Nie pewny siebie chłopak - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-27, 18:35   #1
cukiereczeQ
Rozeznanie

Red face

Nie pewny siebie chłopak

Witam,
Spotykam sie z naprawde swietnym facetem. Na pierwszy rzut oka nie widac po nim tego ze jest niezbyt pewny siebie i ma kompleksy jak sie o tym dowiedzialam to bylam lekko mowiac bardzoo zdziwiona... Spotkalismy sie narazie kilka razy ale jak pokazac mu ze mi sie podoba? ze moze jakbysmy sprobowali to by cos z tego wyszlo? on ma raczej wiekszosc kolezanek niz kolegow i obawiam sie ze po prostu nie wie czy dziewczyna traktuje go bardziej jako kolege czy liczy na cos wiecej ?! Dodam ze od kilku lat jest singlem bo nie rzuca sie na 1-sza lepsza laske (dla mnie to plus i to duzy) chociaz bylam pewna ze zmienia dziewczyny jak rekawiczki... jak widac nie nalezy oceniac ludzi po wygladzie czekam na wasze opinie drogie wizażanki
pozdrawiam serdecznie

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 19:10   #2
vainilla
Zakorzenienie

Dot.: Nie pewny siebie chłopak

niesmiali są fajni, bo przynajmniej wiesz, że nie wyrywa większosci spotkanych lasek i nie prowokuje tekstami
spróbuj go ośmielic, cieżko będzie dać takiemu do zrozumienia że ci się spodobał, bo skoro ma kompleksy to moze w głębi ducha wierzyć tylko w to że jest beznadziejny. I nie uwierzy w to, że jakaś dziewczyna zwrócila na niego uwagę. Może pomysleć, że tylko mu się wydaje

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 20:15   #3
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vainilla Pokaż wiadomość
niesmiali są fajni, bo przynajmniej wiesz, że nie wyrywa większosci spotkanych lasek i nie prowokuje tekstami
spróbuj go ośmielic, cieżko będzie dać takiemu do zrozumienia że ci się spodobał, bo skoro ma kompleksy to moze w głębi ducha wierzyć tylko w to że jest beznadziejny. I nie uwierzy w to, że jakaś dziewczyna zwrócila na niego uwagę. Może pomysleć, że tylko mu się wydaje
vainilla jest dokladnie tak ja mowisz musze w jakis sposob dac mu do zrozumienia ze mi sie podoba, tylko narazie niewiem jak?!

Stary 2008-05-27, 20:35   #4
Seph
Zadomowienie

Niekiedy nieśmiałość może być przeszkodą,ale tak jak ktoś wcześniej napisał daj mu wiele do zrozumienia żeby się czul przy Tobie pewny i niezakompleksiony. Zyczę pozytywnego rozwinięcia sytuacji
Seph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 22:05   #5
alu
Raczkowanie

pocałuj nieśmiałego to się okaże ze wcale taki nieśmiały nie jest. Zrób 1 krok i Ty go pocaluj, naprawde. Jesli jest nieśmiały to myśli całymi dniami jak się do Ciebie zbliżyc, a gdy jest juz z Tobą, to tak się zestressuje ze nie potrafi się przełamać i wykonac tego zbliżenia, np zeby spróbować Cie kissnąć.
Wcale nie prowokuje, pisze 10)% poważnie. Po prostu jak będzie okazja to go pocałuj. A przekonasz się ze miałem racje. Powodzenia
alu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 22:30   #6
mysiamysia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alu Pokaż wiadomość
pocałuj nieśmiałego to się okaże ze wcale taki nieśmiały nie jest. Zrób 1 krok i Ty go pocaluj, naprawde. Jesli jest nieśmiały to myśli całymi dniami jak się do Ciebie zbliżyc, a gdy jest juz z Tobą, to tak się zestressuje ze nie potrafi się przełamać i wykonac tego zbliżenia, np zeby spróbować Cie kissnąć.
Wcale nie prowokuje, pisze 10)% poważnie. Po prostu jak będzie okazja to go pocałuj. A przekonasz się ze miałem racje. Powodzenia
oj mi sie zdaje ,ze lepiej zeby tak nagle tego nie robila Ja tez jestem raczej niesmiala i jesli chlopak by mnie tak nagle pocalowal to nie wiem,ale chyba bym sie speszyla :p To dobrze,ze jest niesmialy,lepiej zeby byl niesmialy niz lovelas-dokladnie tak jak dziewczyny mowia,przynajmniej masz pewnosc ,ze nie wyrywa lasek

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 22:43   #7
yaminishi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysiamysia Pokaż wiadomość
oj mi sie zdaje ,ze lepiej zeby tak nagle tego nie robila Ja tez jestem raczej niesmiala i jesli chlopak by mnie tak nagle pocalowal to nie wiem,ale chyba bym sie speszyla :p To dobrze,ze jest niesmialy,lepiej zeby byl niesmialy niz lovelas-dokladnie tak jak dziewczyny mowia,przynajmniej masz pewnosc ,ze nie wyrywa lasek
Zgadzam się
Jeszcze się nacałujecie(czego Ci życzę) A póki co najlepszym wabikiem będzie Twój urok osobisty i intrygująca osobowość.
Nieśmiałego prędzej ośmieli odrobina dystansu (nie mylić z oziębłością) niż nachalność

Tak poza tym jeśli Cię polubił to wkrótce sam się ośmieli

btw. mysiamysia sympatyczny (dla oka) avatarek....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-27, 22:44   #8
adusik
Zadomowienie

z tym całowaniem to trochę niebezpieczne... ale np kiedy siedzicie obok siebie - oprzyj się na jego ramieniu? taki tam drobny dotyk, zobaczysz czy odwzajemni
adusik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 22:55   #9
caelum
Rozeznanie

Ja to tak sobie myślę, że przydałby się jakiś poradnik coś w stylu "Jak poderwać koszałka-nieśmiałka?". Może ktoś pożyczy?

G.G. Márquez
caelum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-27, 22:58   #10
yaminishi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caelum Pokaż wiadomość
Ja to tak sobie myślę, że przydałby się jakiś poradnik coś w stylu "Jak poderwać koszałka-nieśmiałka?". Może ktoś pożyczy?
A jesteś w potrzebie moja droga?
Stary 2008-05-27, 23:35   #11
caelum
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yaminishi Pokaż wiadomość
A jesteś w potrzebie moja droga?
Zdecydowanie jestem w potrzebie. Bądź tak miła i mi polej. Muszę się odmeldować bo po mojej empatii to już nawet osadu nie ma czy jakiego zapachu mizernego. Objawy są przerażające - w jednym wątku rzuciłam brzydkim słowem, w drugim autorka tak się na mnie wściekła że mój nick zdeformowała ale już kończę tylko wyrażę "delikatną" opinię o "Poradniku dla kobiet o mężczyznach"

G.G. Márquez

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 06:38   #12
cukiereczeQ
Rozeznanie

powiem tak - po czesci kazdy z was ma racje

alu - moze jest tak jak piszesz ostatnio zastanawiam sie calymi dniami czy wkoncu go pocalowac czy nie?!

adusik - faktycznie na poczatku zaczne od polozenia glowy na ramieniu a nie od razu na calowaniu... wkoncu to chyba tez o czyms swiadczy hehe

mysiamysia i yaminishi - macie racje, narazie jeszcze poczekam z tym calowaniem go () i sproboje sie do niego przytulic i narazie chyba na wiecej sobie nie moge pozwolic zreszta dopiero kilka spotkan za nami (kolezenskich jak narazie) wiec nie ma pospiechu ! Jak ma mi z nim wyjsc to wyjdzie !

dzieki wszystkim za pomoc

Stary 2008-05-28, 08:57   #13
yaminishi
Zadomowienie

Cytat:
Zdecydowanie jestem w potrzebie. Bądź tak miła i mi polej. Muszę się odmeldować bo po mojej empatii to już nawet osadu nie ma czy jakiego zapachu mizernego. Objawy są przerażające - w jednym wątku rzuciłam brzydkim słowem, w drugim autorka tak się na mnie wściekła że mój nick zdeformowała ale już kończę tylko wyrażę "delikatną" opinię o "Poradniku dla kobiet o mężczyznach"
No to widzę, że mnie coś niecoś ominęło (nie pierwszy raz zresztą)
Chyba już w ogóle zrezygnuję z życia bardziej realnego na rzecz tego wirtualnego
Społeczności kwitną.

CukiereczeQ życzymy powodzenia
Stary 2008-05-28, 09:35   #14
caelum
Rozeznanie

Cytat:
No to widzę, że mnie coś niecoś ominęło (nie pierwszy raz zresztą)
Chyba już w ogóle zrezygnuję z życia bardziej realnego na rzecz tego wirtualnego
Społeczności kwitną.

CukiereczeQ życzymy powodzenia
No tak na ciebie liczyć to można z pragnienia uschnąć . A wiesz, ze kwitną. Tak sie nawet ostatnio zastanawiałam a może by tak gdzieś przycupnąć ale chyba nie ma gdzie. Niby mój rocznik ma tam jakiś wątek ale jakoś wkręcić sie nie mogę i ciągle nie wiem o co kaman. Za mało grzeszna jeszcze jestem, o królowej offtopu to nawet nie mam co marzyć... No to tak sie pałętam z wątku na wątek jak pies bezpański.

CukiereczeQ dzielna dziewczyna .

G.G. Márquez
Stary 2008-05-28, 10:17   #15
mysiamysia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cukiereczeQ Pokaż wiadomość
mysiamysia i yaminishi - macie racje, narazie jeszcze poczekam z tym calowaniem go () i sproboje sie do niego przytulic i narazie chyba na wiecej sobie nie moge pozwolic zreszta dopiero kilka spotkan za nami (kolezenskich jak narazie) wiec nie ma pospiechu ! Jak ma mi z nim wyjsc to wyjdzie !
dokladnie,ja tez spotykam sie z kims [raczej jest taki delikatny i ostrozny niż niesmialy] i tez sie z nim widzialam dopiero kilka razy i dopiero chyba po trzecim czy czwartym naszym spotkaniu na pozegnanie sama go objelam [tak jedna reka tylko i to wyszlo calkiem odruchowo tak z sympatii] i on tak samo mnie.Moim zdaniem chlopacy czasami obawiaja sie ,z dziewczyna moze sobie nie zyczy ,zeby jej dotykac narazie i jezeli sama do niego zrobisz jakis gest to bedzie to takie jakby male przyzwolenie na to ,ze on tez moglby.Przekonalam sie o tym.Zaczynaj od takich malych gestow wlasnie...nie ma pospiechu Nie płoszyć,nie płoszyć zwierzyny ,bo ucieknie (ale zabrzmialo przedmiotowo )Powiem tak...jesli komus na kims zalezy to bedzie obawial sie kazdego kroku ,zeby nie stracic tego co ma.

Cytat:
Napisane przez adusik Pokaż wiadomość
taki tam drobny dotyk, zobaczysz czy odwzajemni
ej a wlasnie...jesli facet odwzajemnia dotyk tzn ,ze wszystko jest raczej na dobrej drodze?

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-28, 10:32   #16
alu
Raczkowanie

mysiamysia - na najlepszej

Jednak uwazam ze zbyt długie czekanie z tym całuskiem moze go przybić i chłopak przestanie się starać, bo się zdołuje,ze nawet nie potrafi pocałować dziewczyny. Im dłuzej będzie żył w takim stanie, tym bardziej będzie się od tego pierwszego pocałunku i kroku, by zacząc cos więcej oddalał. Sluchajcie to jest tak. Siedzi z Tobą sobie, rozmawia, uśmiecha się i myśli w duchu, jak Cie pocałować, ale ze skutkiem wzajemnym. Nikt po buzi bity być nie lubi, wiec chce byc pewny ze Ty to odwzajemnisz.
Niestety jego nieśmiałość nie pozwala mu na cokolwiek. To go stresuje, spina, czuje sie z tym źle, szczególnie jak znów mu się nie uda siętroszke do Ciebie zbliżyc. Jesli go lubisz a widać ze tak to zacznij od dotyków, jesli tylko nadarzy się okazja to kładz na nim reke,na ramieniu, dotykaj jego rąk, pokaz mu ze chcesz sie do niego zblizyc. Nie ma sily, Wy kobiety potraficie sie tak fajnie do Nas zbliżać, to zadziała.Poprzytulać tez, jak najbardziej.

Ale pamiętaj nie czekaj zbyt długo, bo się nie doczekasz. Powodzenia.
Stary 2008-05-28, 11:02   #17
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:
mysiamysia - na najlepszej

Jednak uwazam ze zbyt długie czekanie z tym całuskiem moze go przybić i chłopak przestanie się starać, bo się zdołuje,ze nawet nie potrafi pocałować dziewczyny. Im dłuzej będzie żył w takim stanie, tym bardziej będzie się od tego pierwszego pocałunku i kroku, by zacząc cos więcej oddalał. Sluchajcie to jest tak. Siedzi z Tobą sobie, rozmawia, uśmiecha się i myśli w duchu, jak Cie pocałować, ale ze skutkiem wzajemnym. Nikt po buzi bity być nie lubi, wiec chce byc pewny ze Ty to odwzajemnisz.
Niestety jego nieśmiałość nie pozwala mu na cokolwiek. To go stresuje, spina, czuje sie z tym źle, szczególnie jak znów mu się nie uda siętroszke do Ciebie zbliżyc. Jesli go lubisz a widać ze tak to zacznij od dotyków, jesli tylko nadarzy się okazja to kładz na nim reke,na ramieniu, dotykaj jego rąk, pokaz mu ze chcesz sie do niego zblizyc. Nie ma sily, Wy kobiety potraficie sie tak fajnie do Nas zbliżać, to zadziała.Poprzytulać tez, jak najbardziej.

Ale pamiętaj nie czekaj zbyt długo, bo się nie doczekasz. Powodzenia.

Własnie, bo moze byc tak ze chlopak nie zdecyduje sie na 1 krok bo nie bedzie wiedzial czy druga strona tego chce. Tym bardziej, ze on jest takim typem ze niewie czy dziewczyna cos od niego chce czy nie ja przejme inicjatywe wlasnie zeby nie dolowac go zbytnio tym czekaniem i niepewnoscia... najpierw zaczne od blizszego kontaktu, dotkne jego reki, opre mu glowe na ramieniu. A na koniec dam mu kissa w policzek

Stary 2008-05-28, 11:09   #18
alu
Raczkowanie

Cytat:
najpierw zaczne od blizszego kontaktu, dotkne jego reki, opre mu glowe na ramieniu. A na koniec dam mu kissa w policzek
Jakby Ci z nim nie wyszło, to zgłoś się do mnie, chętnie Cie poznam hehehe

A miałabyś ochote pocalować go nie w policzek a w usta ? Jesli tak to zrób to, a sama zobaczysz ze nieśmiały zrobi się zaaa ! śmialy
Stary 2008-05-28, 12:31   #19
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:
Jakby Ci z nim nie wyszło, to zgłoś się do mnie, chętnie Cie poznam hehehe

A miałabyś ochote pocalować go nie w policzek a w usta ? Jesli tak to zrób to, a sama zobaczysz ze nieśmiały zrobi się zaaa ! śmialy
a ty nie jestes czasem zajęty ,co ?
No ale pocalunek w usta jest juz taki hmmmm zobowiązujący najpierw zaczne od policzka hehehe

Stary 2008-05-28, 13:21   #20
alu
Raczkowanie

Cytat:
a ty nie jestes czasem zajęty ,co ?
a nie, nie jestem i nieśmiały tez, wiec pasujemy do siebie. Potrenujesz sobie na mnie te policzkowe cmoki
Stary 2008-05-28, 13:25   #21
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:
a nie, nie jestem i nieśmiały tez, wiec pasujemy do siebie. Potrenujesz sobie na mnie te policzkowe cmoki
haha skąd ten zapał ? nawet nie wiesz jak wyglądam hehe
Ale właśnie ja nie jestem nieśmiała tylko czekam na odpowiedni moment zeby go

Stary 2008-05-28, 13:29   #22
alu
Raczkowanie

hehehe osz ty pasQdo, chesz go uwieźć !!! i zakuć w kajdany miłosci, oj oj podstępny szkodniczQ.

ps. słodzenie kobietą w kazdą środe. W czwartki jestem nieznosny
Stary 2008-05-28, 15:49   #23
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:
hehehe osz ty pasQdo, chesz go uwieźć !!! i zakuć w kajdany miłosci, oj oj podstępny szkodniczQ.

ps. słodzenie kobietą w kazdą środe. W czwartki jestem nieznosny
taaak? to sie okaze jutro
a tak pozatym to spotykam sie z Panem "X" w ten weekend takze moi kochani prosze trzymajcie kciuki

Stary 2008-05-28, 16:05   #24
yaminishi
Zadomowienie

Cytat:
No tak na ciebie liczyć to można z pragnienia uschnąć . A wiesz, ze kwitną. Tak sie nawet ostatnio zastanawiałam a może by tak gdzieś przycupnąć ale chyba nie ma gdzie. Niby mój rocznik ma tam jakiś wątek ale jakoś wkręcić sie nie mogę i ciągle nie wiem o co kaman. Za mało grzeszna jeszcze jestem, o królowej offtopu to nawet nie mam co marzyć... No to tak sie pałętam z wątku na wątek jak pies bezpański.

CukiereczeQ dzielna dziewczyna .

No to dawaj dziewczyno, zakładaj "swój" wątek to i ja sobie może przycupnę. Nie lubię się zbytnio przepychać a w tych sympatiach i antypatiach nie odnajduje się na bieżąco więc wolę siedzieć cicho bo jeszcze zrobie przypał i wyląduje na czarnej liście (obok paru innych wizażanek, bardziej lub mniej zasłużonych...) .
No to czekam co wykombinujesz

CukiereczeQ, kciuki będziemy trzymać. Zresztą jesteś o tyle w komfortowej sytuacji, że w razie draki zostanie Ci Alu na pocieszenie
Wiesz jak jest lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu...
Stary 2008-05-28, 16:31   #25
alu
Raczkowanie

Cytat:

hey hey panienko, jaki wróbel jaki wróbel !!!, toż to RUMAK !!!!
Stary 2008-05-28, 16:35   #26
yaminishi
Zadomowienie

Cytat:
hey hey panienko, jaki wróbel jaki wróbel !!!, toż to RUMAK !!!!
Wybacz, nie będę Ci umniejszać...

A więc: lepszy rumak w garści niż kanarek na dachu...
Stary 2008-05-28, 17:03   #27
adusik
Zadomowienie

Cytat:
adusik - faktycznie na poczatku zaczne od polozenia glowy na ramieniu a nie od razu na calowaniu... wkoncu to chyba tez o czyms swiadczy hehe
o czymś świadczy ale jeśli on źle zareaguje - zawsze możesz się wymigać, że było to tylko po koleżeńsku dlatego to dość bezpieczne posunięcie

Cytat:
Napisane przez mysiamysia Pokaż wiadomość

ej a wlasnie...jesli facet odwzajemnia dotyk tzn ,ze wszystko jest raczej na dobrej drodze?
raczej tak przynajmniej u mnie tak było
adusik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 19:45   #28
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:

CukiereczeQ, kciuki będziemy trzymać. Zresztą jesteś o tyle w komfortowej sytuacji, że w razie draki zostanie Ci Alu na pocieszenie
hehehe yaminishi ja nie przewiduje takiej opcji ze moze nie wyjsc
adusik - pewnie, w koncu to nie jest nic takiego. Inaczej byloby z pocalunkiem, dlatego wole sie wstrzymac

Stary 2008-05-30, 15:57   #29
cukiereczeQ
Rozeznanie

chyba nie spotkamy sie w tym tygodniu .... powod - brak czasu
cholera jasna a tak sie cieszylam z tego spotkania ! Napisalam do niego czy nie znalazlby troche czasu zeby sie zobaczyc w niedziele a on mi nie odpisuje... grrrr

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości