|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja ciała i twarzy (głównie AVON), dwie książki + staniczek 75B
Witam wszystkie Wizażanki, oto co mam do zaoferowania:
1. Kremowy żel do mycia rąk "Zimowa miękkość" - Avon zużyte: 1/5 2. Tonik oczyszczająco-matujący - Avon zużyte: 1/3 3. Łagodzący balsam po depilacji - Soraya zużyte: 1/4 4. Kojący balsam do ciała miód i cytryna - Avon zużyte: 1/5 5. Tonik nagietkowy - Ziaja zużyte: 1/8 6. Jogurt do ciała malinowy - Avon zużyte: 1/4 7. Tusz do rzęs 'uplifting' z ruchomą szczoteczką - Avon zużyte: 1/5 8. Żel na wypryski - Avon zużyte: 1/8 9. "Manga grafika komputerowa" -H. Scott-Baron stan: idealny 10. "Kłopoty z dyndakami" -L. Rennison stan: idealny 11. Stanik 75B - Atlantic stan: bardzo dobry, prany ręcznie kilka razy, maleńka plamka na wewnętrznej stronie, niewidoczna po założeniu. Nie mam konkretnej listy życzeń, ale najchętniej przyjmę: -kosmetyki do pielęgnacji twarzy, ciała i włosów -maseczki -książki o dietach/żywieniu -itd. Pozdrawiam i zapraszam do wymiany.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja ciała i twarzy (głównie AVON), dwie książki + staniczek 75B
1. Kremowy żel do mycia rąk "Zimowa miękkość" - Avon
zużyte: 1/5 2. Tonik oczyszczająco-matujący - Avon zużyte: 1/3 3. Łagodzący balsam po depilacji - Soraya zużyte: 1/4 4. Kojący balsam do ciała miód i cytryna - Avon zużyte: 1/5 5. Tonik nagietkowy - Ziaja zużyte: 1/8 6. Jogurt do ciała malinowy - Avon zużyte: 1/4 7. Tusz do rzęs 'uplifting' z ruchomą szczoteczką - Avon zużyte: 1/5 8. Żel na wypryski - Avon zużyte: 1/8 11. Stanik 75B - Atlantic stan: bardzo dobry, prany ręcznie kilka razy, maleńka plamka na wewnętrznej stronie, niewidoczna po założeniu. odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
2. Tonik oczyszczająco-matujący - Avon
zużyte: 1/3 3. Łagodzący balsam po depilacji - Soraya zużyte: 1/4 4. Kojący balsam do ciała miód i cytryna - Avon zużyte: 1/5 5. Tonik nagietkowy - Ziaja zużyte: 1/8 6. Jogurt do ciała malinowy - Avon zużyte: 1/4 7. Tusz do rzęs 'uplifting' z ruchomą szczoteczką - Avon zużyte: 1/5 8. Żel na wypryski - Avon zużyte: 1/8 cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
to może wymienimy sie za te dwie pary na:
Żel na wypryski - Avon 2. Tonik oczyszczająco-matujący - Avon 4. Kojący balsam do ciała miód i cytryna - Avon Majteczki raz przymierzone niestety okazały się a małe, nie zniszczone.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
W takim razie przykro mi, ja mam taki sam obwód bioder, więc nie przejdzie
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.