![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja szafa... Zapchana ubraniami pragnie wolności... Zapraszam do wymiany :D XS,S i MNIEAKTUALNY
Witam, Poprzedni watek już ledwie dyszał, więc postanowiłam złożyć Nowy. Mam u siebie rzeczy, które miałam na sobie zazwyczaj tylko raz, potem leciały do szafy i czekały na odpowiedni moment. Chce podzielić się swoimi ubraniami, a w zamian SZUKAM, tego co mi wpadanie w oko, ale mam też sprecyzowane wymagania, ale to już pokaże Wam moja WISHLISTA, która choć króciutka, bardzo ważna. Szukam przeważnie rzeczy właśnie w niej zawartych, ale pytajcie, a może akurat coś wpadnie mi w oko u Was. Jeśli chcesz się ze mną wymieniać zgadasz się na następujące zasady: 1. Ciuszki wysyłamy czyste i wyprasowane, chyba, że brak czasu nie pozwala na to, ale wtedy informujemy o tym lub wysyłamy w terminie późniejszym 2. Paczki wysyłam druga, jeśli ktoś ma mniej przekupek niż ja lub ma jakieś negatywne opinie 3. Paczki wysyłamy listem poleconym niekoniecznie priorytetem, ewentualnie po wcześniejszym uzgodnieniu 4. Pisze wady swoich ubrań przy zdjęciach, dlatego też oczekuje rzetelnego i szczerego opisu ubrań 5. I najważniejsze Zawsze można sie dogadać ze mną w celu np. odmiany rzeczy, jeśli coś nie pasuje, Piszcie jak coś nie będzie Wam odpowiadało Dodam jeszcze, że nie miałam jeszcze żadnych przykrości na wizażu, dlatego chcę, by wymianki z Wami były dla Was i dla mnie przyjemnością. Zapraszam do wymianek !!!!!!!
Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2008-05-31 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja szafa... Zapchana ubraniami pragnie wolności... Zapraszam do wymiany :D XS
Buty:
1. Czółenka w stanie bardzo dobrym-. Miałam je kilka razy na sobie. Muszę wymienić fleki, choć nie są zdarte, ale lepsze metalowe, bo te plastikowe szybko się zdzierają. Oddaję ponieważ nie mam za bardzo ich do czego nosić. Rozmiar 39. Oddam za inne czółenka. 2. Balerinki z cekinami. Miałam je parę razy na sobie. Sa w bardzo dobrym stanie. Oddaję ponieważ znudziły mi się już. Rozmiar 39. Oddam za inne balerinki lub za coś co mi się spodoba. 3. Balerinki z wymianki. Ich stan oceniam na dotsateczny, ale może jeszcze komuś posłużą. Ja ich nie miałam ani razu na sobie. Rozmiar 38. Oddam za drobiazg. 4. Adidasy w kolorze starego złota. Stan idealny. Oddaję, ponieważ dostałam je w prezencie i okazał się nie trafiony, nie przepadam za złotem. Rozmiar 38.Oddam za coś co wpadnie mi w oko. nie ma 5. Balerinki w groszki. Stan idealny. noszone tylko po domu. Oddaję ponieważ już mi się znudziły. Rozmiar 38. Oddam za inne buty lub coś co wpadnie mi w oko.
Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2008-05-26 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja szafa... Zapchana ubraniami pragnie wolności... Zapraszam do wymiany :D XS
Buty ciąg dalszy:
1. Sandałki Dunnes Stores dla dziewczynki. Dlugość wkładki ok. 14cm. Stan idealny. Nigdy nie noszone, bo moja siostrzyczka szybko wyrosła z nich, a leżały zapomniane w szafie. Oddam za drobiazg. 2. Sandałki rozmiar 38. Ich stan oceniam na dobry+. Znalazłam je u babci, są na kaczuszce. Oddaję, ponieważ nie lubię takich butów. Oddam za drobiazg. 3. Japonki rozmiar 38/39. Ich stan oceniam na idealny. Noszone tylko po domu. Oddaję, ponieważ już mi się znudziły. Oddam za inne japonki lub za coś co wpadnie mi w oko. 4. Japonki rozmiar 39. Ich stan oceniam na dobry. Oddaję ponieważ już mi się znudziły. Oddam za drobiazg. 5. Buty czółenka, fleki muszę wymienić choć nie są zdarte, ale metalowe lepsze. Ich stan oceniam na idealny. Miałam je tylko raz na sobie. Oddaje, gdyż mi się znudziły. Oddam za coś co wpadnie mi w oko. 6. Japonki rozmiar 38. Stan idealny. Nie noszone. Oddam za drobiazg lub za coś co wpadnie mi oko.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Buty ciąg dalszy:
1. Muszkieterki. Rozmiar 39. NOWE. Dostałam je na prezent a nigdy nie miałam ich na nodze. Kosztowały ponad 200zł. Odam tylko i wyłącznie za coś wyjątkowego co mnie urzeknie. 2. Buty rozmiar 37. Nowe nigdy nie noszone, nie mój styl. Oddam za coś co wpadnie mi w oko lub za drobiazg. 3. Buty wiązne wokół łydki. Miałam je tylko raz na połowinkach. stan idealny. Oddam za coś wyjątkowego. 4. Sandałki rozmiar 38. Miałam je raz na sobie. Stan idealny. Oddam za coś wyjątkowego.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Topy, bluzki, tuniki, swtereki, bluzy, kurtki itp.
1. Tunika/Sukienka w stanie idealnym. Rozmiar S/M. Oddam tylko za coś wyjątkowego. 2. Bluzka Vero Moda. Rozmiar XS. Stan idealny. 3. Bluzka z bufkami i łezką na plecach. Rozmiar XS. Stan idealny. 4. Bluzka czerwona z kokardą wiązaniem i bufkami. Rozmiar S. Stan idealny. Kolor mniej intesywny. 5. Bluzka long z guzikami przy dekolcie. Rozmiar S. Stan idealny. 6. Bluzka Zara na ramiączkach. Rozmiar XS. Nowa.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Bluzka w groszki kopertowa. Rozmiar S. Stan idealny. 2. Bluzka z królikiem Bugsem. Rozmiar Xs. Stan idealny. 3. Tuba biała z gwiazdkami. Rozmiar S. Stan idealny. 4. Bluzka koszulowa Atmosphere. Rozmiar S/M. Stan idealny. 5. Kurtka ze skóry ekologicznej. Rozmiar S/M. Nowa. 6. Kurtka różowa. Rozmiar Xs/S. Nowa.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Kurtka z wymianki. Rozmiar M. Stan idealny. Przeze mnie nie była noszona, ale dostałam ja z metkami. 2. Kurtka ze skóry ekologicznej. Rozmiar M. Stan idealny. 3. Bluza czarno-różowa. Rozmiar M. Stan dobry-. 4. Bluza biało-niebieska. Rozmiar XS. Stan idealny. 5. Letnia biała bluza, kurteczka jak kto woli. Rozmiar S. Nowa. 6. Szaro-różowa bluza. Rozmiar XS/S. Stan idealny.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Bluza różowa. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. 2. Golfik dziany. Rozmiar XS. Stan idealny. 3. Bluzka kopertowa. Rozmiar XS. Stan idealny. 4. Bluzka zapinana na haftki. Rozmiar Xs. Stan idealny. 5. Bluzka na sznureczek. Rozmiar XS. Stan idealny. 6. Bluzka z golfikiem i dekoltem. Rozmiar S. Stan idealny.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Bolerko różowe wiązane rozmiar S/M. Stan idealny. 2. Rękawki niebieskie. Rozmiar uniwersalny. Stan idealny. 3. Tunika z dużym dekoltem i wisorem. Rozmiar S/M. stan bardzo dobry. 4. Bluzka z dekoltem w łódkę. Rozmiar Xs. Stan dobry. 5. Bluzka w krateczkę czy tam pepitkę z dekoltem. Rozmiar S/M. Stan idealny. 6. Bluzka ze sporym dekoltem rozmiar S/M. Stan idealny.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Bluzka czarna z dekoltem w serek. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. 2. Bluzka czarna z odkładanym kołnierzem. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. 3. Bluzka a'la gorset. Rozmiar S. Stan idealny. 4. Bluzka na grubych ramiączkach. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 5. Półgolfik czarny przeszywany srebrną nitką. Rozmiar XS. Stan bardzo dobry. 6. Bluzka koronkowa na ramiączkach. Rozmiar XS. Stan idealny. Dwie pierwsze bluzeczki nie są wypłowiałe, tak tylko zdjęcie wyszło.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1.Topik biały. Rozmiar XS. Stan idealny. 2. Bluzka w groszki z koronką. Rozmiar Xs. Stan idealny. 4. Żakiecik biały. Rozmiar S/M. Stan idealny. 5. Kurtka ze skóry ekologicznej. Rozmiar S/M. Stan dobry. 6. Bluzka w romby. Rozmiar Xs. Nowa.
Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2008-05-17 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Sweterek różowy. Rozmiar S/M. Nowy. 2. Kamizelka z haftem na plecach. Rozmiar S/M. Nowa.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Spodnie, spodenki, spódnice i spódniczki itp.
1. Spodnie jeansy. Rozmiar XS/S. Stan idealny. 2. Spodnie rybaczki z różami. Rozmiar Xs. Stan idealny. 3. Szorty czarne. Rozmiar XS/S. stan idealny. 4. Spodnie rurki różówe. Rozmiar XS. Nowe.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Spodnie z prostymi nogawkami. Rozmiar Xs. Stan idealny. 2. Spodnie rurki. Rozmiar S. Stan idealny.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Spodnie z prostymi nogawkami. Rozmiar Xs. Stan idealny. 2. Spodnie z poszerzanymi lekko nogawkami. Przeszywane. Rozmiar Xs. Nowe. 3.Miniówka jeansowa. Rozmiar Xs. Nowa.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Spodnie jeansowe rybaczki ze srebrnym napisem. Rozmiar Xs. Stan idealny. 2. Sukienka w kwiaty. Rozmiar XS. Stan idealny. 3. Biała spódnica przed kolano. Rozmiar Xs. Stan idealny.
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1210968366 ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Różowa spódnica. Rozmiar XS/S. Stan idealny. 2. Biała sukienka. Miałam ja tylko raz na połowinkach. Rozmiar Xs. Stan idealny. Oddam tylko za coś wyjątkowego.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
1. Spodnie jeansy. Rozmiar XS/S. Stan idealny. 2. Spodnie rybaczki jeansowe. Rozmiar XS/S. Stan idealny.
Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2008-05-16 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2008-05-16 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Podręczniki do Liceum kl. 3 i nie tylko:
1. Geografia Polski 3. J. Modrawski i W.Wiecki. Zakres rozszrzony. Operon. 2. Biologia Operon. Biologia 1. Zakres podstawowy. 3. Barwy epok. Nauka o języku. 3. Zakres podst. i roz. 4. Wiedza o kulturze 3. Wacław Panek. Zakres podst. Wołomin 2004. 5. Biologia 2. Operon. Zakres roz. 6. Matematyka 3. Podkowa. Zakres podst. 7. Barwy epok. Kultura i literatura. Klasa 3. Zakres podst. i roz. 8. Szkolne tablice matematyczno - fizyczne. 9. Zbiór zadań z matematyki dla klasy I i II liceum ogólnokształcącego. WSiP. 10. Format pre-intermediate (niebieski) 11. Format elementary (brązowy) Książki są w bardzo dobrym stanie, mam jeszcze kilka jak cos to pytac, moge wstawic tez zdjecie. Za książki nie szukam książek !!!! To co wpadnie mi w oko ![]() Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2008-05-16 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ciąg dalszy:
Strój jest NOWY. Nigdy nienoszony, tylko przymierzony. Za coś wyjątowego. nie ma I to narazie koniec !!!! Ale będą dokładki ![]() Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2008-05-26 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2008-05-19 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez slonko8918 Czas edycji: 2008-05-26 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Na zapas
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Zapasik
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dokładeczka
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Zapasek
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ufff...
![]() ![]() ![]() Zapraszam !!!!
Już można pisać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.