04-05 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
cześć, znajdziesz coś u mnie za cielistą koszulę i/ lub sukienkę nude?
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za sukienke w paski?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za szpileczki?
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
cos za sukienke nude?
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
up
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.