|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
*^*Nowy, wiosenny wątek! Balerinki, longi, bufki itp! Zapraszam! *^*Nieaktualne!!!
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-06-07 o 15:52 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: *^*Nowy, wiosenny wątek! Balerinki, longi, bufki itp! Zapraszam! *^*
1. Bluza w gwiazdki firmy Pipi roz. L Na drugim foto zbliżenie na gwiazdki Oddam za coś ekstra!
- JEST!2. Ekstra bluzka z bufkami George!!! Hit tego sezonu Nie ma metki z rozm ale to M-XL, czyli właściwie uniwersalny. W stanie bdb. Nie wiem jeszcze czy chce ją oddawać, ewentualnie za coś naprawdę wyjątkowego... - rezerwacja3. Śliczna czerwona bluzka w białe kropki Atmosphere roz. 40. Jeszcze nie wiem czy chce ją oddać . - JEST! 4. Cudne ażurowe bolerko A-WEAR, roz M ale na S też będzie ok. Kolor trochę inny niż na zdjęciu, morsko-turkusowy. Za coś fajnego
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-06-02 o 22:57 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Spódnica Reserved z wymianki, plisowana z kokardką. Stan bdb. Roz. L - NIEAKTUALNE
2. Balerinki Marks & Spencer roz. 41! Są śliczne, ale niestety nie mam do czego nosić. Na pięcie mają obtarcie, ale to nie jest widoczne i myślę że da się zapastować Czubki mają minimalne ryski od chodzenia, ale nie widać tego podczas chodzenia 3. Bluzka z Hello Kitty - roz. M. Nie jestem pewna co do niej, ale kusić można - nie ma4. Bluzka long New Look. Raz założona, jakoś nie mam do czego nosić. Po bokach ściągacze. Roz. L - nie ma
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-23 o 15:16 |
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Świetne adidasy z Nike, prawie nowe, założone tylko raz na kilka godzin, niestety na mnie za małe <ryczy>
Rozmiar 40, dł wkładki 25-25,5cm. Kosztowały ok. 200zł i wymienię tylko za coś o podobnej wartości![]() 2. Śliwkowy bezrękawnik, nowy, bez metek. Rozmiar uniwersalny. Zakup pod wpływem impulsu - źle się czuje w bezrękawnikach - nie ma3. Staniczek 75B, push-up. Nowy, bez metek. - nie ma 4. Raz założona bluzka, niefirmowa, z tyłu fajne naszycie, z meki XL, ale to na 100% M/L
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-06-01 o 12:46 |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Bluzka Top Secret niedawno kupiona, raz założona. Z metki XL, ale suuper wygląda na mniejszych osobach, tak w stylu skate, oldschool
2.Portfel Nici. 3. Śliwkowa bluzeczka Reserved roz. M, niestety aparat nie chciał uchwycić koloru Stan db, bo ma trochę ślady od dezodorantu ![]() 4. Śliczna bluzka George ze słodkim kiciusiem M-ka
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-06-02 o 22:58 |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Sliczna bluzka z koralikami w stylu vintage Z metki XL, ale to L, a i na M by mogło być Trapezowy krój
![]() 2.Prześliczna szmizjerka roz. 42, ale zainteresowani pytać o wym. bo moim zdaniem 40. Ma śliczny haft, szyty srebrną nicią, ślicznie się układa. Założona 2x. Za coś super 3. Opaska w kolorze starego słota. Stan db++ 4. Torba koszyk, bardzo pojemna, idealna na plażę
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-30 o 13:47 |
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Czekoladowa bluzka. Niefirmowa. Roz. L. Stan ++db, bo trzeba ją troszkę obrać (golarka mi wysiadła
)2. Bluzka Carry jasnoróżowa z fajnym motywem na dole Z metki L, ale to na pewno M-ka ![]() 3. TRAMPKI!!! Roz. 41! Różowe sznórówki (mam też białe). Do kostki, miałam je na sobie 2 razy. Są świetne! - Za coś super, najlepiej za baleriny w rozmiarze 40-41! 4. Pasek - mogę dodać gratis do większej wymianki - charlotta885. Torba mieszcząca format A4. Z regulowaną rączką, i zamkiem pozawalającym 'zwiększyc obiętość' toby Słodka rozgwiazda
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-04-29 o 19:46 |
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Pasek w paski
![]() 2. Śliczne spodnie Reserved, stan -bdb, bo troszkę poszły nitki przy guziczkach w kroku (jak na foto), ale to jest do naprawienia ![]() 3. Całkiem nowa koszulka Atlantic, z metką, roz L!!! przy biuście takie jakby falbanki kolorowe - nie ma4. Śliczny czekoladowy long z Butiku z ładnym wzorkiem Z metki L, ale to M/L
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-13 o 19:07 |
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Biała bluzka UND bez pleców, wiązana na szyji, z kieszonką kangurkiem i srebrnym nadrukiem na kieszonce. Roz. XL. Stan bdb
2.Spodnie rybaczki z fajnego rozciągliwego jeansu. Roz. 32, z tyłu srebrne skrzydełka na kieszeniach i plecach. Kieszenie jakby postrzępione. Spodnie w stanie bdb, miałam na sobie bardzo mało razy ![]() 3. Buty CCC Clara Barson roz. 41 Śliczne w kolorze różu wpadającego w łososiowy Od spodu praktycznie nie zniszczone, na skórce troche zmarczone, ale jak się włoży nogę to w ogóle nie widać! Najchętniej za inne butki, najlepiej balerinki
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Sukienka do spania. Satynowa, roz. M - sloneckoo
2. Śliczna, dziewczęca turkusowa bluzka odcinana pod biustem. Stan db, bo trzeba obrać i wzór kwiatuszka na dole trochę się starł ![]() 3. Super okulary muchy. Nie wiem czy chcę oddać ![]() 4. Długie, czarne korale, razem z bransoletką , ale mogę oddać oddzielnie Będę wybredna, bo są nowe ![]() 5. Bluzka UND, w paski, roz. XL 6. Ładny kanarkowy top Z metki 42/44 ale to chyba jakaś pomyłka bo to góra 40.
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-06 o 19:24 |
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Bluzka Cheerokie. Roz. L
2. Portfelik lub kosmetyczka. 3,4,5 - Łańcuszki, przywieszki, spinka. 6. 5. Spodnie bryczesy do jazdy konnej. Roz. S/M, wejdzie też na małą L-kę (są baardzo rozciągliwe). Mają wstawki z zamszu dla lepszej przyczepności do siodła, i kieszoknę zasuwaną zamkiem
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za jakość fotek w tym poście
Na żayczenie zrobię nowe 1. Przecudna bluzeczka na małą osóbkę (xs, 34) w piękne kwiatuszki. Zdjęcie nie oddaje jej uroku 2. Bolerko w paski xs, w rzeczywistości żywsze kolory, paski są zielone. 3. Bardzo modna różowa bluzka, genialne bufki, bardzo fajnie wygląda na kimś. Roz. M - charlotta88 4. Śliczna bluzeczka z bufkami, w cieniutkie paski W rzeczywistości jest 100 razy ładniejsza - przepraszam że nie wyprasowana i fotki są takiej słabej jakości Nie ma metki ale myślę że to S 5. Kolczyki
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-04-29 o 19:47 |
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Piórniczek Nici
2. Kolczyki 3. Nowe kolczyki serduszka, mam z wymianki, ale nie mam do czego nosić (zdj zapożyczone od wizażanki)4 ZAPACHY: *FM, stylizowany na Blueberry Brit, zostało z 30ml tyle ile na foto *Avon, Body Spray - Kokos i Papaja i Jeżyna i Wanilia. Tyle ile na foto. - Migotka81 *Dezodorant-antyprespirant Yves Rocher 'The vert' ok połowa *Adidas Floral Dream tyle ile na foto 5. TWARZ *Korektor Rimmel Recover, użyty ok. 10 razy, 100 Ivory. - nie ma *Puder Astor Anti Shine, zostało tyle ile na foto, odcień 005 *Róż Bourjois, urwana pokrywka niestety. Ok. połowa, odcień 32 (zdj w następnym poście) - charlotta88 *Puder Revlon Skin Light Face Illumination 02 Bare Light. Nie wiem czy chcę oddać. *Puder Sensique Trendy Compact, prasowany, odcień 01, dla mnie za jasny
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-06-01 o 12:46 |
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
1.KOLORÓWKA:
*cienie Love, niewielkie zużycie, praktycznie żadne *Sypki cień brązowy, zostało ok. 1/3 *Bazarkowy cień Maribel, najbradziej zużyty najjaśniejszy(ok. pół), prawie wcale ten w środku *Błyszczyk H&M, odcień malinowy, właściwie nie używany tylko mi się troche wylał - JEST! *Tusz podkręcający Wibo, użyty ok. 5 razy *Kredka Yves Rocher, Niewielkie zużycie, kolor zielony, khaki.. - laszka14 *Kredka do oczu Rimmel EXAGGERATE, z temperówką, 211 Sable, zostało 3cm 2. * Żel do ciała z brokatem Kolastyna. Po terminie ale wszystko z nim Ok * Supermocny żel do włosów, 500ml prawie nowy 3. PRÓBKI: *Pantene Pro-V, proste i gładkie, odżywka bez spłukiwania 10ml *Kolastyna, Rajska Oliwka, Krem odżywczy na noc, cera sucha i normalna, 1,5ml *2x Bielenda Sunny Skin, Brązujące masło kakaowe, ujędrnia i modeluje ciało 4. AKCESORIA: *komplet nowych pędzli do makijażu, tylko ten do różu raz użyty.
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-04 o 16:06 |
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Żólciutka tunika Atmosphere. Bardzo ją lubię, niestety mam do niej za mały biust. Z metki niby 14 ale po pierwsze grubo przesadzony, po drugi jest uniwersalna, najlepsza przy biuście większym od małego B (moj)
- nie ma2. Buty na kaczuszce roz. 40. Motylek z cekinem TYLKO za inne czarne buty na małym obcasie, lub baleriny.3. Bluzka z kołnierzykiem, roz. L. - oddam za niewiele!
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-28 o 20:43 |
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładka. 30.04
1. Jeansy, roz. metkowy 32, ale jestem pewna że są mniejsze 30 może nawet 29. Stan idealny-, bo na dole zaciągnęły mi się od podwijania (foto). Jednak w ogóle tego nie widać. Z bardzo dobrego gatunkowo jeansu ![]() 2. Szorty roz. uniwersalny - oddam za niewiele! - slonecoo 3. Sweterek khaki, roz. L, ale i na M będzie. Rękaw 3/4. Stan - do obrania. - oddam za niewiele!
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-06 o 19:24 |
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Bluza z kapturem. Rozmiar z metki jakiś kosmiczny, moim zdaniem to L/XL. W kapturze bardzo łady wzór kwiatowy
Stan - do obrania.2. Czarna bluzka z kołnierzykiem, roz. L, rękaw 3/4. (przepraszam że taka wygnieciona ) - oddam za niewiele!3. Bluzka z kołnierzykiem, rękaw 3/4, stan bdb, roz. M. - oddam za niewiele! 4. Narzutka vintage. Metkowo L, ale przez sznurowanie raczej uniwersalna - M/L/XL. Bardzo ładnie wygląd na kimś
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-04-30 o 14:33 |
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładka .
1. Pierścionek NOWY! 2. Posrebrzane bransoletki (zdj nie chciało wyjść bo się światło odbijało ) stan -bdb3. Bransoletka na rękę, srebrna, raz założona 4. Kolczyki torciki z wisienką, raz założone 5. Wisior truskawka, NOWY!
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-03 o 23:46 |
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Śliczna bluzka C&A, 'podwójna', biało-khaki. Niedawno kupowana, roz metkowy 42 ale pasuje na 40
2. Tunika/long z małymi bufkami Atmosphere. Jak nowa. Roz. 36-38. Za coś naprawde fajnego 3. Torba workowata z usztywnianym dołem. Duża, bez problemu zmieści A4 - uknow
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-14 o 21:05 |
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
DOKŁADAM! 1. Bluzka Atmosphere, bardzo modna, w stylu retro. Z metki 44 ale to jakiś kosmiczny rozmiar bo pasuje na L2. NOWY biustonosz 75B, bez metek. 3. Podkład w musie Avon, kolor Ivory, ponad 50% - nie ma 4. Kuracja dotleniająca Avon, zostało 75% dwa ostatnie foto zapożyczone z KWC.
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-06-01 o 12:47 |
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Super ekstra dokładka! Nie przegap! ![]() 1. Long UND, z sznureczkiem na biodrach, można go ściągać. złote paseczki. Z metki L, ale to bardziej M-ka, na L bardzo obcisła 2. Żel Biała Perła. Nieużywany, calutki! Za coś fajnego ![]() 3. Kolczyki arbuzy z masy FIMO, za coś fajnego raz założone4. Zawieszka kotek z masy FIMO, za coś fajnego raz złożona5. NOWY komplet - naszyjnik i kolczyki. Uroczy, błękitny. Za coś ekstra. 6. Super okulary muchy. Z wymiany, niestety wyglądam w nich conajmiej śmiesznie Za coś naprawdę fajnego
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-27 o 14:21 |
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce...
Edytowane przez Grabciaaa Czas edycji: 2008-05-30 o 13:46 |
|
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
tu też.
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
tu.
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce tu.
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234864
za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7361075 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7361075 pierwszą i mgiełkę z avonu |
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za piórniczek nici http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7361100 ?
i mgiełka avon http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7361100 ? Prosze odpisz u mnie ;* |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

-> wymarzona szkoła 

- rezerwacja
Na pięcie mają obtarcie, ale to nie jest widoczne i myślę że da się zapastować Czubki mają minimalne ryski od chodzenia, ale nie widać tego podczas chodzenia
- nie ma
M-ka

Na żayczenie zrobię nowe
) - oddam za niewiele!