|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Nie pewny siebie chłopak
Witam,
Spotykam sie z naprawde swietnym facetem. Na pierwszy rzut oka nie widac po nim tego ze jest niezbyt pewny siebie i ma kompleksy ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie pewny siebie chłopak
niesmiali są fajni, bo przynajmniej wiesz, że nie wyrywa większosci spotkanych lasek i nie prowokuje tekstami
![]() spróbuj go ośmielic, cieżko będzie dać takiemu do zrozumienia że ci się spodobał, bo skoro ma kompleksy to moze w głębi ducha wierzyć tylko w to że jest beznadziejny. I nie uwierzy w to, że jakaś dziewczyna zwrócila na niego uwagę. Może pomysleć, że tylko mu się wydaje
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Niekiedy nieśmiałość może być przeszkodą,ale tak jak ktoś wcześniej napisał daj mu wiele do zrozumienia żeby się czul przy Tobie pewny i niezakompleksiony. Zyczę pozytywnego rozwinięcia sytuacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pocałuj nieśmiałego to się okaże ze wcale taki nieśmiały nie jest. Zrób 1 krok i Ty go pocaluj, naprawde.
![]() Wcale nie prowokuje, pisze 10)% poważnie. Po prostu jak będzie okazja to go pocałuj. A przekonasz się ze miałem racje. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze się nacałujecie(czego Ci życzę ![]() Nieśmiałego prędzej ośmieli odrobina dystansu (nie mylić z oziębłością) niż nachalność ![]() Tak poza tym jeśli Cię polubił to wkrótce sam się ośmieli ![]() btw. mysiamysia sympatyczny (dla oka ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
z tym całowaniem to trochę niebezpieczne... ale np kiedy siedzicie obok siebie - oprzyj się na jego ramieniu? taki tam drobny dotyk, zobaczysz czy odwzajemni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja to tak sobie myślę, że przydałby się jakiś poradnik coś w stylu "Jak poderwać koszałka-nieśmiałka?". Może ktoś pożyczy?
![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie jestem w potrzebie. Bądź tak miła i mi polej. Muszę się odmeldować bo po mojej empatii to już nawet osadu nie ma czy jakiego zapachu mizernego. Objawy są przerażające - w jednym wątku rzuciłam brzydkim słowem, w drugim autorka tak się na mnie wściekła że mój nick zdeformowała ale już kończę tylko wyrażę "delikatną"
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
powiem tak - po czesci kazdy z was ma racje
![]() alu - moze jest tak jak piszesz ostatnio zastanawiam sie calymi dniami czy wkoncu go pocalowac czy nie?! ![]() adusik - faktycznie na poczatku zaczne od polozenia glowy na ramieniu a nie od razu na calowaniu... wkoncu to chyba tez o czyms swiadczy hehe ![]() mysiamysia i yaminishi - macie racje, narazie jeszcze poczekam z tym calowaniem go ( ![]() ![]() dzieki wszystkim za pomoc ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba już w ogóle zrezygnuję z życia bardziej realnego na rzecz tego wirtualnego ![]() Społeczności kwitną. CukiereczeQ życzymy powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() CukiereczeQ dzielna dziewczyna ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ej a wlasnie...jesli facet odwzajemnia dotyk tzn ,ze wszystko jest raczej na dobrej drodze? ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
mysiamysia - na najlepszej
![]() Jednak uwazam ze zbyt długie czekanie z tym całuskiem moze go przybić i chłopak przestanie się starać, bo się zdołuje,ze nawet nie potrafi pocałować dziewczyny. Im dłuzej będzie żył w takim stanie, tym bardziej będzie się od tego pierwszego pocałunku i kroku, by zacząc cos więcej oddalał. Sluchajcie to jest tak. Siedzi z Tobą sobie, rozmawia, uśmiecha się i myśli w duchu, jak Cie pocałować, ale ze skutkiem wzajemnym. Nikt po buzi bity być nie lubi, wiec chce byc pewny ze Ty to odwzajemnisz. Niestety jego nieśmiałość nie pozwala mu na cokolwiek. To go stresuje, spina, czuje sie z tym źle, szczególnie jak znów mu się nie uda siętroszke do Ciebie zbliżyc. Jesli go lubisz a widać ze tak to zacznij od dotyków, jesli tylko nadarzy się okazja to kładz na nim reke,na ramieniu, dotykaj jego rąk, pokaz mu ze chcesz sie do niego zblizyc. Nie ma sily, Wy kobiety potraficie sie tak fajnie do Nas zbliżać, to zadziała.Poprzytulać tez, jak najbardziej. Ale pamiętaj nie czekaj zbyt długo, bo się nie doczekasz. Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Własnie, bo moze byc tak ze chlopak nie zdecyduje sie na 1 krok bo nie bedzie wiedzial czy druga strona tego chce. Tym bardziej, ze on jest takim typem ze niewie czy dziewczyna cos od niego chce czy nie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A miałabyś ochote pocalować go nie w policzek a w usta ? Jesli tak to zrób to, a sama zobaczysz ze nieśmiały zrobi się zaaa ! śmialy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ale pocalunek w usta jest juz taki hmmmm zobowiązujący ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale właśnie ja nie jestem nieśmiała ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
hehehe osz ty pasQdo, chesz go uwieźć !!! i zakuć w kajdany miłosci, oj oj podstępny szkodniczQ.
ps. słodzenie kobietą w kazdą środe. W czwartki jestem nieznosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak pozatym to spotykam sie z Panem "X" w ten weekend takze moi kochani prosze trzymajcie kciuki ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to dawaj dziewczyno, zakładaj "swój" wątek to i ja sobie może przycupnę ![]() ![]() No to czekam co wykombinujesz ![]() ![]() CukiereczeQ, kciuki będziemy trzymać ![]() ![]() Wiesz jak jest lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu... ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Wybacz, nie będę Ci umniejszać...
![]() ![]() A więc: lepszy rumak w garści niż kanarek na dachu... ![]()
![]() |
#27 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() adusik - pewnie, w koncu to nie jest nic takiego. Inaczej byloby z pocalunkiem, dlatego wole sie wstrzymac ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() chyba nie spotkamy sie w tym tygodniu .... powod - brak czasu ![]() cholera jasna a tak sie cieszylam z tego spotkania ! Napisalam do niego czy nie znalazlby troche czasu zeby sie zobaczyc w niedziele a on mi nie odpisuje... grrrr
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.