|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
za ciuszki oddam ... :)
Szukam:
jeansów 36/165 szerokie proste nogawki a'la szwedy sweterków,bluzek,koszulek w rozmiarze S w kolorze zielonym,szarym,fioletowy m. Nie interesuje mnie wymiana na inne kosmetyki. W zamian oddam: Tunika w niebiesko-czarne paski rozmiar M nowa nie noszona. Sweterek Cropp,welur,oliwkowy rozmiar M stan bardzo dobry. Rimmel podkład Renew and Lift kolor soft beige 200,ubytek znikomy. Aloe Vera maska do włosów suchych i farbowanych z wyciągiem z aloesu,ubytek 1/3 Bielenda Pożegnanie z Afryką,maska do włosów z glinką ghassoul,ubytek ok 1/3 Bielenda Czarna Oliwka wieczorny mus oliwkowy,krem do twarzy,ubytek znikomy Rimmel potrójne cienie w kolorach beż-brąz-pomarańcz ubytek znikomy Rimmel Extra Super Lash,maskara podkręcająca czarna,świeża mokra użyta z 3 razy Maybelline Great Lash,maskara w kolorze czarnym,świeża mokra,użyta 2 razy Miss Sporty Fabulous Lash,maskara wydłużająca i podkręcająca w kolorze brązowym,raz użyta Loreal Jet Set lakier do paznokci nr.005 (beż french) ubytek 1/3 Manhattan Crazy Colours limition edition,lakier do paznokci kolor opalizujący zółty-zielony raz użyty AA Help krem półtłusty antyalergiczny,ubytek ok 1/3
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: za ciuszki oddam ... :)
cd. zdjęć.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tunika w niebiesko-czarne paski rozmiar M nowa nie noszona.
Rimmel podkład Renew and Lift kolor soft beige 200,ubytek znikomy. Rimmel potrójne cienie w kolorach beż-brąz-pomarańcz ubytek znikomy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
-Aloe Vera maska do włosów suchych i farbowanych z wyciągiem z aloesu,ubytek 1/3 -Bielenda Czarna Oliwka wieczorny mus oliwkowy,krem do twarzy,ubytek znikomy -Loreal Jet Set lakier do paznokci nr.005 (beż french) ubytek 1/3 -AA Help krem półtłusty antyalergiczny,ubytek ok 1/3 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witam
znajdziesz cos u mnie ,.. Aloe Vera maska do włosów suchych i farbowanych z wyciągiem z aloesu,ubytek 1/3 Maybelline Great Lash,maskara w kolorze czarnym,świeża mokra,użyta 2 razy Rimmel podkład Renew and Lift kolor soft beige 200,ubytek znikomy. Odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Rimmel podkład Renew and Lift kolor soft beige 200,ubytek znikomy.
Miss Sporty Fabulous Lash,maskara wydłużająca i podkręcająca w kolorze brązowym,raz użyta Aloe Vera maska do włosów suchych i farbowanych z wyciągiem z aloesu,ubytek 1/3 Bielenda Pożegnanie z Afryką,maska do włosów z glinką ghassoul,ubytek ok 1/3 coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Z chcecia je wymienie bo niestety juz z nich wyrosłam
![]() Maja jednak jedna wade ale zapomniałam o niej napisac w watku.Jest ona nie widoczna a mianowicie gumka ktora jest w srodku i ktora mozna regulowac spodnie w pasie (nie widac jej) troszke popekała ale nie przeszkadza to w noszeniu.Moge zrobic fotki jezeli zechcesz..[?] A pozatym to sa one w bardzo dobrym stanie. Tak wiec daj znac czy chcesz sie wymieniac. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Aloe Vera maska do włosów suchych i farbowanych z wyciągiem z aloesu,ubytek 1/3
Bielenda Pożegnanie z Afryką,maska do włosów z glinką ghassoul,ubytek ok 1/3 Rimmel potrójne cienie w kolorach beż-brąz-pomarańcz ubytek znikomy Rimmel Extra Super Lash,maskara podkręcająca czarna,świeża mokra użyta z 3 razy Maybelline Great Lash,maskara w kolorze czarnym,świeża mokra,użyta 2 razy moze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz cos u mnie za Rimmel podkład Renew and Lift kolor soft beige 200,ubytek znikomy. Bielenda Pożegnanie z Afryką,maska do włosów z glinką ghassoul,ubytek ok 1/3
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.