|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ubranka :) Rozm.36-40Witam. Przeglądałam ostatnio swoją szafę i znalazłam kilka ubranek które są za małe na mnie ![]() Staram się opisywać ubranka możliwie dokładnie. W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę pytać! Nie są to jakieś markowe ciuszki. Nigdy mi na takowych nie zależało. Na zdjęciach starałam się wpisać jak najbardziej szczegółowe wymiary. Zdjęcie 1. Top w kolorze różowym. Szydełkowany przez moją koleżankę. Materiał: włóczka, mało elastyczny. Bardzo ładny, lecz nie na moją figurę ![]() Zdjęcie 2. Spódnica jeans'owa. Materiał lekki. Stan b.dobry! Noszona kilka razy. Zdjęcie 3. Czerwona bluzka z mini golfikiem. Tekko marszczona z przodu. Lekko połyskliwy napis "close your eyes". Bawełna. Materiał elastyczny. Stan b.dobry! Tylko przymierzana. Zdjęcie 4. Biało-różowa sukieneczka. Rozmiar 42 ALE wg mnie 36 ![]() Zdjęcie 5. Jasno różowy top. Materiał lekko elastyczny. Bawełna. Stan b.dobry! Tylko przymierzana. W zamian: Różnego typu garderoba. Oprócz bielizny (chyba zrozumiałe ![]() Wymienię również za kolorówkę, kosmetyki pielęgnacyjne i zapachy. Jestem otwarta na propozycje!! ![]() Edytowane przez efa23 Czas edycji: 2009-07-06 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubranka :) Rozm.36-40
coś za sukienkę?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kochana u Ciebie nic nie widzę dla siebie
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- U koleżanki też nic dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.