|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Musisz to zobaczyć ;) Ciuszki buciki dodatki Nowe lub w stanie idealnym XS/S/M
wątek nieaktualny
wątek nieaktualny wątek nieaktualny wątek nieaktualny wątek nieaktualny wczoraj padl mi net i nie moglam dolozyc ciuszków dlatego dzisiaj robie znow nowy wątek ze wszystkimi rzeczami jakie mialam umiesscic wczoraj !! NA SAMYM WSTEPNIE CHCIALAM POWIEDZIEć ZE OSOBY KTORE MAJA MNIEJSZA LICZBę PRZEKUPEK ODE MNIE, BADZ POSIADAJA JAKIEGOS NEGATYWA - WYSYłAJA PACZKE PIERWSZE - OSTATNIO NATCHNELAM SIE NA OSZUSTKE NIE CHCE MIEC JUZ NIGDY NIC Z TAKIMI NIE MIłYMI DOśWIADCZENIAMI WSPOLNEGO !!! szukam ciuszków 1. t-shirtów rozmiar xs/s 2. koszula z zabotem 3. jeansy rurki -ciemny,jasny jeans xs/s 4. bluzki bombki 6. TOREBKI ![]() kolory : żółty, pomarańcz, zielony, fiolet, róż, czarny, biały ![]() 7. buciki - rozmiar 37/8 na obcasie ( od 8 cm w z wyż ) - buciki nowe albo w stanie b.dobrym z okrągłymi czubkami albo w szpic , ewentualnie pepe toe ( te co masz na wątku mam takie same tyle ze białe wiec odpadaja ) albo jakies fajne na lato ![]() - nie proponujcie mi zniszczonych lub przepranych ciuchów!!!!!!!!!!! wymieniam się tylko na nowe ciuszki, bądź w stanie idealnym!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie wizazystki i zapraszam do wymianki Dziewczynki i proszę was jeśli chcecie sie wymieniać to nie proponujcie mi jakiś bardzo zużytych ciuchów, przepranych itp. Ja wystawiam na swoim wątku nowe, lub w idealnym/bdb stanie rzeczy ! więc na pewno nie oddam ich za byle co - (to co oddam za drobiazg jest napisane przy ciuchach a to o co będę wybredna również jest opisane ) więc proszę zanim zaczniecie przeglądać wątek przeczytajcie wszystko dobrze!!! PROSZę TERAZ NIC NIE PISAć !!
Edytowane przez k0kietka Czas edycji: 2008-05-31 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Musisz to zobaczyć ;) Ciuszki buciki dodatki Nowe lub w stanie idealnym XS/S/M
1.Białe peep toe - rozmiar 38 wkladka ok 24-24,5 w stanie b.dobrym- bede bardzo wybredna !! 2. FIOLETOWE BUCIKI - NEW YORKER - STAN B.DOBRY- FLECZKI DO WYMIANY I LEKKO PRZYRYSANY OBAS - rozmiar bucikow 37/8 3. sliczne peep toe czarne w kropeczki - stan idealny praktycznie nowe- (mialam je tylko raz na sobie wiec prkatycznie 0 sladow użytkownia butow) rozmiar 37/8 4. czerwone peep toe - stan idealny raz mialam je na nodze rozmiar 38
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Musisz to zobaczyć ;) Ciuszki buciki dodatki Nowe lub w stanie idealnym XS/S/M
1. muszkieterki czarne rozmiar 37/8 stan b.dobry
2. muszkieterki panterka - stan idealny rozmiar 37/8
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
torebeczki
![]() 1.atmosphere - nowa - przywieziona z Londynu - łatwo jej nie oddam 2. czarna torebeczka tez z Londynu 3. fioletowa torebeczka z słodka złotka kłódeczka 4. czerwona torebka ma wade- zepsuty zamek 5. czarna torebka - skórzana
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
6. szara torebeczka- NOWA -
7. zielona - praktycznie nowa - mialam ja raz ![]() 8. plecak pumy - orginalny bede bardzo wybredna!!
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej kokietko
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1212167612 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mozezs podac maila wysle co mam ps czy masz jeszcze teraz inne rzeczy i watki? bo zdaje sie ze wizdialam wiecj duzo rzeczy ciekawych u ciebei al eto bylo w innych watkach? tak? czy tamte sa tez aktualne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A nie ma już tej czarnej ogrodniczki???
Looknij do mnie, miałam mega dokładkę ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1212167612
?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Może coś ode mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1212167612 ?? ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1212167612? oddam sporo
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś za plecak Pumy?
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1212167278 cos u mnie za?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.