![]() |
#1 |
BAN stały
|
chanel, revlon, gucci :))))
Witam jestem tu nowa
![]() Kosmetyki sa ORYGINALNE przywiezione pod koniec stycznia z Irlandii ![]() * Perfumy Gucci rush psikniete 2 razy na sprobowanie. 75 ml * Perfumy Coco Chanel Mademoiselle mam 4 sztuki lubie ten zapach ale przeterminuje sie zanim je zużyje data waznosci do 02. 2009 ![]() ![]() *podklad revlon colorstay odcien MEDIUM BEIGE , dla mnie niestety za ciemny uzyty 3 razy na wyprobowanie wazny jeszcze 2 lata zostaloi ok 98% * cienie diora nowiutkie, posiadam 2 sztuki do wymiany. * tusz avon colortrend uzyty ok 5 razy mokry, jednak mi nie pasuje. czarny poszukuje za to rowniez wysokopolkowych kosmetykow ![]() ![]() Edytowane przez Oika Czas edycji: 2008-05-07 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: chanel, revlon, gucci :))))
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje COCO,na wymiane mam 90ml YSl n Love Again jamin de etol 90/10ml,jest kartonik ,70ml z 75ml Wish perfumwany Chpard ,100ml ze 125 ml Allegoria Foliflora,pniewaz nie mam 100ml to musialaby byc jaks odlewka w nowym atomizerze lub musialabym dolozyc Ci jaks kosmetyk .Mam Kartoniki do wod .Mam tez nowy ogromny puder brazujacy Orlane 31 g w wielkiej pudernicy ,wazny 60mies ,starczy na 3 lata malowania,edycja limitowana firmy nr 01 do jasniejszej i naturalnej karnacji.Puder zawiera skladniki pielegnujace,filtry i idealnie rozprowadza sie cienka warstwa na twarzy ,ma ladny zapach i drobnutkie drobinki rozswietlajace .Odpowiednik jakosciowy i kolorystyczny pudru Guerlain teracotta nr 01
Tu jest link do strony producenta i opis pudru i odcienie http://www.orlane.com/english/index.html Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-05-04 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
poza wątkiem mam dodatkowo Burberry Brit Red, ok.60% z 50ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
chętnie oddam Ci wszystkie kosmetyki, które Cię interesowały - mogę zrobić dużą odlewkę Farouka. Może szukasz czegoś konkretnego?
Paco to EDT, produkują je jedynie w takiej postaci, ale zapach jest bardzo trwały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Perfumy Gucci rush psikniete 2 razy na sprobowanie. 75 ml
* Perfumy Coco Chanel Mademoiselle mam 4 sztuki lubie ten zapach ale przeterminuje sie zanim je zużyje data waznosci do 02. 2009 ![]() cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
coś u mnie za Coco Chanel Mademoiselle?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za cienie diora?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248765 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
co chciałabyś oprócz:
Bielenda, Seria kasztanowa, Mleczko & tonik kasztanowe - użyte raz, 195/200ml Paco Rabanne, Black XS Pour Elle i jakas odleweczka jedwab do wlosow chodzi mi o wartość kosmetyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
zdaje mi sie ze jest najjasniejszy z gamy bo jest 100,200,300 itp
baby doll niestety juz nie mam jesli chcesz moge podac ci link do zdjecia dokladnego oddcienia szminki i dokladnych odcieni blyszczykow co bylabys mi wstanie oddac za reszte? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
ok rezerwuję. A ja proszę o rezerwację COCO :P jak się zdecydujesz to dostajesz gratisik ode mnei :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś za cienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Moze zainteresuje cie coś u mnie za Gucci,Chanel albo Diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie masz moze jakiejs mniejszej pojemnosci coco? albo uzywanej juz troche? bo te chyba maja az 100 ml? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie perfumy, moze zainteresowaly by Cieperfumy meskie Escada Magnetism 40/50ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.