|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię Double Wear, Blackout i Pure Color Gloss na dobre cienie!!
Witam wszystkie zainteresowane
![]() Chętnie pozbędę się podkładu Estee Lauder w odcieniu 04 Pebble (zużycie 40%), tuszu Diorshow Blackout (zużycie 30%) oraz błyszczyka Estee Lauder Pure Color Gloss w odcieniu Fresh Berry (nowy-jedynie przetestowany na ręku). W/w mazidła zamienię na jakieś dobrej jakości paletki brązowych i szarych cieni. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię Double Wear, Blackout i Pure Color Gloss na dobre cienie!!
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;10698946]Witam wszystkie zainteresowane
![]() Chętnie pozbędę się podkładu Estee Lauder w odcieniu 04 Pebble (zużycie 40%), tuszu Diorshow Blackout (zużycie 30%) oraz błyszczyka Estee Lauder Pure Color Gloss w odcieniu Fresh Berry (nowy-jedynie przetestowany na ręku). W/w mazidła zamienię na jakieś dobrej jakości paletki brązowych i szarych cieni. Pozdrawiam[/quote] Ja mam -Heleny Rubinstein Wanted Eyes nr 23 Swanky Brown / brąz + jasny beż iskrzące / praktycznie nie używane -Givenchy Pryzmy czwórki w odcieniu nr 6 Red Passion - zużycie około 20 % - odsypkę 1/4 łyżeczki cienia Dark Soul MAC'a - czarny z mieniącą się drobinką + zapraszam do wątku , może coś Ci się spodoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
moze paletka clinique? pisze ze nieaktualne, ale cienie wciaz mam
![]() moge oddac rowniez cienie inglot, szary (138 shine z niebieskimi drobinkami), fiolet (66 AMC) i czern (62 AMC z czerwonymi drobinkami). jak chcesz to zrobie zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Hathayoga, musiałabym zobaczyć jakieś fotki tych cieni o których piszesz w swoim wątku. Chyba że gdzieś zamieściłaś, ale nie dojrzałam. Jeśli tak to wybacz, ale o tej porze kiepsko się kojarzy
![]() Idiaminka, mogę wiedzieć dlaczego chcesz się pozbyć tych cieni HR? Jak one się sprawują na oku, są dobrze napigmentowane? Chętnie bym wzięła pryzmy. Ten kolor obok pomarańczu to ciemny brąz? Dobrze się orientuje? I jeszcze powiedz pls jak one wyglądają tzn. czy są z drobinkami? Rapcandy, niestety nie bardzo mi pasują kolory tej paletki clinique. Najlepiej wygląda ten cień, który jest najbardziej zużyty ![]() ![]() Dzięki za zainteresowanie dziewczyny ![]() PS. Ktoś mi zdradzi gdzie tu jest wielocytowanie? ![]() ![]() Edytowane przez 542942b10b98aefc608b751431afece5be154cd7_658a178224f65 Czas edycji: 2009-01-28 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
perfumove love
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;10716886]Hathayoga, musiałabym zobaczyć jakieś fotki tych cieni o których piszesz w swoim wątku. Chyba że gdzieś zamieściłaś, ale nie dojrzałam. Jeśli tak to wybacz, ale o tej porze kiepsko się kojarzy
![]() PS. Ktoś mi zdradzi gdzie tu jest wielocytowanie? ![]() ![]() Link do wątku ze zdjęciami jest u mnie w pierwszym poście, na samej górze ![]() p.s. ja Ci zdradzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;10716886]
Idiaminka, mogę wiedzieć dlaczego chcesz się pozbyć tych cieni HR? Jak one się sprawują na oku, są dobrze napigmentowane? Chętnie bym wzięła pryzmy. Ten kolor obok pomarańczu to ciemny brąz? Dobrze się orientuje? I jeszcze powiedz pls jak one wyglądają tzn. czy są z drobinkami? [/quote] HR się pozbywam bo mam identyczne odcienie brązu i beżu w innej palecie, która jest dopasowana idealnie kolorystycznie. Mam tam 6 cieni i ze wszystkich korzystam co się rzadko zdarza - zazwyczaj z paletek wielokolorowych pasował mi jeden góra dwa cienie a tu wszystkie. cienie z tego kompleciku HR mocno kryją powiekę na sucho a na mokro to już efekt bardzo spektakularny. Co do Givenchy to koło pomarańczu jest ciemny brąz , jest bardziej perłowo opalizujący niż drobinkowy . Opalizująca jest także reszta cieni z tej palety.Najjaśniejszy opalizuje w kierunku brzoskwini , pomarańcz w stronę złota , purpura pod światło daje odcień fuksji. też są mocno napigmentowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hathayoga, bardzo Ci dziękuję za tę jakże cenną wskazówkę ![]() Niestety foteczek cieni dalej nie znalazłam ![]() W załączeniu moje (prawie nieużywane) kosmetyki do "shandlowania" ![]() ![]() Póki co propozycja Idiaminki odpowiada mi najbardziej ![]() Pozdróweczki Babeczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
perfumove love
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=291940 <- link do zdjęć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ciepło Edytowane przez 542942b10b98aefc608b751431afece5be154cd7_658a178224f65 Czas edycji: 2009-01-29 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;10732084]
Póki co propozycja Idiaminki odpowiada mi najbardziej ![]() .[/quote] Ja generalnie też byłabym za ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Sprawdzałam wczoraj konsystencje tych cieni HR i przyznam że nie byłam zachwycona. Strasznie są twarde...Nie wiem jak wyglądają na oku, bo się spieszyłam i się nie pomalowałam, ale wolałabym żebyś mi jeszcze napisała o tym jak się je aplikuje. Chyba że oprócz tych pryzmów masz jeszcze jakieś inne cienie zamiast HR...których chcesz się pozbyć. Szare, granaty? I dobijamy targu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;10752485]Sprawdzałam wczoraj konsystencje tych cieni HR i przyznam że nie byłam zachwycona. Strasznie są twarde...Nie wiem jak wyglądają na oku, bo się spieszyłam i się nie pomalowałam, ale wolałabym żebyś mi jeszcze napisała o tym jak się je aplikuje. Chyba że oprócz tych pryzmów masz jeszcze jakieś inne cienie zamiast HR...których chcesz się pozbyć. Szare, granaty? I dobijamy targu
![]() wiesz co , ja nie odniosłąm wrażenia że Hr są twarde. Bardzo dobrze się aplikują i dają mocno nasycony efekt. Czasami na testerach w sklepach cienie są wytłuszczone od palców , bo nie jkażdy używa plikatora i dlatego odnosi się wrazenie że sa twarde. Te akurat są aksamitne i ładnie się rozprowadzają masz zdjątko jak wyglądają na skórze - na sucho . Na mokro oczywiście efekt bardziej spektakularny a mam jeszcze ciemnogranatowy cień Loreal 'a ale gdzies go schowałam skrzętnie i na razie nie mogę cyknąć fotki. Z szrościami kiepsko , bo sama szukam idealnego antracytu lub czerni ![]() Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-01-31 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
OK. Skoro tak zachwalasz to mogę spróbować ![]() ![]() No i czekam na info na priv. Poz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Witaj , paczuszka dotarła dziś cała i zdrowa . Dziękuję - kosmetyki są bardzo ładne i co najważniejsze - kolory idealnie dopasowane do mojego typu urody .
Ja paczkę do Ciebie wyślę w poniedziałek / praktycznie mogłabym wysłać jutro ale powiem szczerze , że nie lubię wysyłać paczuszek w soboty bo jakoś nie mam zaufania do poczty i mam obawy że paczki te są tam strasznie poniewierane przez weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Cieszę się że wszystko Ci pasuje. Czekam w takim razie na swoje łakocie.
Nie ma problemu z poniedziałkową wysyłką - rozumiem jak najbardziej...AŻ tak mi się nie spieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.