![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
-->*-*<-- Dżinsy,bluzki,bluzy,toreb ki,dodatki i pełno różności S-L+moja lista!
WĄTEK NIEAKTUALNY zapraszam do nowego.
Potrzebne mi są tylko i wyłącznie rzeczy z listy, jeżeli nic nie masz, nie pisz: -nowe kosmetyki pielęgnacyjne (różności do kąpieli, pachnąca smarowidła, toniki, płyny do demakijażu, dezodoranty, szampony i odżywki, pasty do zębów, płyy do płukania jamy ustnej) -nowe kosmetyki Avon/Oriflame, a także biżuteria, torebki i inne różności -nowe tanktopy/boxerki rozm. M-L bez żadnych nadruków itp. -czyste płyty DVD dobrej jakości -nowe klapki/japonki/sandałki wkładka 24cm -karty-doładowania w sieci SIMPLUS -nowa bielizna np. trend station, key, atlantic, triumph na czerwono-tylko za coś bardzo mi potrzebnego na niebiesko- oddam za drobiazg na szaro- nieaktualne DOKŁADKA 24 MAJA Nowa z metkami. Rozmiar: 38 Jakość: 95%VISKOZA 5%ELASTYNA Kolor: NIEBIESKI- KOBALTOWY CHABROWY Wymiary podane bez naciągania materiału: Długość- 86cm, Biust-ok 94cm, Pas-ok 88cm Kupiłam ją na allegro, niestety okazała się na mnie za duża, a jest naprawdę świetna! Zniewalający dekold- niesamowicie eksponuje biust! Idealna do dżinsów jak i do noszenia jako sukienka. zdjęcie katalogowe- tata zabrał w trasę aparat, więc nie mam możliwości zrobienia real foto, ale tunika w rzeczywistości wygląda jak na zdjęciu nieaktualne--> TUNIKA BYŁA WYSTAWIONA NA ALLEGRO I SPRZEDAŁA SIĘ
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-07-02 o 09:18 Powód: WĄTEK ZAMKNIĘTY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: -->*-*<-- Dżinsy,bluzki,bluzy,toreb ki,dodatki i pełno różności S-L+moja lista
spodnie w bardzo dobrym stanie
wymiary na zdjęciu
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-03-29 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: -->*-*<-- Dżinsy,bluzki,bluzy,toreb ki,dodatki i pełno różności S-L+moja lista
bluzka nowa z metkami, rozm. L trochę leżała w szafie, bo zapomniałam o niej
![]() spodnie w bardzo dobrym stanie rozm. z metki zawyżony, są to biodrówki!!! wymiary na zdjęciu
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-03-29 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bluzka w bardzo dobrym stanie, rozm. M
spodnie w dobrym stanie- mają trocszkę wytarte nogawki na dole wymiary na zdjęciu
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-04-20 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
11 czerwca dokladka:
NIEAKTUALNE wyrzuciłam, bo mnie obcierały 1. klapki AMBRA rozm. 38 (zniszona wewnętrzna strona podeszwy, podczas chodzenia nie widoczne)- stan dostateczny (jako jedyna rzecz z tego postu oddam za drobiazg) 2. koszulka HOUSE rozm. M stan idealny 3. bluzka COCOMORE rozm. M, stan bardzo dobry (odpadło troszke tych kamyczków z nadruku) 4. trampki ups ze snoopym, nowe, rozm. 38. nie muszę ich pilnie wymieniać, ale póki co jeszcze w nich nie chodziłam, to może ktoś będzie chętny 5. koszula BON PRIX rozm. 36/38 (wg mnie M-L) stan dobry- pod pachami niewielkie ślady od antyperspirantu oddam tylko za rzeczy z listy!
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-06-15 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1,2. spodnie w stanie dobrym, maleńka dziurka na jednej z nogawek na wysokości kolana, niewiodczna podczas noszenia
3. spódnica z brązowego sztruksu, rozm. z metki 38, z przodu troszkę krótsza, tylko przymierszona, więc stan idealny-nowa 4. sukienka niebieska rozm. z metki 38 raz założona na wesele- na mnie jest już za ciasna w biuście ![]() 5,6. sukienka balowa, gorset+spódnica raz założona na 100dniówkę(rozmiar 36, ale ja dół noszę 38/40 i jest na mnie dobra- wymiary dla zaintersowanych) dodaję do niej czarne rekawiczki, ktore są dostepne w wątku oraz komplet cyrkoniowej biżuterii, rowniez jest wątku oraz nowy szal do kompletu (który zapomniałam wziąć z domu na 100dniówkę ![]() (oddam za coś o podobnej wartości)
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-05-31 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
getry harcerskie w bardzo dobrym stanie
(POZA WĄTKIEM MAM MUNDUR HARCERSKI Z WSTANIE IDEALNYM ROZM. 164)--> na allegro spodenki obie pary rozm S-M, stan bdb
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-06-24 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Atlantic, M, stan dobry
2. w groszki, rozm. uniwersalny, raz prana wymiary tuniki to szer od pachy do pachy 37cm (mocno się naciąga) długość całkowita 72cm (ja mam 169 cm wzrostu i sięga mi do połowy pupy) 3. H&M rozm. S-M, stan bdb 4. koszula stan idealny, raz prana 5. nowa bluzka, bez metek, będzie dobra na S-M-L 6. Butik, rozm. M, stan dobry
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-04-20 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. stan idealny, rozm uniwersalny
2. stan dobry, trzeba naprawić suwak, bo coś się odczepiło, rozm.M-L 3. stan dobry, S-M-L 4. siatkowa Vulcano stan idealny, czerwona Atlantic, obie M, stan idealny NIEAKTUALNA-> (SPRZEDANA na portalu n....sz... ![]() 6. polo żółta, M-L, stan idealny, dwa razy prana
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-05-17 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. nówka z metkami, malutka
2. jamnik, stan idealny, tylko za jakąś inną torebką, która mi się spodoba 3. stan bdb nieaktualna, wyrzucona 4. urwany pasek, stan dobry, poszewka niezniszona, oddam za drobiazg
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-05-24 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. 75 B stan dobry
2. moro stan dobry, rozm. uniwersalny 3. buty deichmann rozm. 39 stan dobry 4. torebka panterka stan bdb
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-04-20 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. ab dynamic nówka z hurtowni
2. bransoletki 3. plecak stan idealny 4. TROLL, rozm M stan dobry
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-04-20 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
NIEATUALNE (SPRZEDANA NA ALLEGRO) 1. Motorola e365, simlock orange, nie chce się włączyć, nie mam do niej ładowarki, bateria niedawno wymieniana
DO BEMOLKI--> TELEFON ZOSTAŁ SPRZEDANY NA ALLEGRO I NIE OSOBIE Z FORUM, WIĘC NIE ROZUMIEM ZA CO PKT KARNE ![]() 2. turkusowe czeszki rozm.37 z doszytymi kokardkami, stan bdb, trzeba je uprać-są zakurzone balerinki w groszki rozm 38 (dł. wkładki 25cm)stan bdb 3. brązowe baleriny rozm 37 stan idealny- zamszowe 4. zielone korale
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-05-17 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE-sprzedane na naszejszafie1. kapcie puchatki, stan dobry
2. futerał NICI stan dobry NIEAKTUALNE -> dorotie85 3. opaski, raz założone 4. rękawiczki wieczorowe, miałam je raz na studniówce, oddam tylko za fajne dodatki: paski, biżuteria, bielizna 5. nowe wkładki silikonowe, S-powiększają o 1 rozm 6. spódniczka stan bdb, gumka jest baaardzo rozciągliwa
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-05-19 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. nowy pasek
niekatualne, sprzedane na all...2. glany, rozm. 37-38, stan dobry 3. torebka stan bdbd 4. torebka z plecionki stan bdb 5. torebka HOUSE pomieści A4, miękka, bez breloczka!
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-05-17 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
rurki- wymiary na zdjęciu
stan bardzo dobry- (przetarcia na pupie i za kolanami, widać je na zdjęciu- zrobiły się maleńskie przetarcia niewidoczne podczas chodzenia
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-05-31 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. buty Deichmann rozm. 38, stan bdb
2. spodnie czarny dżins, wymiary na zdjęciu rozm 38-40 stan idealny: założone kilka razy, uprane z koron odpadło kilka cyrkonii
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-05-31 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1. kurtka HOUSE rozm. L noszona 2 sezony, stan dobry (różowe ściągacze poszarzały i jedna kieszonka nie da się zamknąć na suwak)
2. czapka różowa, bardzo ciepła, noszona kilka razy i raz prana, stan idealny NIEAKTUALNE 3. śliczne nowe boxerki, będą dobre na S/M, nowe z metką NIEAKTUALNA sprzedana na naszejszafie 4. torebka w groszki z miękkiego materiały stan idealny (minus to troszke zniszczona kokardka) 5. torebka zmieści A4, zamek zepsuty- można naprawić albo nosić bez zamykania, nie jest zniszczona 6. zestaw biżuterii z cyrkoniami, pierścionek regulowany
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-06-15 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hey! spodobały mi sie u ciebie jeansy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404858
Z twojej wish listy mam troche gadzetow z nici- plecaczek na jedno ramie z motywem lamparda, duza kosmetyczka tez z lampardem oraz stojaczek na zdjecie w ksztalcie lezacego lwa. Jeszcze komplet 2 nowych fig Key roz. M. Wszystko nowe. Nie mam zdjec ww rzeczy w moim watku wiec mozesz do niego w tym celu nie zagladac ![]() Jakby cos cie zainteresowalo to daj znac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ok, zdjecia beda jutro a najpozniej w poniedzialek
![]() mam jeszcze pytanie dotyczace wymiarow: -jaka jest szerokość spodni w najszerszym miejscu w biodrach i w udach maja okreslony rozmiar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
rozmiar z metki to 29/34 ale jest on zawyżony
![]() mam te spodnie z wymiany, sugerowałam się rozmiarem z metki (zawsze noszę 28/32 i jest ok). niestety nie przeszły mi przez biodra ![]() w najszerszym miejscu 45cm, w udzie 20 cm. są to biodrówki
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-27 o 17:01 Powód: mały błąd :) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404879
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404896 poprosze wymiarki spodnicy bez koronki, wym bluzeczki. czy ta lista w 1 poscie to to co masz czy czego szukasz??masz tylko ubrania na wymianke?
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiary postaram się później napisać EDIT: wymiary spódnicy szerokość 35, długość bez falbanki 35c (można ją skrócić) czerwonej tuniki nie mogę znaleźć, nie wiem gdzie ją wsadziłam, dlatego nie jestem w stanie podać jej wymiarów ![]()
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2008-01-27 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
moze cos za ktoras z rzeczy?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404854 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404858 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404899 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404899 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6404970
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
to poszukaj tuniki i wyslij mi wymiarki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.