![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Odchudzanie po 20 :)
Chciałam założyć nowy wątek dla dziewczyn które chcą schudnąć
![]() Wiem, że wątków typu "schudnijmy razem jest dużo" ale bardzo chciałam założyć nowy wątek bo jakoś do żadnego innego nie potrafię sie "doczepić" Pomysł od gapiłam trochę z tematu na fitnessie, ale co tam.... ![]() ![]() Ja zapuściłam sie bardzo bardzo, nigdy nie ważyłam 62 kg ![]() ![]() Kiedyś udało mi się schudnąć z 57 do 51 i czułam się wprost fantastycznie, a teraz nie wciskam się w 3/4 ubrań ![]() Motywacje mam bardzo dużą ![]() ![]() Do 28 kwietnia chciałabym ślicznie wyglądać, żeby na pierwszą rocznice ślubu mąż nie żałował, że powiedział "TAK" ![]() Moja walka z kilogramami będzie polegała na diecie MŻ, i oczywiście zamierzam ćwiczyć (w tygodniu 3x aerobic, 2x interwały na rowerku, i 3x ćwiczenie rozciągające z jogi). Byłoby mi bardzo miło, gdyby jakieś dziewczyny przyłączyły sie do mnie ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie po 20 :)
fajny wateczek tez bym sie przylaczyła
![]()
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
♥
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja dam tylko taka malo uwage. powinas sie odchudzac, zmieniac dla siebie. nie dla innych
![]() zycze powodzenia w osiagnieciu wagi i utrzymaniu jej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Super
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś mam pracowity dzień, bo jak to na koniec semestru masa kół i zaliczeń, dziś pewnie też zarwę nockę, ale nie łamie się bo jeszcze tylko tydzień męki i później miesiąc spokoju ![]() Zapraszm do przyłączenia się i wspólnego motywowania ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj. Z chęcią się przyłącze. Akurat wczoraj zaczęłam
![]() Dokonałam pomiarów, zanotowałam i zaczęłam ograniczać jedzenie. Narazie powoli bo nie chce się zniechęcać stosując ostrej diety. Marze o zrzuceniu 7 kg do Wielkanocy. Właściwie to na wadze mi nie zależy. Bardzo zapuściłam się w brzuchu! I o pozbycie sie "opony" będe walczyć. ![]() Pozdrawiam. PS Aha ja też 28 kwietnia mam pierwszą rocznice ślubu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
yo! można się przyłączyć?
![]() ![]() ![]() ![]() ja myślę, że dobrze by było zrobić tabelke z naszymi wymiarami, żebyśmy mogły się pochwalić efektami, nawzajem motywowac. wklejam tu tabelke pomyslu Wizazanki z mojego poprzedniego wątku. wpiszcie się i aktualizujcie co jakiś czas ![]() ja bede ważyc sie co tydzien i mierzyc co miesiąc. Pseudo-----------Wiek---Wzrost---Waga----Biust----Talia---Brzuch--Udo---Pupa---Łydka AGATkA_eSZ-----20------166------63,6--------91--------64-----81-------58------101-------38
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2008-02-07 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
to ja też dołączę się,wczoraj pofolgowałam ze słodyczami,ale od dziś 0
bardzo trudno mi schudnąć po tabl anty,ale już rok nie biorę,muszę bardziej ograniczyć wszystko zastosuję dietę R myślę,że może wylączyć salkowicie pieczywo,tzn tylko waza i tego typu,od czasu do czasu ciemne pieczywko?co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mozna się przyłączyć? W marcu skończę 22 lata, więc jest to wątek idealny dla mnie
![]() Stosuje diete MŻ (bez słodyczy, białego pieczywa) i staram się dużo ruszać. Aerobik, ćwiczenia w domu przy dvd, spacery, czasem scianka wspinaczkowa.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]() Mi jak na razie idzie tak sobie, owszem, troszkę się ograniczałam, ale nie miałam zbyt wiele czasu na ćwiczenia, bo miałam mnóstwo zaliczeń na uczelni. Ale od dziś racjonalne odżywianie i ćwiczenia. Rano sie zważyłam 60,9, i pomierzyłam: talia: 69cm biodra: 97cm udo 57cm nad kolanem: 42cm ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mój dzień bardzo udany. Zjadłam: suszone śliwki na czczo, dwa jajka, activie z otrębami, jabłko, brokuły z duzym kefirem. Przed chwila skończyłam trening a zaraz chyba się skusze na peeling kawowy.
Ja zważę się jutro, bo środa to mój dzień ważenia ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
bynajmniej nie chodzę głodna...
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy nie szkoda zdrowia? Nie chcę być złą wróżką, ale uważam, że zwolnisz sobie metabolizm i z czasem dorobisz sie jo-jo. Ucieszył mnie ten wątek pomyślałam oto coś dla mnie, bo już mam dość takich gdzie dziewczyny zastanawiają sie ile jest kalorii w marchewce i kroją sobie jabłko na pół. Nie wypaczajmy dietetyki, bo na diecie się bywa a nie jest i warto by była taką, którą można stosować bez katowania swojego ciała. W końcu ono jest naszą świątynia a nie wrogiem numer jeden. ![]() Popieram i cieszę się, że jest tu osoba która widzi to samo co ja. ![]() ![]() A wszystkich odchudzającym sie zdrowo dziewczynom życzę powodzenia i upragnionych efektów. ![]()
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2008-01-26 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny
![]() Oj coś nam wątek kuleje ![]() Ale od teraz koniec z ociąganiem się, ja osiągnęłam naprawdę moment krytyczny i obiecałam sobie, ze na święta wielkanocne wbije sie w moje ulubione spodnie ![]() Wczoraj troszkę porozciągałam sie, diety niestety nie trzymałam bo byłam na weekend u rodziców ![]() Już jakiś czas temu rozpisałam sobie plan ćwiczeń, to co wykonam podkreślam na żółto ![]() Musze dopisać sobie 40 minut pedałowania na rowerku co drugi dzień, nie ma kasy na karnet na fitness, wiec w domu biedę ćwiczyć. Dziewczyny ostro bierzemy sie za siebie. Dopisuje sie ![]() Pseudo-----------Wiek---Wzrost---Waga----Biust----Talia---Brzuch--Udo---Pupa---kolano kamila19-----------22------164-------62--------?--------69---------?------57------97-------42
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosze poczytaj watki podwieszone na forum głównym działu dietetyka oraz watek "Ile dzisiaj zjadłam"- zobacz ile inni jedzą a spokojnie chudną |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
dopisujmy się wszystkie do jednej listy
![]() Pseudo-----------Wiek---Wzrost---Waga----Biust----Talia---Brzuch--Udo---Pupa---Łydka AGATkA_eSZ-----20------166------63,5--------91--------64-----81-------58------101-------38 kamila19-----------22------164-------62--------?--------69---------?------57------97-------42 ja wczo bylam na basenie. przez nadgarstek mialam 2 miesiace przerwy, 'le teraz znow zaczynam, bo to dobre cwiczenie na nogi, a ja teraz skupiam sie najbardziej na nich. i bede troche brzuszkow robic na laweczce. bo talie to juz sobie wtykrecilam 6cm mniej ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Agatko a co tańczysz?
Zawsze marzył mi sie taniec, najpierw salsa, a teraz te wszystkie tańce współczesne, niestety trochę kołek ze mnie wiec wątpię, że nauczyłabym sie czego kolwiek. Ja mam dylemat, bo nie wiem czy szukać pracy. Studiuje dziennie dopiero na pierwszym roku ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
a ja z wami!
Mam 160cm wzrostu, ważę 64 kg (rozpacz). Raz w tygodniu aerobik w wodzie, raz w tygodniu basen, zamiennie z siłownią. Codziennie skakanka i ćwiczenia z gumą do fitnessu ![]() Zjadłam dzisiaj: śniadanie: tost z szynką, herbata czarna 2 łyżeczki cukru, pączek, miseczka makaronu ze szpinakiem i łyżeczką oliwy z oliwek. W planach mam lekką kolację: twarożek z warzywami. Wypiłam: 1,5l wody niegazowanej, kawę z mlekiem, kuber czerwonej herbaty. Będę Was odwiedzać! PS. Mam 25 lat ![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ja też myślałam że wątek upadł....
U mnie efekty już widać ![]() ![]() Podsumowując; nie jest tak źle jak na 3 tygodnie.... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ja tez do Was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Czesc. Mam nadzieje ze nie jest juz za pozno i mozna sie do was przylaczyc
![]() ![]() i oczywiscie tez jetem po 20 ![]() Chce sie pozbyc 5,6 kg. i dzis jest 3-ci dzien mojego odchudzania. Jem 4 posilki w ciagu dnia staram sie takze cwiczyc w ciagu dnia. i czekam na efekty.. takze dziewczyny jestem z wami i razem pozbedziemy sie tego tluszczyku, ktory sprawia ze nie czujemy sie do konca szczesliwe pozdrawiam ![]() Edytowane przez agatka-a Czas edycji: 2008-01-29 o 20:40 Powód: proszę uzywać opcji edytuj lub multicytowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
AngelinaNL: proszę edytuj swoje posty. Ciężko się czyta.
![]() dzięki! Ja zaczęłam przygotowywać posiłki do pracy dzień wcześniej. Dużą pułapką dla mnie było jedzenie w pracy mało i byle czego, a wieczorem w domu ogromniasta kolacja. Teraz to się zmienia! pozdrawiam! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Majka versace strata 10 cm w pasie w 3 tygodnie to super wynik.
Zaimponowałaś mi. Szczerze gratuluję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Majka 10cm w pasie
![]() ![]() Ja wczoraj poćwiczyłam, skakałam chwile na skakance, ale niestety rozwaliła mi sie, bo pies ponadgryzał wcześniej rączki od skakanki ![]() ![]() Wczoraj przejrzałam szafę i dużo ciuchów czeka na mój powrót do dawnej wagi ![]() Co do jedzenia, to jem wszystko ale w rozsądnych ilościach, staram sie nie jeść słodyczy, ale wiadomo, że czasem człowiek ulegnie pokusie ![]() Dziewczyny może pomierzcie sie i dopiszcie do listy. Miło będzie patrzeć jak centymetry będą sie zmniejszać ![]()
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Aha, nie dopisze sie raczej do listy bo mierze tylko pas i waże się. Nie zależy mi na udach czy biodrach bo są ok. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze spedzam pol wieczoru robiac sobie jedzenie do pracy. Bo ja w pracy musze zawsze zjesc 2 albo czasem 3 posilki wiec mam troche przygotowan.
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki!
Co dzisiaj zjadłam i co mam w planach: Śniadanko: 3 kromki razowca, masło, szynka (półtora plastra) i odrobina majonezu. Do picia: szklanka wody pół godziny przed śniadaniem. Razowiec był malutki: skibka to ok. 4cmx4cm 2 śniadanko: pomarańczko Lunch: 100g ryżu z warzywami (kupiłam takiego gotowca w markecie: ma strasznie dużo warzyw, więcej niż ryżu, pyyyyycha), jabłko (duże) Obiad: co współlokatorka wymyśli, jeśli wymyśli pizzę i wino, to czeka mnie dzisiaj pół godziny biegania ![]() Do tego piję: 1,5l wody niegazowanej w pracy. Kubek kawy zbożowej z mlekiem, kubek czerwonej herbaty (ekspresowej), a w domu: kilka kubków czerwonej herbaty, ale takiej z herbaciarni i woda. Razem picie to będzie jakieś 3l. Wybaczcie, że tak piszę to menu, ale liczę na komentarze: czy dobrze, czy źle, czy dużo, czy mało, itp. Do tego biorę 2x po dwie tabletki Therm Line 2. Nie zmierzę się, bo zwyczajnie nie mam czym! Najbardziej mi zależy żeby zrzucić brzuszysko i ramiona, nóżki mam cieniutkie, ale korpus jak czołg ;-) także będę meldować czy spodnie zostawiają ślad na brzuchu! Trzymajcie się ciepło!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.