|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Używane kosmetyki antycellulitowe Lirene (płyn + żel).W Ą T E K N I E A K T U A L N Y ! Witam. ![]() Wymienię kosmetyki antycellulitowe na cokolwiek - najchętniej cienie do powiek i kredki do oczu. W skład zestawu wchodzą: 1. Intensywny płyn antycellulitowy Lirene - zużycie widoczne na załączonym zdjęciu. 2. Aktywny żel-krem antycellulitowy Lirene - zużycie trudne do odgadnięcia, ponieważ tubka nie prześwituje, ale podejrzewam, że kosmetyku zostało mniej niż połowa. Zapraszam dziewczyny, które chcą się pozbyć Pana C. - mi niestety nie starczyło cierpliwości. ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez maupiatqa Czas edycji: 2008-08-15 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Używane kosmetyki antycellulitowe Lirene (płyn + żel).
hej
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
*nulka*, dorzuciłabyś jeszcze może Clinique Superbalanced - probeczka 1,5ml; odcien 003 Ivory?
Właśnie znalazłam gratisowy piling, który dostałam przy zakupie kosmetyków, które chcę wymienić. Pozostała ilość widoczna na załączonym zdjęciu (poziom pilingu to miejsce tego kółeczka z napisem anycellulit program). Nie jest to niestety duża ilość, ale zawsze to coś. ![]() kali765, dzięki za propozycję, ale może uda mi się wymianka z nulką. Jeśli nie to chętnie zajrzę do Twojego wątku. ![]() pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ok, nie ma problemu
![]() ![]() ![]() jesli pasuje Ci taka wymianka to czekam na PW z adresikiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.