![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kosmetyki naturalne, dr Hauschka, próbki filtrów
NIEAKTUALNE - nowy wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...39#post6984039 Wymienię następujące kosmetyki : - pasta cukrowa z paskami (ale bez szpatułki do nakładania bo zgubiłam)z Biolandera - zostało 2/3 opakowania rezerwacja - henna francuska firmy Sipa kolor Auburn - data ważności - 01 2009 - nieotwierane opakowanie 100g http://tagomago.pl/henna-proszku-kas...urn-p-449.html - henna francuska firmy Sipa kolor Auburn - data ważności - 01 2009 - została połowa - podwójny cień do powiek Logona kolor Pastel+azur 01- data ważności 2008- uzyty kilkanaście razy,prawie nie widac ubytku oddam gratis http://www.bionatura.pl/catalog/prod...roducts_id=134 - pomadka Logona kolor 01- data ważności 2008 - raz użytaoddam gratishttp://www.bionatura.pl/catalog/prod...products_id=75 rezerwacja - pomadka Logona kolor 02 - data ważności 2008 - raz użyta ale jest ułamana na czubku oddam gratis rezerwacja - tusz do rzęs pogrubiający Lavera kolor 2 - ważny do 12 2007 - kilkanaście razy użyty oddam gratishttp://www.lavera.com.pl/p157-tusz.d...-granatowa.htm - mleczko do opalania w sprayu Bielenda Bikini SPF 20, ważne do 10.2009 - raz użyte - naturalne mydło przywiezone z Turcji - spirytus salicylowy kosmetyczny z aloesem, ważny do 06. 2010 - zostało 3/4 - olejek eteryczny miętowy firmy Sabana, ważny do 10 2008 - zostało 3/4 - olejek zapachowy truskawkowy - nieużywany Dokładka 9.11 - pomadka Lavera Soft Pearl - ważna do : 09 2009 - raz użyta - dezodorant Alverde w kulce nagietkowy bez alkoholu 50 ml - zostało trochę mniej niż połowa rezerwacja Dokładka 21.11. - próbka wody toaletowej 15 ml Wanilia z Biolandera, zostało 2/3 rezerwacja - kredka do oczu kolor jasnofioloetowy Próbki filtrów: La Roche Posay Anthelios XL Creme Fundante 50 + – z 5 ml została połowa La Roche Posay Anthelios XLFluide Extereme 50 - 2,5 ml Pozostałe próbki: - krem z filtrem 20 Lavera 1,5 ml - balsam do ciała dla dzieci Logona 5 ml - szampon i żel pod prysznic dla mężczyzn Lavera 10 ml rezerwacja - balsam po goleniu dla mężczyzn Logona 2 ml rezerwacja - krem do twarzy z pigwy dr Hauschka 5 ml(miniatura)- 2-3 razy użyty - próbka: fluid brązujący Lotos i biała herbata Sante 1,7 ml - próbki: * 2 x podkład Logona kolor 02 * 2x podklad Lavera nr 2 *fluid przeciwzmarszczowy z serii Age protection Logony Mogę zrobić próbki/odlewki: - structure XL - hydrolat oczarowy - kwas salicylowy - kwas migdałowy - olejek antycellulitowy Alverde - mleczko do demakijażu Alverde Dokładka 25.01.08 - olejek do włosów z Amlą firmy Dabur- zostało 2/3 z 200 ml - olejek eteryczny lawendowy firmy Avicenna rezerwacja - olejek eteryczny melisowy firmy Avicenna rezerwacja Edytowane przez Charlotta11 Czas edycji: 2008-03-22 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki naturalne, dr Hauschka, próbki filtrów
Chętnie przyjmę w zamian (mogą byc też próbki albo niepełne ilości):
Z kosmetyków naturalnych: - puder brązujący Hauschki - odsypka pudru jedwabnego Hauschki - kredka do oczu niebieska (zwlaszcza Logony) - kredka do oczu czarna (zwlaszcza Logony) - cienie do oczu - róże do policzków - błyszczyki do ust - kosmetyki ayurwedyjskie - żele do mycia ciała o ładnym zapachu - balsamy do ciała o ładnym zapachu - olejki zapachowe Primavery - próbki naturalnych zapachów - próbka ziemi wulkanicznej - naturalne masła do ciała (np. kokosowe,mango, z awokado) - maseczki oczyszczające - zielona glinka Z Mazideł : - olej z dzikiej róży - hydrolat lawendowy - olejowy ekstrakt z rozmarynu - algi bioferment - trikenol - optiphen plus - macerat brzozowy - telocapil - macerat z kasztanowca - ekstrakt z kasztanowca - pine bark - lecytyna hlb 4 - pantenol 75% - detergenty - alantolina i inne Z nienaturalnych: - lakiery do paznokci hypoalergiczne (np. Gosh, Pierre Arthes) - próbka kremu SVR Lysanel Active - próbka toniku Lysanel - czarny tusz do rzęs Christian Dior Fascination - próbki filtrów mineralnych Avene i filtra Klorane Oprócz tego szukam: - pędzla kabuki - pędzli - do różu, pudru i cieni z naturalnego włosia - biżuterii z kamieni (pół)szlachetnych - klipsów - biżuterii w stylu wiktoriańskim i art nouveau - ubrań w stylu wiktoriańskim z naturalnych tkanin - książek o architekturze i dekorowaniu wnętrz, zwłaszcza czegoś o historii wnętrz - książek o aniołach, też kart anielskiech - książek na temat rękodzieła - wszystkiego co związane z mandalami - kamieni zapachowych Primavery - gadżetów z kotami, np. linijek, ekierek, długopisów, zeszytów, piórników , torebek - ciekawych torebek - kompletów bielizny bawełnianej lub z przewagą bawełny, rozmiar 70B S/M , zwłaszcza firmy Key - książek o gotowaniu według pięciu przemian, zwłaszcza A.Czelej, Pięć przemian w kuchni wegetariańskiej i E. Dobek, T. Guliński, Kuchnia kreatywna czyli gotowanie wg pięciu przemian Edytowane przez Charlotta11 Czas edycji: 2007-11-18 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cień do powiek Rhea kolor Sky - kilka razy użyty
i korektor coś u mnie ??
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz może coś u mnie?
mam stanik hendersona - niby jest to 75 B,ale ja nosze 75 i jest za mały więc myślę ,że jest to malutkie 70 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej a czy ogólnie interesują Cię mazidła, inne niż te które wymieniłas?? tak sie skłąda, ze ja jeden kremik wymieniłam z pewną wizażanką na rózne próbki odspyki odlewki z mazideł, mam chyba mleczko owsiane bawełniane, hydrolat rózany, chyba niacamid, zieloną herbate i inne teraz nie pamietam, bo wszystko lezy w domu. Z checią bym wymieniła sie tym z kims kto zajmuje sie produkcja kosmetyków bo mi to nie lezy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Tak, interesują mnie też inne Mazidła. A co masz i co byś za nie chciała?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
cos za mala odlewke olejku hauschki i probki filtrow?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=sasetka86 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
bylabym zainteresowana glinka, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
2. pasta cukrowa z paskami (ale bez szpatułki do nakładania bo zgubiłam)z Biolandera - zostało 2/3 opakowania
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
A wiec mam:
- olej=macert z alg - mleczko winogronowe - hydrolat różany - mleczko bawełniane - mleczko waniliowe - mocznik -witamin B3 =niacymid -olej z orzechó laskowych - pine bark zieloną herbate ekstrakt z pestek winogron skrobie dry flo Jesli chodzi o ilosc to ciezko mipowiedziec, poniewaz nie mam zadnej precyzjnej miary w domu. Mleczka sa to próbki w takich plastikowych słoiczkach. Jesli chcesz moge zrobic zdjecie tego i Ci wysłac na PW. Ta wizazanka naspyła te sypkie w kartki, owineła folią, ja nawet tego nie rozpakowałam stad propozyca zdjecia ![]() A podobają mi sie rózne póbki hauschki i lavery, np tonik regulujacy czy krem rózany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
W takim razie mogę prosić o zdjęcie?
![]() A, i jakie są mniej więcej terminy ważności?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]()
NIestety na razie nei wiem, ale moge sie skontaktowac z ta wizaznka zeby mi powiedziała, ja mam je niecały miesiac i na razie nic nie korzystałam, ok postaram sie szybko zrobic zdjecie i podesłac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Co byś chciała za to wszystko?A masz jeszcze skrobię dry flo? Bo na zdjęciach jej nie widzę.
Ps. Dodałam trochę różności.
"Mniej znaczy lepiej." ![]() Edytowane przez Charlotta11 Czas edycji: 2007-10-27 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]()
skrobia jest tylko umkneła przed zdjeciem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]()
Ok
![]() ![]() Co by mnie bardzo ucieszyło to: - tonik regulujący -krem do mycia - no i próbka olejku ![]() Prosic o wiecej to chyba byłaby smiałosc ![]() Czy myslisz ze ta wymianka byłaby adekwatna?? popatrzyłąm po cenach i to tak mniej wiecej wyjdzie...ale czekam tez na Twoją opinię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Niech tak będzie
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
moze cosik u mnie??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie naszyjnik z Brigitte Bijou i ewentualnie ten drugi z różowym oczkiem. A właśnie te cyrkonie są różowe czy fioletowe ? Bo na zdjęciu wygladają na fioletowe.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
te cyrkonie są bardziej różowe, na zdjeciu wyglądaja na fioletowe bo było robione z lampą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
napisalam pw
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.