|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Firmówki!! XS / S / M - Ubrania/Dodatki
WSZYSTKIE CIUCHY NA 1 , 2 , 3 STRONIE!
będą zmieniane, aktualizowane rzeczy już niedostępne będą tym kolorem dopiero zaczynam, więc rzeczy mogę wysyłać jako pierwsza OCZYWIŚCIE osobą będącym tu na tyle długo żeby im zaufać. Reszta? będzie potrzebny jakiś kompromis ![]() NAJPIERW PRZECZYTAJ! WAŻNE! Nie chcę rozczarowań, ani nieporozumień jeśli chcesz się ze mną wymienić: 1. Rzeczy mają być wyprane i wyprasowane. 2. Jeśli rzecz ma jakąś wadę - napisz mi o tym, nie kłam! 3. Wszystkie oszustwa dotyczące stanu ubrań - NEGATYW, a sprawę zgłoszam do moderatora. Pamiętaj! Policja ma dział walczący z oszustwami internetowymi, a Ty nie jesteś już anonimowy. 4. Nie wymieniam się na siłę. Jeśli coś mnie zainteresuje to ok ![]() Nie lubię być oszukiwana - jak każdy! Wszystkie rzeczy będę opisywać zgodnie z prawdą i na to liczę z Twojej strony. Stan mojej szafy jest praktycznie idealny, rzeczy firmowe, większość rzeczy miałam na sobie 1 raz.. część nietrafione prezenty i pp. mam manię kupowania, a potem leży ![]() SZUKAM rozm. XS / S w b.dobrym stanie-takie jak moje rzeczy, głównie: - bluzy - nietoperze - t-shirty z fajnymi nadrukami - spodnie, najchętniej rurki lub proste - oldschoolowych rzeczy - rzeczy Bershka, New Yorker, Zara
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2008-07-05 o 03:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Firmówki!! XS / S / M - Ubrania/Dodatki
dokładka
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2008-09-06 o 13:34 |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
1. DIVIDED by H&M, rozm. 38, wg mnie 36, pastelowa żółta, stan DOBRY
dł.-54cm, szer. pod pachami-38cmx2, dół-39cmx2 2. KENVELO, kupiona w REPORTER, S , lekko rozciągliwa, stan B.DOBRY dł.-48cm, szer. pod pachami-40cmx2, dół-37cmx2 3. TNS, S , rozciąga się, zakładana na szyję stan IDEALNY dł. pleców-33cm, szer. pod pachami-37cmx2, dół-38cmx2 - do Kali765
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2008-08-21 o 22:53 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
ZNAJDZIESZ COS U MNIE ZA http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1215196363 ?
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
dokładka
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2008-09-06 o 13:37 |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
ORSAY, rurki, rozm. 34 , wg mnie 36, raz założone, okazały się za duże, stan IDEALNY, zdjęcia nie oddają ich uroku
![]() szer. w pasie-37cmx2, szer. w biodrach-45cmx2, szer. w udzie-26cmx2, szer. nogawki na dole-17cmx2, dł.nogawki zew. mierzona od pasa do samego dołu-107cm, dł. nogawki wew.-88cm zamienię je za coś ekstra lub rurki rozm. 34
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2008-07-07 o 02:58 |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
dokładka
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2008-09-06 o 13:39 |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
dokładka
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2008-09-06 o 13:41 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1215196363 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1215197214 |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
1. S'WEST, M/L , ale wg mnie S/M , kopertowa, pod spodem jakby druga bluzeczka na ramiączka, stan IDEALNY
dł.53cm, szer. pod pachami 41cmx2, dół-41cmx2 2. torebka BUTIK, praktycznie nieużywana, niezniszczona w żaden sposób, kolory nietknięte, stan IDEALNY - do Kali765
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2008-08-21 o 22:54 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
dokładka
enjoy the little things in life, bcs one day you will look back and realize they were big things. Edytowane przez asiaTM Czas edycji: 2008-09-06 o 13:44 |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
MISS SELFRIDGE, S , spódniczka z Londynu, stan B.DOBRY
dł.-42cm, szer. w pasie-36cmx2, szer. na dole-53cmx2
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
HOUSE, torebka , niezniszczona, w jednym miejscu tylko podrażniona siateczka co jest z boku, stan B.DOBRY
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1215197214 odp u mnie |
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
RESERVED, duże S , przecierana kurta dżinsowa, nie jest za gruba, raczej na letnie wieczory, niezbyt trafiony prezent pp. mogę w niej pływać
, nie noszona, bez metek, stan IDEALNYdł.pleców-59cm, dł. z przodu od ramienia-55cm, szer. pod pachami-47cmx2, dół-48cmx2, rękaw zew. od ramienia-60cm, rękaw wew.-46cm
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
CROPP, XS , rybaczki, biodrówki, nigdy nie noszone, prezent, jednak okazały się za małe, stan IDEALNY
obniżony pas-37cmx2, biodra-47cmx2, dł.zew nogawki od pasa w dół-74cm, dł. wew. nogawki-57cm
|
|
#19 |
|
BAN stały
|
Interesowała by mnie sukienka:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1215196363 Jeśli nic Ci się nie spodoba, jutro mam dużo rzeczy do dołożenia ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
CHEMISTRY, S , noszona, dobry gatunek, porządny materiał, stan między DOBRY, a B.DOBRY
dł.-52cm, szer. pod pachami-38cmx2, dół-35cmx2, rękaw zew.-72cm, rękaw wew.-54cm
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1215196926 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1215198469 Prosze , odp. u mnie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
witam
może coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1215198469 pozdrawiam proszę odp u mnie
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
wiecej miejsca
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
dokladka dokładka
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
więcej dokładki;p
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
a może dokładka?;D kiedyś pewnie będzie(;
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.