![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nowy wątek Justysi :) Nowe spodnie i inne fajne rzeczy na wymianke ^^ Zapraszam ^^
Niektualne!!
Witam. Postanowiłam założyć nowy wątek bo w tamtym już sama się pogubiłam. Ubranka były porozrzucane w różnych postach. Dla zainteresowanych chętnie będe podawała wymiarki. A więc zapraszam. ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-05-12 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nowy wątek Justysi :) Nowe spodnie i inne fajne rzeczy na wymianke ^^ Zapraszam
1. Nowe spodnie (bez metek) tylko przymierzone przeze mnie i pewną wizażankę od której te spodnie dostałam. Spodnie naprawdę świetne (na mnie za duże). Rozmiar z metki 29. Stan oczywiście idealny.
2.3.4.5. Spodnie prawie nowe (założone dwa razy). Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Spodnie były kupione na allegro. Szukałam zdjęcia żeby wkleic ale już nie było. Tanie nie były. 6. Spódniczka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-04-30 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Nowy wątek Justysi :) Nowe spodnie i inne fajne rzeczy na wymianke ^^ Zapraszam
Kolejne:
1.2.3. Nowe spodnie (bez metek) tylko przymierzone (nie trafiony zakup). Spodnie są bardzo fajne. Posiadają ozdoby na kieszeniach i z tyłu. Rozmiar z metki to 27. Stan idealny. 4. .Bluzeczka firma ''ELITE'' ![]() ![]() ![]() 5. Dwie pary stringów ![]() ![]() ![]() 6. Kolorowe plastikowe bransoletki: zielona, żółta i różowa ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-05-05 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Kolejne:
1.2.3.4. Rybaczki z ozdobami przy kieszeniach i na nogawkach. Są bardzo ładne, założone kilka razy. Rozmiar 40 ale rozmiarówka według mnie zawyżona. Stan bardzo dobry. 5. Materiałowe rybaczki w paski. Kolor ecri, paski czarne. Posiadaja szlufki więc można dołżczyc ozdobny paseczek. Są fajne i nie wiem czy chce je wymienić. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 6. Rybaczki materiałowe gładkie. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Następne:
1.2.3. Spodnie tzw. 7/8 z ozdobnym, wyszywanym motylem na tylnej kieszeni. Rozmiar z metki 34. Stan bardzo dobry. 4.5.6. Prawie jak rurki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Bluzeczki z długim rękawkiem:
1. Bluzka z długim rękawkiem z ozdobnymi haftami na rękawkach i na dole. Rozmiar uniwersalny ok S/M. Stan dobry z plusem. 2. Bluzka z długim rękawkiem, Rozmiar uniwersalny ok S/M. Stan dobry. 3. Bolerko stan bardzo dobry. Tylko za coś ekstra. 4. Bluzka z długim rękawkiem na zameczek. Rozmiar XS. Stan dobry z plusem. 5.6. Nowa (założona 2 razy), różowa bluzeczka. Rozmiar S/M. Stan idealny. Za coś fajnego!! Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-04-28 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1.5.6. Śliczna tunika założona 2 razy. Stan bardzo dobry a nawet idealny. Rozmiar uniwersalny ale według mnie to M. Tylko za coś fajnego !!
4.5. Śliczna nowa śnieżnobiała bluzeczka na ramiączkach i jednoczesnie wiązana na szyje. Ubrana tylko jeden raz. Rozmiar z metki to M ale według mnie to S. Tylko za coś fajnego !! 6. Bluzeczka firma ''UNITS'', kolor turkusowy. Rozmiar S/M. Stan idealny. Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-04-30 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
4.5.Long/ Tunika. Dostałam ją od kuzynki, a ona dostała go na urodziny lecz to jednak nie jej styl. Ona była w nim dwa razy a ja wcale bo na mnie jak widac na zdjęciu za duzy
![]() ![]() ![]() 1.2.3. Masaz na baterie. Mały, podręczny idealny do torebki. Wchodzą do niego 2 zwykłe baterie paluszki. Świetnie masuje szczególnie jak są przemęczone mięsnie ![]() ![]() 6. Brazowy sweterek którego ''golfik'' opada na ramionka, stan bardzo dobry, firma MADONNA, rozmiar S ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-04-30 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
1. Sliczna czarna marynarka ze sztruksu, rozmiar 36, stan bardzo dobry
![]() 2. Płaszczyk rozmiar 38 (M) stan bardzo dobry a nawet idealny ![]() 3. Spinki ![]() ![]() 4. Fajna bluza z kapturem , stan bardzo dobry z minusem, rozmiar S ![]() 5. Fajna, ciepła bluza z kapturem ![]() ![]() 6. Śliczny niebieski krótki sweterek ![]() ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-05-05 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
1. Torebka
![]() ![]() 2. Granatowa opaseczka w grochy z kokardką ![]() ![]() 3. Bluzeczka na zameczek, rozmiar S/ XS stan dobry z plusem ![]() 4. Bluzeczka w paseczki z krótkim rękawkiem ![]() ![]() ![]() 5. Krem AA (drugiego już nie ma ) użyty jakieś dwa razy ![]() 6. Granatowa bluzeczka na szyje ![]() ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-05-05 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
1. Dwie czarne torebeczki
![]() ![]() 2. Trzy torbeczki: czarna stan bardzo dobry, czarno-biała stan dobry (małe przetarcia na rączce), zielona (KHAKI) ATMOSPHERE stan bardzo dobry z minusem ![]() 3. Dwie torebeczki obie stan dobry ![]() 4.5.6. Nowy plecaczek z butiku SNOOPY ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-05-05 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
1. Sylwestrowy golfik
![]() ![]() ![]() 2. Bluzeczka na szyje CARRY ![]() ![]() 3. Sweterek na guziczki firma chyba Agonna ![]() ![]() ![]() 4. Sweterek w paski ![]() ![]() ![]() 5.6. Krótkie spodenki FITNESS ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-05-05 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
1.2.3. Śliczny strój kąpielowy
![]() ![]() ![]() ![]() 4. Zestaw kadzidełek ![]() ![]() 5. Balsam ujędrniający ![]() ![]() 6. Torba sztruksowa kolor granat ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justyna2309 Czas edycji: 2008-05-02 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? odp u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Justynko, pomysle, bo propozycja kuszaca, ale jeszcze nie jestem pewna
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7335144 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7335144 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7335349 proszę wymiarki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
tyle ze staniczek z metką, puder i czarna kredka virtual jest w trakcie innych negocjacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej
ewentualnie te z koronką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tylko ze perfum chce wymienic tylko na inny zapach
odzywka tez jest w trakcie innych negocjacji reszta wolna, tylko ze ja w wątku nic nie widze a to co wybrałas to za duzo ![]() albo z czegos zrezygnuj albo masz cos poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
okulary odpadają
![]() za spodnie mogę oddać kosmetyki które wymieniłaś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
podoba mi sie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7335585
spodni juz nie ma , spodniczka i korale są (ale nie oddam tego za 1 bluzke ! ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7335585
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a ile dałas za spodnie?
bo po zliczeniu tych kosmetyków któe chcesz to się nazbiera ![]() to chcesz: -pomadkę cała z avonu brąz -fioletowy cień nel -podkład -puder -tusz -błyszczyk -ozdoby -liliowy cien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.