![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wątek Nadii - Ciuszki (głownie Xs/S także M), dodatki i biżuteria.
NIEAKTUALNE
Witam w moim nowym wątku ![]() Słowem wstępu chciałam napisać, że wątek będę starała się utrzymać w idealnym porządku, także wszystkie rzeczy do wymiany zawsze będą znajdowały sie na 1 stronie wątku (najprawdopodniej w 8 pierwszych postach!) *Prosze odrazu o pisanie co Was interesuje ![]() *Jeśli chodzi o wysyłkę : wolę się umawiać na konkretny termin, w którym obie strony jednocześnie wysyłają wymiankowe paczuszki - tak samo czy jest to priorytet (który bardziej preferuje) czy list/paczka ekonomiczne. *Wysyłanie listami jedynie POLECONYMI!! (do ustalenia czy priorytet czy ekonomiczny) *Osoby posiadające małą ilość przekupek (tak do/koło 10) proszę by wysyłały rzeczy jako pierwsze. Dokładki - na czerwono Nieaktualne - na szaro Czego poszukuję? Wszystkiego i niczego ![]() Chętnie jednak przygarnę : Kosmetyki (chętniej) : -rimmel recover 100, 103 (kazde ilosci) -podkład adaptacyjny giordani gold ORIFLAME odcienie : Porcelain, Light ivory -odlewke, probke (niewielkie ilosci) avon always -ozdoby do pazurków -bazy pod makijaz : 1) zelowa inglota, badz 2) ORIFLAME w bialej tubce -tusz do rzęs WONDER Oriflame czarny -lakiery do paznokci inglota (jasne roze, mleczne) -maszynki jednorazówki -gąbki do nakładania podkładu (najchętniej oriflame) -rozne pedzelki do makijazu -mleczka do demakijażu -zapach embrance oriflame Ciuszki i inne (mniej chętnie) : *małe bluzeczki XS/S (kolor bialy, rozowy glownie na ramiaczkach), *zakieciki malutkie, *bizuterie (glownie dlugie kolczyki - srebrne, rozne pierscionki srebrne), *jakąs średniej wielkości torebkę - kolory neutralne, jasne Przygarne tez japonki biale, bialo jakies, biale z dodatkami, jasno rozowiutkie. Rozmiar 38-39. Japonkom z inblu napewno sie nie opre :P A także ![]() MINIATURKI NAJROZNIEJSZYCH PERFUM ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2008-08-14 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek Nadii - Ciuszki (głownie Xs/S także M), dodatki i biżuteria.
Zaczynam od bluzeczek i topików.
1. -> Różowa bluzeczka OFF THE LIP z tyłu szary 3 literowy napis Rozmiar z metki S Dokładne wymiary : szerokość w biuście 33cm długość po boku : 26,5cm długość po środku : 28cm Bluzeczka wiązana na szyji, przez środek ozdobna łezka. Stan bluzeczki -bdb, db+ ma maleńką prawie niewidoczną skaze (cienka biała kreseczka na 3cm) po prawej stronie bluzeczki (wysokościowo troszke nizej niz środek) 2. -> Czarno biała w paseczki firmy New Yorker ![]() Rozmiar : 34 / XS Stan : Jak nowa ![]() Dokładne wymiary : szerokość w biuscie : 30cm dlugosc po srodku : 33cm dlugosc od pachy : 31,5cm Bluzeczka z rozciagliwego materialu. Bedzie pasowac na osoby noszace Xs i S ![]() Uroku dodaje jej malutkie serduszko z cyrkoni na lewej piersi i marszczenie po środku ![]() 3. -> Popielato/szaro/biała w paseczki z NEW YORKERA. Rozmiar : XS Z oryginalnymi ramiaczkami (z supełkami a z tylu na krzyż) JAK NOWA - oderwałam metke (ktora nadal posiadam), ani razu w niej nie bylam. Dałam za nią troche (54,95) dlatego wymienie jedynie na cos extra. Kupilam i mi sie odwidział kolor. Dokładne wymiary : szerokość w biuście : 33cm długość od pachy : 37,5cm długość od środka 37cm długość od rozpoczęcia ramiączek : 44,5cm
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2008-03-30 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bielizna :
1 -> Białe sportowe stringi "SEXY ANIOLEK" z uroczym wizerunkiem aniolka z tylu. SKŁAD : 95% bawełna, 5% elastan Stringi sa NOWE! Rozmiar uniwersalny - 36/38 2 -> Stringi Sportowe, czarne z delfinkiem Rozmiar S/M Oczywiście nowe! z metką ![]() 3 -> Czarne koronkowe majtusie (cieniuteńki paseczek z tyłu) ze srebrnymi aplikacjami. NOWE! Rozmiar S/M 4 -> Biały usztywniany biustonosik z uroczym haftem. W środku ma miejsce na wkladeczki. Posiada odpinane ramiaczka - jednak wymienie go bez nich. Rozmiar 34/75A. Ubralam go 2 razy jest jak nowiutki - niestety ja musze miec miseczke B :/ 5 -> Strój kąpielowy BIKINI z usztywnianą górą. Rozmiar : góra A, dół S Kolor niebiesko - fioletowy. Oprócz staniczka w skład stroju wchodzą : majteczki figi i boksereczki. Góra w stanie bardzo-dobrym. Dół : figi -> były używane i są leciutko poprute w jednym miejscu, natomiast bokserki -> były ubrane maksymalnie raz czy dwa i są w bdb stanie !
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2008-02-05 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
RÓŻNE
1 -> Różowy kapelusik z dwoma odpinanymi kieszonkami. Bardzo mało uzywany, idealna na lato, nad wode. 2 -> Czarna Koszula z poszerzanymi rękawami. Zapinana na zatrzaski ![]() Firma : Miss Nowa, Rozmiar 36 Skład : 97%poliester, 3% stretch Dokładne wymiary : długość całkowita : 48cm długość od dekoldu : 32cm długość rękawa całkowita : 60cm długość rękawa od pachy : 43,5cm szerokość bluzki w biuście : 38cm szerokość rękawa na samym dole : 18cm
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2008-03-30 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria i inne drobiazgo-dodatki
1 -> Kolczyki Bijou Brigitte wiszące gwiazdki Nowe, nigdy nieużywane jeszcze z oryginalnymi opakowaniami. Druciki (bigle) srebrne lub posrebrzane, z różowymi połyskującymi gwiazdkami 2 -> Czarny wisiorek kuleczki + serduszka 3 -> Czarny wisiorek z takich jajowatych perelek. Cos mi sie kojarzy ze to sa jakies kamienie ale nie jestem pewna. 4 -> Spineczki kleszczyki. 8 sztuk, różne wielkości, 2 x jasne zolte 2 x koloru ktory mi trudno opisac ![]() 2 x jasno różowe 2 x biało-perłowe.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2008-03-30 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Różne różności
->Praktyczny, funkcjonalny i bardzo estetyczny gadżet 2 w 1 !! NOTES / PODKŁADKA renomowanej niemieckiej firmy SHEEPWORLD. Posiada wyrywane ozdobne kartki, na których możemy zapisać potrzebne nam informacje. Zawsze pod ręką !! Dodatkowo pod spodem podkładka ma "amortyzatorki" w kształcie owieczek, delikatnie zapobiegające ślizganiu. Wymiary : ok.22cm x ok.20cm Podkładka NOWA, zapakowana w FOLII. ->"BEZ CIEBIE WSZYSTKO JEST GŁUPIE" Śliczne karteczki format A5- wkład do segregatora, ze znaną owcą SHEEPWORLD. Karteczki mogą służyć, jako wkład do zapisywania, jako zakładki do segregatora (piękna forma na to pozwala), można włożyć w antyramke i położyć jako obrazek, a także wykorzystać je do wielu innych rzeczy w zależności od upodobań i kreatywności posiadającego ![]() Wymienie/dorzuce do 5 sztuk ![]() -> Wkład do segregatora, format A5 z owieczkami sheepworld ![]() biale + 1 czarna ![]() -> ENCYKLOPEDIA RUCHU DROGOWEGO - Płytka CD ułatwiajaca zdanie prawa jazdy ![]() Zawiera testy egzaminacyjne, zasady , przepisy drogowe, 200animacji prezentujacych sytuacje na drodze, 16filmow instruktazowych ponad 700 statystycznych grafik obowiazujace akty prawne dotyczace ruchu drogowego budowa i eksploatacja pojazdu kompletny material kursu na prawo jazdy fachowy komentarz lektora Encyklopedia jest z 2001roku ![]()
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2008-02-05 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Buty/Butki/Buciki
1) Czarne buciki na niedużym obcasiku. Materiał - jakiś skórkopodobny (skóra ekologiczna?) Jak wyglądają? Dokładnie widać na zdjęciach. Można je wiązać na wiele sposobów. ROZMIAR 39 -> długość wkładki (w najdłuższym miejscu czyli od dużego palucha) : 25cm Wysokość obcasa : 5cm STAN : +db / -bdb Bardzo mało w nich chodziłam -> jednak paseczki do zapinania, mają zrobionych dużo dodatkowych dziurek i ogólnie są w stanie -db (co widać na zdjęciach) Jednak gdy bucik jest zapięty (już na naszej nodze) - wygląda bdb ![]() -> Japonki INBLU rozmiar 38 -> pasuja na stope 38/39 (ja na ogól nosze japonki inblu 39, ale akurat te sa w sam raz ![]() Posiadaja slicznie mieniace sie rozowe brylanciki. Sa w stanie bdb ! Praktycznie nie widać śladów użytkowania.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2008-02-28 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
I miejsce na ewentualna dokladke
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zdjecia w wiekszosci juz wklejone !
Pisalam w 1 poscie, ze mam z tym maly problem i prosze o cierpliwosc ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6499389
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6499389 odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a jaki rozmiar? moze masz jakies zdjecie?
jaki jest ich stan? i czy interesuje Cie cos u mnie ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6499389
odp u mnie ![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6499389 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6499389 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6499389 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6499389 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6499395 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6499408 odp u mnie. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Rozmiar 38 lub 39 musze zobaczyc...stan idealny, kupilam je pod koniec wakacji i mialam je na sobie 2 godzinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos za podkladke i wklad do segregatora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie >
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
hej
znajdziesz cos u mnie za czarna koszule z poszerzanymi rękawami?? Prosze odpisz u mnie pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() niestety ![]() niestety nic ![]() Cytat:
![]() niestety tez nic ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Moze znajdziesz cos u mnie za ta bluzeczke?:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6499389 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szerokosc w biuscie, szerokosc w pasie, dlugosc ![]() *sexy mini jeansowa,s jakie ma wymiary?
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
#30 |
BAN stały
|
hej.Podaje wymiary mini:
pas:36cm,biodra 39cm,szer.na dole:39cm,dlugosc:27!Spod niczka pojdzie tylko za cos super a teraz bluzeczka: dlugosc od biustu:32cm,szer w biusci:28cm,szer na dole(w pasie)35cm.Bluzeczka sporo sie rozciaga,jest sznurowana wiec mozna ja dopasowac do ciala. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.