|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Aktualizacja wątku- Revlon, YR i inne
Moje ostatki
4. Nafta kosmetyczna Anna z sokiem z pokrzywy. Do wszystkich rodzajów włosów. Raz użyta. Data ważności - październik 2008. 9. Cień pojedynczy Avon , odcień Espresso[/COLOR] 1- tylko wypróbowany. W zamian przyjmę wszystko, co mi wpadnie w oko . Jestem otwarta na wszelkie propozycje , w grę wchodzi również wymiana na ciuchy czy książki![]() Z zapachów chętnie przygarnę Yrię albo Pret-a-Porter ![]() ZAPRASZAM
Edytowane przez Eithne Czas edycji: 2008-12-07 o 18:13 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Yves Rocher i inne:) Zapraszam :)
coś u mnie za inglota ??
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie krem garnier czysta skora
Zajrzyj do moich kosmetykow! Dzis zrobie tez nowy kramik z ksiazkami i takimi drobiazgami
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Woda perfumowana YR Jardins des Iles de Polynesie, kupiona w wakacje pod wpływem impulsu, niestety, nie mój zapach Stopień zużycia widoczny na zdjęciu., Woda Fire Oriflame - zużycie jak na zdjęciu ( połowa).?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Z kosmetyków nic , ale z książek "Ludzie stamtąd" - Dąbrowskiej, a z ciuchów ( jeśli jesteś zainteresowana taką wymianą) ten "skórzany" pasek (mam nadzieję, że nie jest skórzany, a w oko mi wpadł)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie znam na skórze Pani w sklepie mi tak powiedziała, ale nie wiem czy to prawda. JA dorzucisz mi jeszcze ten cień Inglota? Jaki to kolor fiolet czy brąz?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, że dorzucę
Jest to niby brąz, ale wpadający w grafit i trochę w bordo ciekawy odcień, ja się znów nie bardzo znam na kolorach
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
ok ja się zgadzam
jeżlei oczywiście wcześniej nie wyminisz z anitką
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to czekam na adres na Pw
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
7. Krem matujący Garnier Czysta Skóra - zużycie trudno określić, ale jest niewielkie, na pewno zostało 3/4 opakowania.
cos u mnie?
|
|
|
#12 |
|
Paul's girl
|
witaj
![]() coś u mnie za 1. Woda perfumowana YR Jardins des Iles de Polynesie? |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Madzior, Istari - cień i woda toaletowa chyba już są zarezerwowane
![]() Karolciu- wymieniłabym się za balsam do ust Avon albo lakier Sensique(najchętniej obie rzeczy naraz)
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za:
5. Emulsja ultranawilżająca Lirene Dermoprogram, nowa, w kartoniku. Termin ważności luty 2008.
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
1. Woda perfumowana YR Jardins des Iles de Polynesie, kupiona w wakacje pod wpływem impulsu, niestety, nie mój zapach Stopień zużycia widoczny na zdjęciu.
Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
5. Podkład w kompakcie L'Oreal Ideal Balance. Kupiony na Allegro, na podróbę nie wygląda (100% pewności nie mam, niestety). Odcień 16 ( Beige Nu/Nude Beige- bardzo jasny). Około 5 % zużycia.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
słuchaj nadal chciałabyś ten balsam avonu ?? może coś jeszcze zainteresaowało
bo po dokładce bardzo mnie interesuje: 6. Duży pędzel do pudru. 7. Korektor pod oczy Oriflame. Trudno określić ile go zostało, ale 3/4 zawartości na pewno. Ważny do stycznia 2009. 8. Cień Vipera Eye. Ciemniejszy niż na zdjęciu- czysty brąz z drobinkami. Tylko maźnięty dla sprawdzenia koloru. Ważny do maja 2009.
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
ok ja mogę oddać oba lakiery, A TY CO MOżESZ MI ODDAć ?? jutro zrobię fotkę constance to zobaczysz kolor
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aktualizacja wątku- Revlon, YR i inne
Cytat:
Jestem chętna na ten puder. Może coś znajdziesz za niego? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Madzior22- chętnie oddam wszystkie rzeczy, które wymieniłaś
![]() Droga A - chciałabym perfumy Gucci, ale pewnie taka wymiana Ci się nie opłaca...druga opcja: perełki Giordani Gold, pomadka Natural Shimmer + odżywka do rzęs i brwi
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Madzior22- chętnie oodam wszystkie 3 rzeczy, które wymieniłaś
![]() Droga A - chciałabym perfumy Gucci, ale taka wymiana chyba Ci się nie opłaca...druga opcja: perełki Giordani Gold, pomadka Natural Shimmer +odżywka do rzęs i brwi
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gucci nie dam ![]() Druga opcja jest do przyjęcia. Mogę oddać te 3 rzeczy. Jeśli się nie rozmyśliłaś poproszę o PW z adresem. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
mi pasuje, PW ??
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Hej mogę ci oddać podkład i cienie za puder Max factor i szminkę YR kolor Melon.Jesli ci pasuje to proszzę o kontakt na pw.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...73#post6077973 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

. Jestem otwarta na wszelkie propozycje

ciekawy odcień, ja się znów nie bardzo znam na kolorach
jeżlei oczywiście wcześniej nie wyminisz z anitką