![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Modne ciuszki XS-S-M od metafory + dodatki + kosmetykiWĄTEK ZAMKNIĘTY, PROSZĘ NIE PISAĆ !!! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! ! ! ! ! N I E A K T U A L N E ! ! ! ! WITAM ![]() !!!...U ... W ... A ... G ... A...!!! ZALEżY MI NA SZYBKIEJ WYMIANCE, za rzeczy z wątku będę BAAARDZO MAłO WYBREDNA (mogę kręcić nosem tylko w sprawie kurteczki z pierwszego postu, którą wymienię tylko na inną oraz sweterka ZARY) I CHęTNIE ODDAM JE HURTOWO ![]() W ZAMIAN SZUKAM GłóWNIE KOSMETYKóW ( z ciuszków TYLKO to co jest na wish liście) TEGO SZUKAM: PILNIE SZUKAM - WIELE ZA TO ODDAM!! ![]() PILNIE POTRZEBNE: - Lirene - bioaktywny krem nawilżająco-przeciwrodnikowy SPF 5 dzień/noc - antyperspirant w sztyfcie (Rexona) - odżywka do włosów do spłukiwania ( Gliss Kur lub Pantene) - szampon do włosów ( firmy j.w.) - tusz do rzęs pogrubiający - podkład Kolastyna Satin Make-Up Jasny beż - pasta do zębów Colgate (nie herbal), Elmex Rzeczy WYSYłAM TYLKO listem POLECONYM (zwykły lub priorytetowy) LUB PACZKAMI POCZTOWYMI (zwykła lub priorytet)!!!!!!!!! Tego samego oczekuję od Was ![]() Znajdziecie tutaj ciuszki w rozm. 34-38 oraz różnego rodzaju dodatki (torebki, paski, biżuteria) oraz kosmetyki (kilka rzeczy, dlatego nie opłaca mi się zakładać osobnego wątku; część mam poza wątkiem, więc pytajcie) . Możliwe dokładki ![]() Jeżeli interesuje Cię jakiś ciuszek, a nie ma do niego opisu - proszę pytać. Chętnie na wymiankę przyjmę kosmetyki, bo moja szafa pęka w szwach! Z ciuszków szukam tylko to co jest na liście- ewentualnie jak coś innego mi się spodoba, to jestem w stanie ustąpić, więc kuście ![]() ![]() TEGO SZUKAM: PILNIE SZUKAM - WIELE ZA TO ODDAM!! ![]() Wybaczcie jeżeli jakieś ciuszki są pogniecione. Przed wysłaniem oczywiście wszystko ładnie wyprasuję etc. ![]() NA WYMIANĘ ** Kurtka jeansowa, beżowa, ze stójką; Refree collection, rozmiar M, świetny krój podkreślający talię – oddam tylko za inną kurteczkę/płaszczyk/żakiecik. (coś innego na wiosnę) (zdjęcia w poście #1). Wymiary: pachy - 96cm pas - 84cm dół - 98 cm długosc rekawa (po wewnetrznej) - 48,5cm długość całkowita (bez kaptura, liczona od góry ramienia) - 59 ** Żakiet o klasycznym kroju na jeden guzik. Czarny w cienkie paseczki. NEXT rozm. 34 (zdjęcia w poście #1).
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-09-22 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Modne ciuszki XS-S-M od metafory + dodatki + kosmetyki
** Świetne, NOWE rurki ONLY by Vero Moda,kolor khaki, z metkami. Rozm. 38/''32 - WYMIENIONE
Wymiary: - stan: 19 cm - szerokość w pasie (stan obniżony!): 39 x 2 - długość : 101cm ** Śliczny beżowy sweterek Anda Fashion, jak nowy. Rozm. S-M.- wymieniony ** Zielony, cieniutki golf CROPP z asymetrycznym dołem. Rozm. M
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-03-26 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
** Milutki, ciepły golfik w bordowo-beżowe paski. Ładnie dopasowuje się do sylwetki. Rozm. S-M.
** Miodowa bluzeczka z rękawkami 3/4, BAMBOO rozm. S ** Czarna (kolor intensywniejszy niż na zdjęciach - musiałam je rozjaśnić) tunika ORSAY rozm. M ( ja nosze ciuszki S-M i jest akurat) - na zdjęciach wygląda pokracznie, ale na ciele o niebo lepiej - jest obcisła a marszczenia po bokach fajnie ją układają - można sobie marszczyć na wysokości brzucha i w dół. W zależności jak ją ułożę sięga przeciętnie do wysokości końca pupy lub za biodra. - WYCOFANA ** Świetny czarny sweterkowaty golfik z frędzelkami COLLOSEUM rozm. S
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-02-27 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
** Sweterek kremowy, ecru. Firma: ZARA. Na zamek, z dwoma suwakami – można różnie zapinać . Kołnierz można wywijać, stawiać – wedle uznania. Na lewym rękawie malutka kieszonka – jako ozdoba. Długość 57cm. Szerokość: 46cm. Wysokość kołnierza: 10cm. Rozmiar: M. Stan: db+ (od wewnątrz na dole zrobiły się kuleczki, ale można je wyskubać). Materiał : 70% acrylic, 30%wool. Bardzo ciepły.
** Bluzka z długim rękawem CLOCKHOUSE. Dwuwarstwowa: czarna warstwa dłuższa, wystaje spod śliwkowej krótszej. Rozmiar: 36-38. Ładnie wykończona – przy rąbkach materiał faluje. Długość: 47cm; szerokość: 43cm; dł. rękawów: 55cm. ** Śliczna, elegancka czarna bluzeczka z krótkimi rękawkami i dość głębokim dekoldem. Materiał u dołu zaszywany na kółko (a'la kopertowa). Rozm. S-M. ** Świetna, czarna bluzeczka wiązana na szyi z odkrytymi plecami. TALLY WEIL. Rozm. M. Jak nowa.
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-03-26 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
** Świetna, czarna w cieniutkie jaśniejsze paseczki, spódnica o klasycznym kroju. Po bokach rozporeczki. Rozm. S-M. Stan : bdb
** Czarna, sztruksowa spódnica H&M, rozm. 36. Stan : db- ** Spódnica ołówkowa z czarnego, drobnego sztruksu. Firma: Stehmann. Z przodu dwa ozdobne guziczki, szlufki. Rozmiar: S. Pas: 35cm. Długość: 55cm. Na podszewce. Stan: bdb. ** Spódnica ołówkowa w kolorze khaki/ olive, wełniana. firma: Berkertex. Rozmiar: 12 / M. Pas: 36cm. Długość: 61cm. Z tyłu mały rozporek. Zapinana na zamek i guziczek. Na podszewce. Stan bdb. ** Letnia, granatowa sukienka we florystyczne wzory. Materiał żorżeta. Na poszewce. Urocza, na cienkich ramiączkach, do pół-łydki. Regulowane ramiączka, z boku na zameczek. Rozmiar : 38. Firma: Multiblu.
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-02-22 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
** Top zakładany na szyję, z odkrytymi do połowy plecami; Kolor beżowo-miodowy,cielisty. Firma: TCM. Świetny materiał – delikatny, rozciągliwy, dla mnie jak druga skóra
![]() ![]() ** Sexowna, czarna koronkowa bluzeczka z krótkimi rękawkami. Nieużywana. Rozm. S. Wymiary bluzeczki: - długość: 56cm - szerokość pod pachami: 38cm (jest rozciągliwa) - wymieniona ** Czarny, mięciutki sweterek, a’la robiony na drutach. Z boku na rękawach, jak i z przodu przez środek biegnie ozdobna aplikacja z włóczki (na wzór kratki). Ma troszeczkę kuleczek. Stan: db ** Zielony, khaki cieplutki sweter ze stójką. Rozm. S-M. ** Bordowy, ciepły golf. Rozm. S-M.
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-03-19 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
** Beżowa tunika firmy : KAFFE; rozmiar S; Materiał: żorżeta; długość: 90cm;
szerokość pod pachami: 45cm; Świetnie prezentuje się do jeansów; zakładana na top (prześwituje), super wygląda przepasana paskiem. Stan: bdb – miałam ją na sobie tylko raz ** Czarna koszula w białe pionowe cienkie paseczki, klasyczny krój. Dobra pod żakiet. Rozmiar 38. ** Krótkie spodenki moro – NOWE, z papierowymi metkami. Materiał: a’la jeans, bardzo rozciągliwy. Rozmiar z metki XL, ale w rzeczywistości M. Pas: 36cm, dł zewnetrzna nogawki: 34cm. Stan: 24cm. WYMIENIONE ** Oryginalna, biała z błękitnymi haftami basebollówka NIKE. Używana, ale wygląda jak nowa.
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-03-19 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
** Balerinki czarne ozdabiane dżetami; rozm. 39; dł. wkładki 25-25,5 - NOWE; Kupione na bazarku, wg mnie typowe 'jednosezonówki'. Nie będę za nie wybredna
![]() ** Stalowo-siwe rybaczki z b. rozciągliwego materiału; rozm. M ** Body bordowe, zapinane na zatrzaski. Firma: ISADORA. Rozmiar z metki: 36/38 i na takie rozmiary będą pasować. Ramiączka regulowane jak stanik. Materiał bardzo rozciągliwy (coś a’la kostiumy kąpielowe ~ lycra) 80% poliamid, 20% elastyn. Doskonale nadają się do ćwiczeń i nie tylko ![]() ** Body niebieskie zapinane na zatrzaski. Firma: BLOWOUT. Rozmiar: 36/38. Materiał: nie ma metki informującej o składzie, ale ja określam je jako: bawełniane z domieszką elastanu. Doskonale nadają się do ćwiczeń i nie tylko ![]() ** Czerwony t-shirt MEXX, rozm. S. Oddam za drobiazg lub dorzucę do wymianki. Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-03-26 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Oddam za drobiazg lub dorzucę do wymianki. ** Niebieska batik na ramiączkach, z przodku motyw motyla. Rozmiar: S/M. Dość sprana, kolor już nie jest intensywny. Stan: dst+/dst. ** Zwiewna, szaro-biała we wzorki bluzeczka na ramiączkach. Cieniutka, lekko prześwitująca. Materiał typu: ‘nigdy się nie spiera, nie niszczy, nie do zdarcia ’. Rozmiar: M. Stan: bdb ** Zielono-oliwkowa, z motywem kobiety-punk; Firma: KillaH; rozmiar: M. Bawełniana, delikatnie rozciągliwa. Troszkę sprana, stan: dst+/db--. ** T-shirt beżowo-bordowy ze srebrzystym napisem, rozm. S-M. ** Bluzka z rękawkami 3. BAMBOO. Kolor szaro-siny. Długość: 52cm. Szerokość pod pachami (bez rozciągania): 40cm. Rozmiar M. Stan: dobry- ** Różowa (przydymiony, brudny róż) z długim rękawem. Trochę sprana, troszeczkę kuleczek. Rozciągliwa. Rozmiar: M. ** Czerwony topik na ramiączkach, w białe kwiaty. Rozm. S-M.
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-02-22 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Oddam za drobiazg lub dorzucę do wymianki. ** Sportowy T-shirt czarny, prążkowany, z dwoma paskami : białym i granatowym; Długość 61cm; szerokość pod pachami: 44cm. Rozmiar M. Materiał: 95% poliester; 5% lycra. Stan: dst+ ** Sportowy T-shirt granatowy, prążkowany – takiego samego typu jak ten wyżej. Rozmiar: S/M; pod pachami: 40cm. ** Niebieska bluzeczka z długim rękawem na haftki, rozm. S-M. Ma z przodu lekko widoczne jaśniejsze plamki. TOREBKI ** Mała torebka ALDO. Jak nowa. Dwustronna: z jednej strony kwadraty w odcieniach brązu/ beżu; z drugiej strony czarna. Bardzo starannie wykonana; przeleżała u mnie w szafie sporo czasu. ** Świetna oldschool'owa torebka - worek z maminej szafy; Z naturalnej skóry w formie łatek. Kolor czarny, mieści A4. Stan db-- - warto ją zapastować. ** Czarna z regulowanym paskiem. Pomieści A4, zapinana na zamek, do tego krótka klapka na magnetyczny guzik. Stan: db--. ** Czarna, duża, materiał a’la wężowa skóra. Dość zniszczona, oddam za free. ** Stalowy plecak z mieniącego materiału na jedno ramię. ** Beżowa, sportowa torebka Sanchez.
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-02-22 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6679355
coś u mnie ? odp prosze w moim watku ![]() EDIT: PRZAPRASZAM !! Nie spojrzalam na napis,że jeszcze pisac nie można ![]() Po prostu popatrzylam ,ze twoj ostatni post byl o 19.52 więc stwierdzilam,ze to juz dawno i nic nie dodasz. przepraszam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
** Śliczny pasek różowy w złote wytłaczane wzory, z fajną klamrą .Używany kilka razy, jak nowy! Firma: OASIS, rozm. M - WYMIENIę TYLKO NA INNY PASEK!!
** Czarne korale etno z drewna, masywne, bardzo ładnie się prezentują. (te w środku zdjęcia; reszta przedmiotów ze zdjęcia nie podlega wymianie) ** Bransoletka srebrna, cieniutki 'wężyk'. KOSMETYKI ** Chanson d'Emotions EDT, Tendre coton; wyjściowo 100ml, zużycie widać na zdjęciu ** Air, Oriflame EDT; wyjściowo 30ml, zużycie widać na zdjęciu (ubytek b. mały) ** pół żelu pod prysznic Bambus , Faberlic http://www.afrodyta.sklepna5.pl/poka...php?idprod=167 (ten zielony) ** 2/3 peeling enzymatyczny Ziaja Calma HLC - wymieniony http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12094 ** 2/3 krem do twarzy "young faces" Lavera - wymienionyhttp://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=8734 ** 130 ze 150ml Emulsja do opalania dla dzieci faktor 35,Kolastyna http://www.kobiety.nietykalni.biz/co...view/5267/104/ ** Antyperspirant w kulce Adidas action 3; Fresh; użyty tylko 2 razy (zawsze po kąpieli, więc jest czyściutki) - wymieniony
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-03-26 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
DROBIAZGI ** Kolczyk - 1sz. sztyft, srebrny z cyrkonią (bez zapięcia) może komuś się przyda ![]() ** Gładka srebrna obrączka (na zdjęciu razem z kolczykiem) ** Srebrny pierścionek a'la obrączka ** Bransoletka srebrna, cieniutka 'linka', zerwana - może komuś się przyda jako np. półfabrykat etc. ![]() ** Kolczyk Avon - sztyft z a'la cyrkonią + osobno zakładana "łezka". ** 'Kabelki' do filo-fun - różne kolory - matowe i brokatowe (proszę podać ilość i kolor) ** Przyrząd do ćwiczeń na gumach ![]()
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-03-26 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
** Sportowa, czarna torba z ekoskóry, stan bdb!
- regulowana długość paska (możliwość odpięcia paska) - u góry rączka - 2 kieszenie - główna i mniejsza z przodu ( zapinane na zamek z dwoma suwakami) - od spodu nóżki # Wymiary: - wysokość: 29cm - szerokość: 25cm - głębokość: 10cm (komora główna), 14cm (razem z przednią kieszenią) ** Drewniane, czerwone korale i bransoletka, na gumce. WYMIENIONE
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2008-03-19 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
hey cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6679355 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6679358 i ew http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6679381 odp u mnie priosze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
coś za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6679355
to jest rozmiar 32 czy 38 ??????????
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie > zapraszam również do mojego watku z kosmetykami
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
coś za pierwszą torebkę?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6679407 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej, moze cos u mnie za bluzke koronkową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz u mnie coś za rurki Only?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217181 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229263
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Wymiary rurek:
- stan: 19 cm - szerokość w pasie (stan obniżony!): 39 x 2 - długość : 101cm ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
wertusia, Sylvia1, k0kietka, goosia
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ciuszki, które u mnie wybrałaś są w tej chwili w negocjacji-czekam na iformację od ewci. jeśli się zwolnią chętnie wymienię je za Twoją torebkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6679358
Może cos u mnie? Mam plisowana spódniczke ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
hej kochana, czy coś za szare rurki albo czapkę nike'a?
![]() ![]() zapraszam serdecznie do mnie na stronkę 1,3 oraz 4 !
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A moglabys mi napisac jaka jest szerokość uda
![]() ![]() Mogę Ci za nie oddać : kolczyki, mgielka be kissable,mgiełka odswiezająca i róż do polików ![]() lub kolczyki,be kissable i esprit. odp u mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.