![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do oddania Rimmel Recover kolor Ivory, Revlon Fabulash, Karmel brązujący. Zapraszam!NIEAKTUALNE!! ZAPRASZAM NA DOKŁADKĘ 30.04 !!! Wymienię jak w tytule: 1. Rimmel Recover kolor 100 ivory, zostało go 80% 2. Revlon Fabulash czarny tusz do rzęs, mokry, użyty przeze mnie raz 3. Karmel brązujący Dax zostało 3/4 butelki 4. Wella krem atrystyczny nieład zostało 90% 5. Garnier Czysta skóra żel myjący z pompką- zostało trochę więcje niż pół DOKŁADKA 6. Ava Krem z zieloną herbatą i koenzymem Q10+R cera sucha i wrażliwa- użyłam 2 razy. 7. Zestaw Magnolia firmy Marks&Spencer- w skład zestawu wchodzą: żel pod prysznic (50 ml), krem do rąk (50 ml) i krem do kąpieli (75 ml)- nowy 8. Masełko do ciała- grapefriut i mandarynka, przywiezione z Anglii. Z 200 ml zostało ok 150 m l 9. Rexona Teens- w kulce, niebieska. Nowa, nieużywana 10. AA kremowa emulsja do mycia twarzy zużycie zaznaczone na zdjęciu 11. Luksja żel pod prysznic 12. AA odżywczy balsam do ciała o zapachu malinowym zużycie zaznaczone na zdjęciu 13. Dax Perfecta peeling enzymatyczny- zostało 80% 14.Hean Natura Aroma Garden maseczka łagodząco oczyszczająca z peelingiem- zostało jakieś 80% 15. Mydło borowinowe- nówka 16. Miss Sporty błyszczyk XX Volume kolor 202 angel (jasny róż z błyszczącymi drobinkami)- użyty 3-4 razy. 17. Rimmel Infinite colour szminka z błyszczykiem nr 020 Wear it well (ciemny róż)- dwustronna; jeden pojemniczek zawiera bezbarwny błyszczyk, w drugim znajduje się trwała szminka. Zrobiłam do niej 2 podejścia, ale niestety kolor jest dla mnie za ciemny. Bardzo trwały. 18. Wella wosk do włosów- zostało 90% 19. Zielony masażer- nowy Dokładka: 20. Loreal Elseve color-vive odżywka do włosów farbowanych- użyta 2 razy na krótkie włosy 21. Maybelline Superstay Silky kolor Ivory- mam z wymianki, nie podpasował mi, jest go ok 70% jak dorwę aparat zrobię zdjęcie ![]() Edytowane przez margo22 Czas edycji: 2008-05-15 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Do oddania Rimmel Recover kolor Ivory, Revlon Fabulash, Karmel brązujący. Zapra
Hej
![]() Interesują mnie: -Rimmel Recover kolor 100 ivory, zostało go 80% -Karmel brązujący Dax zostało 3/4 butelki Znajdziesz u mnie coś za te rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Do oddania Rimmel Recover kolor Ivory, Revlon Fabulash, Karmel brązujący. Zapra
hopsa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.
|
cos u mnie za Masełko do ciała- grapefriut i mandarynka, przywiezione z Anglii. Z 200 ml zostało ok 150 ml
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie wybrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
cos za to :
17. Rimmel Infinite colour szminka z błyszczykiem nr 020 Wear it well (ciemny róż)- dwustronna; jeden pojemniczek zawiera bezbarwny błyszczyk, w drugim znajduje się trwała szminka. Zrobiłam do niej 2 podejścia, ale niestety kolor jest dla mnie za ciemny. Bardzo trwały. i masazer?
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a nie znalazłabyś u mnie już nic innego?
![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
5. Garnier Czysta skóra żel myjący z pompką- zostało trochę więcje niż pół
Rexona Teens- w kulce, niebieska. Nowa, nieużywana 8. Masełko do ciała- grapefriut i mandarynka, przywiezione z Anglii. Z 200 ml zostało ok 150 ml 10. AA kremowa emulsja do mycia twarzy zużycie zaznaczone na zdjęciu 12. AA odżywczy balsam do ciała o zapachu malinowym zużycie zaznaczone na zdjęciu 14.Hean Natura Aroma Garden maseczka łagodząco oczyszczająca z peelingiem- zostało jakieś 80% za płaszczyk , odpowiada Ci taka wymianka??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.