![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nowy wątek - dużo wątpliwości
Mam do wymiany następujące rzeczy: od razu zaznaczam, że mogę marudzić. Wszystkie rzeczy wystawiane na wymianę uważam za oryginalne, a za przynajmniej takie zostały mi sprzedane.
EDIT: przepraszam, ale jednak nie zdecydowałam się rozstać z perfumami... Wbrew pozorom jestem z nimi obrzydliwie związana i jakoś mi trudno. Mam nadzieję, że upolujecie gdzieś swoje skarby ![]() 1. Nina - Nina Ricci - 50 ml - niemal nie zużyte - nieaktualne 2. Stare Dior Addict - kocham ten zapach, ale po co ma stać, skoro nie używam. Powiedzmy 50% - nieaktualne 3. Dolce&Gabbana Light Blue, ponad 75% - nieaktualne 4. Paleta Sephora - 64 cienie, dużo różów, dużo kolorów szminek. Zużyta w 15%. Niektóre kolory nieruszone. Odłamana pokrywa, ale cienie nie uszkodzone. Nie mam do niej sentymentu ![]() ![]() 5. UWAGA UWAGA!!! Bronzer MAC z kolekcji FAFI!!! Kolor belightful (zdjęcie maca w załączniku). Nowy, użyty raz, nie pasuje mi z powodu koloru i dużych stosunkowo drobinek błyszczących. Kupiony w sklepie MAC, wyślę z oryginalnym kartonikiem z rysunkiem FAFI oraz w MACowskiej torebce. Kosztował 90 zł, wymienię za coś w zbliżonej wartości. Interesują mnie najbardziej szminki w kolorze fuksji, ewentualnie innych interesujących, nietypowych kolorach. Nie błyszczyki. Ewentualnie coś totalnie innego, ale ciekawego. 6. Nowy (2 tygodnie) róż Bourjois w kolorze 95 Rose de Jaspe - niestety "karteczkę" z instrukcją gdzieś wcięło, ale róż jest fajny, jak to róże z burżuja. Niestety kupiłam go w drogerii z okropnym sztucznym światłem i nie pasuje do mnie. Wymienię najchętniej na cień lub róż z burżuja, ale również na cokolwiek innego ciekawego. 7. UWAGA UWAGA!!! Około miesięczny tusz YSL, Mascara Volume Infini Curl Wymienię tylko i wyłącznie na tusz tej samej klasy i w podobnym wieku (oczekuję uczciwości). Oddaję, ponieważ nie jestem zachwycona i ciągle szukam czegoś nowego. Uwaga uwaga - do każdej wymiany próbka markowych perfum gratis (atomizer + kartonik) ![]() Nie mam doświadczenia w formie przekupek, ale za to duże na allegro i nie mam zamiaru tutaj "zarabiać", czy kogokolwiek oszukiwać. Natomiast oddać mogę kilka (pod 10) próbek różnych markowych perfum. Dobrej duszy "wymienię" za próbkę jasnego podkładu z górnej półki. Edytowane przez olikbt21 Czas edycji: 2008-05-18 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek - dużo wątpliwości
moze cos u mnie?
![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Nina - Nina Ricci - 50 ml - niemal nie zużyte
Paleta Sephora hej to mi wpadło w oko w watku mam naprawde duzo podkładkow wiec jezeli byc cosbie cos wybrala rowniez moge ci zrobic elegancka probke pozawatkiem mam jeszcze revlon skinlights wiec moge sie nim podzielic zawsze Zapraszam do siebie do watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Nina - Nina Ricci - 50 ml - niemal nie zużyte
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za paletę Sephory?
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A u mnie cos za paletę http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241854
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za:
1. Nina - Nina Ricci - 50 ml - niemal nie zużyte 3. Dolce&Gabbana Light Blue, ponad 75%
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może za Ninę któryś z moich zapachów:
Deep Red Hugo Boss - ok. 65ml Breathless Victoria Secret - ok. 60ml Clarins Eau Dynamisante - 100ml nowe, nieużywane Just Cavalli for Her - ok. 30ml
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A jaki duży to flakonik? Rozumiem, że jest to woda toaletowa a nie dezodorant? I gdzie je kupiłaś, na allegro czy w sklepie?
![]() ![]() ![]() Jeśli zapach jest oryginalny to jestem w stanie oddać dużo, nawet coś spoza wątku, tylko nie wiem czego poszukujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
2. Stare Dior Addict - kocham ten zapach, ale po co ma stać, skoro nie używam. Powiedzmy 50%
coś u mnie? bardzo mi na nich zależy ![]() Poza wątkiem mam też bardzo jasny podkład Mac ale zostało go już zaledwie na kilka użyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Kolejne rzeczy: NOWA ZUPEŁNIE Mascara Volume Glamour Ultra Black - bardzo dobra jakość, świetnie pogrubia, ale kupiłam YSLa i szkoda jej marnować. Jest na niej cena 33 zlote, kupiona tydzień temu, użyta raz - nieaktualne, oddałam koleżance.
Błyszczyk Sephora nr 23 czerwień z różowym akcentem, piękny kolor, niestety nie dla mnie. Taki delikatnie malinowy, ale zdecydowanie czerwony. Użyty może 5 razy. Oddam za bezcen Cienie color trend avon prawie cały słoiczek - zielone Minty Frost - też bez sentymentu. Sentyment duży do perfum i je tylko za jakieś cuda. Mój wishlist to właściwie przede wszystkim ODSYPKI MACów, a także cienie z inglota w każdej ilości ![]() Edytowane przez olikbt21 Czas edycji: 2008-05-09 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Moja wishlista: (oddam więcej niż 1:1 bo zdaję sobie sprawę, że dużo wymagam)
Wszystkie rzeczy z MACa (najchętniej odsypki pigmentów) Bronzer - z wyższej półki bądź czekoladki Bourjois Pudry rozświetlające Wszelkie cienie z inglota Najbardziej "potrzebuję" cieni w okolicach starego złota, to dosyć pilne - nieaktualne Znowu wishlista jest pustawa ;P Edytowane przez olikbt21 Czas edycji: 2008-05-09 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz u mnie coś za Light Blue?
Z zapachów mam jedynie CK Eternity EDP ok. 50 ml/100, ale a nóż... ![]() Edit: A jeśli byłabyś zainteresowana to służę odlewką CK Obsession Night, ew. Escady Margaretha Ley. A może coś z ubrań?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nieśmiało się przypominam
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
wpadlo mi w oko :
3. Dolce&Gabbana Light Blue, ponad 75% cos za to ? ![]() ![]() odpisz u mnie, prosze, albo powiedz ze odpisałąs ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
mam podkład mac'a , który w przypadku jasnej cery może sie sprawdzić jako brązer, może sie zainteresujesz jeszcze czymś.. A mnie interesuje Nina.
![]() |
#26 |
BAN stały
|
cos za lub ktores z nich (mam szafirowy i zielony mac poza watkiem
![]() 1. Nina - Nina Ricci - 50 ml - niemal nie zużyte 2. Stare Dior Addict - kocham ten zapach, ale po co ma stać, skoro nie używam. Powiedzmy 50% 3. Dolce&Gabbana Light Blue, ponad 75% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
hej cos za
4. Paleta Sephora - 64 cienie, dużo różów, dużo kolorów szminek. Zużyta w 15%. Niektóre kolory nieruszone. Odłamana pokrywa, ale cienie nie uszkodzone. Nie mam do niej sentymentu ![]() ![]() zapraszam na mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244619 bardzo proszę o odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ok, to są cienie. Podaję nazwy :
- wrzosowy - velvet peach - ebony - violet - golden nut - celtic brown - pink source - i jeden mam bez nazwy mam jeszcze cienie sypkie Bell w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.