|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Puder mineralny, torebka Tilly, Astor Natural fit i inne
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam i zapraszam do wymiany. Szczególnie poszukiwane http://www.wizaz.pl/forum/showthread...27#post6431327 i wiele innych. Wszystko zupełnie nowe: 3- Puder mineralny Buff Avon, Personal Match, Smooth Mineral Makeup Powder (Sypki podkład z wygładzającymi minerałami) z kartonikiem 15g KWC WYMIENIONE Anecia00 5- Nawilżające mleczko do ciała Garnier Intensywna Pielęgnacja Skóra Muśnięta Słońcem (pozwala kontrolować proces nadawania skórze słonecznego, naturalnie rozświetlonego kolorytu bez smug) Y22032010, 400 ml KWC . Edit: Wkradł się błąd - gramatura 250ml WYMIENIONE margo80 Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-05-26 o 09:13 Powód: nieaktualne |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Puder mineralny, torebka Tilly, Astor Natural fit i inne
Pozostałe:
9- Astor - Natural fit - puder 2w1, kompakt nr 300 (bez gąbeczki) została ok. 1/3 (może więcej?) KWC WYMIENIONE Irja 10- Avon Body Instant Tone Body Tightening Spray - ujędrniający tonik do ciała solution Stopień zużycia - patrz zdjęcie. Wystarczy tydzień, by zobaczyć efekty: - zbędne centymetry znikają - wyraźnie jędrniejsza, wygładzona i napięta skóra - spalanie tłuszczu przebiega sprawniej z dodatkowym efektem chłodzącym WYMIENIONE margo80 Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-05-26 o 09:14 Powód: nieaktualne |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za 3- Puder mineralny Buff Avon, Personal Match, Smooth Mineral Makeup Powder (Sypki podkład z wygładzającymi minerałami) z kartonikiem 15g?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za nr 5?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Serdecznie dziękuję za zainteresowanie. Myślę, że jeszcze dzisiaj zdążę każdemu odpowiedzieć.Witaj! Nie ukrywam, że najbardziej interesowałaby mnie albo 1. Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała z minerałami Morza Martwego albo 2. Śródziemnomorka odżywcza maseczka do włosów z oliwką. Jeżeli to nierealna wymiana , a Ciebie nic więcej nie interesuje u mnie, to zerknę jeszcze raz do Twoich propozycji (na pewno coś znajdę ). Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, że ten balsam jest cały?
w takim razie chętnie oddam za niego śródziemnomorską maseczkę do własów, bo wiem, że sama na pewno nie będę jej używać (co do maski do ciała ciągle się waham )
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Tak, jest cały, nowy. Zaopatrzyłam się w 3sztuki i właśnie odkryłam
, że ich nie zużyję. Maseczkę bardzo lubię więc jestem chętna. Coś jeszcze Cię interesuje?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się nad torebeczką tilly...
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety. Może masz coś z mojej listy poszukiwanych? Link w pierwszym poście. Nic. Pozdrawiam. Zainteresował mnie Effaclar żel 50ml, ale nie wiem czy to opłacalna wymiana... Hm? To co proponujesz? Ps. Torebeczka jako dodatek czy coś do dobrania dla mnie? Odpiszę jak tylko będę wiedzieć czy Garnier jest nadal wolny. Pozdrawiam gorąco .
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
a jest coś co chciałabyś sobie dobrać? napisz, co by to miało być i podejmę decyzję czy sama maseczka za garniera czy maseczka i coś za garniera i torebkę
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
levante, a czego poszukujesz? moze cos mam poza watkiem
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
margo - Jakoś u ciebie podoba mi się kilka pozycji...
(wymienię z grubsza żeby było łatwiej: 3. Galaretka pod prysznic Mango i Passiflora 8. Krem do pielęgnacji skórek 19. Nowy, zafoliowany SUPERSHOCK. 20. Maseczka błotna do twarzy z mineralami Morza Martwego 22. Żel do mycia z minerałami Morza martwego) Właśnie doczytałam, że poszukujesz nowych palczatek, a ja takie mam, jeżeli chcesz zrobię fotkę. Na teraz proponuję zarezerwować Garniera za maskę, a cd domówimy, ok.? adomajka -proszę http://www.wizaz.pl/forum/showthread...27#post6431327 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ok rezerwujemy, palczatki chętnie obejrzę
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Proszę
.Obie pary palczatek są nie noszone. Para nr 1 – stan idealny, jak widać. Para nr 2 z czarnymi paseczkami ma fabrycznę wadę (nie zauważyłam kupując) – zaznaczyłam na zdjęciu. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos za
9- Astor - Natural fit - puder 2w1, kompakt nr 300 (bez gąbeczki) została ok. 1/3 (może więcej?) http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1446639&d=1208979831&p ostid=7335624 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślę nad torebką i
9- Astor - Natural fit - puder 2w1, kompakt nr 300 (bez gąbeczki) została ok. 1/3 (może więcej?) Jakie jest Twoje zdanie na temat tego pudru? Czytałam na KWC, ale opinie są różne...
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
to ja bym chciała garniera i palczatki nr 1, a z torebki rezygnuję. dla ciebie maseczka śródziemnomorska i ?
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jeszcze myślałam nad tatarakiem
![]() ewentualnie WELLA Shock Waves, ale ja nie używam niczego do stylizacji włosów, więc chyba mi niepotrzebne ![]() Aha, i jeżeli możesz robić zdjęcie to chętnie zobaczę
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie spróbuję to się nie przekonam
![]() Czyli jak ewentualnie wyglądałaby nasza wymiana?
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(trzeba odpowiednio zaparzyć). Wella sama siebie broni jako złoty środek na poskramianie nawet pojedynczych włosków - polecamWidziałam, że poszukujesz specyfików do odżywiania włosów – mam sporo fajnych odżywek może zainteresuje Cię odlewka. Patrz załączniki. Ps. Co to za kredka - 9. Brązowa kredka (trzeba zatemperować) ? |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Na kredce napisane jest tylko tyle: Starstyle eye-lip pencil
O, chętnie byłabym za odlewkami ![]() Najbardziej interesuje mnie nr.5,4,2 (w tej kolejności)
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

Serdecznie dziękuję za zainteresowanie. Myślę, że jeszcze dzisiaj zdążę każdemu odpowiedzieć.
, a Ciebie nic więcej nie interesuje u mnie, to zerknę jeszcze raz do Twoich propozycji (na pewno coś znajdę
). Pozdrawiam.