![]() |
#1 |
Mrs Mrau
|
![]() *Perfumy->Yves Rocher *Kolorówka: LRP,YR,Manhattan
Witam
Chętnie się wymienię.Oto co mam do zaoferowania ![]() Dokładka Wymienione Perfumy:
Kolorówka:
Co do mojej wishlist. To co mi się spodoba to na to się wymienię - jakiś dobry korektor pod oczy - Kenzo Amour lub Kenzo Amour Indian Holi Jestem otwarta na propozycje. Pozdrawiam Cattt ![]() Edytowane przez cattt Czas edycji: 2008-05-24 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: *Perfumy->Yves Rocher *Kolorówka: LRP,YR,Manhattan
hej
![]() czy chciałabyś może wymienić Ming Shu i Yrię na Clean z mojego wątku? Mogę dorzucić niewielką odlewkę Kenzo Amour.
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za La Roche Posay, Toleriane (Podkład do cery wrażliwej)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
myslę , że tak. Chcociaz średnio jest to dla mnei opłacalne. A masz moze po za wątkiem jakies próbki, albo balsamy/fluidy/pudry na wypróbowanie.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mrs Mrau
|
Teraz tak oglądam ten róż i zauważyłam,że jest data ważności: najlepiej żuzyć przed 06.2007 ( a róż kupiłam w grudniu :/ ), więc jak się rozmyślisz to oczywiście Cię zrozumiem
![]() Jeśli chodzi o balsamy i próbki BALSAMY: -Nivea Body Summer Beauty-ujędrniająco brązujący-70% (do ciemnej karnacji) -Kolastyna Active ody milk 95% -ujędrniający |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
asz, niech będzie ;]
ja co do ważności cieni też pewna nie jestem ;b ale nei zmieniły konsystencji. Więc może w takim arzie róż i którys z balsamów.? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Mrs Mrau
|
Tak oba są ważne
Kolastyna do 08.2010 Nivea do 11.2009 Szczerze powiedziawszy nie wiem który jest lepszy ![]() ![]() Może KWC Ci pomoże ![]() Nivea https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-do-ciala.html Kolastyny nie ma jeszcze w KWC wiec info w obrazku ze strony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Nie mam opakowania, a na samym cieniu pisze:
Avon Cosmetics, NN1, 5 PA, England H339 Spark, Eyeshadow Lidshatten Omberto Ombre a paupieres oraz kod na czerwono: U3138 potem E MB: 60524 France |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
interesują mnie :
*Yves Rocher, Yria (30 ml) - ubytek nie więcej niż 10% (widoczne na zdjęciu). Kwiatowo-orientalny zapach: bergamotka, kolendra, jaśmin wielkolistny, róża, ambra i drzewo sandałowe. *Fatal Snake 3.3 OZ. Eau de Parfum -100ml Ubytek widać na zdjęciu (zdjęcie z internetu-moje perfumy mają czerwony korek).Tą są najsłodsze perfumy jakie miałam okazje wąchać,są ciekawe i dosc ciężkie.Mogę dolączyć jako dodatek do wymiany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.