|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ciekawostki kolorowe od Phantomettki
Witajcie!
Oto moje wymiany: 1. Podkład KOLASTYNA Satin Make up odcień JASNY BEŻ 08.2009, zużycie: ok. 40% z 30ml mohito 2. Nabłyszczający podkład rozświetlający GIORDANI GOLD ORIFLAME 10.2008, zużycie: 5-10% z 50ml mohito 3. Cienie do powiek ORIFLAME Walnut Pearls 09.2008, zużycie jasny 50% ciemny 10 (mało używane, dość świeże, nie sprawiają wrażenia zepsutych) mohito 4. Tusz do rzęs i eyeliner z drobinkami AVON, Black Pearl, jeszcze świeży, zużycie: tusz ok.80%, eyeliner ok.30% mohito 5. Szminka AVON COLORTREND berry pretty, świeża, zużycie ok. 30% 6. Szminka ORIFLAME Colour Atrraction Mettalic: Chromatic Pink, cudowny zapach! (przypomina słodkie fiołki), zużycie ok.10% 03.2011 7. Szminka SORAYA 709, 03.2009, zużycie 80% Czekam na propozycje! Najbardziej interesują mnie produkty o słodkich zapachach, ale mogę również zastanowić się nad innymi produktami;] Edytowane przez Phantomette Czas edycji: 2008-09-23 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciekawostki kolorowe od Phantomettki
Jest to odcień złoty z połyskiem, uniwersalny ROMANTIC PEARL
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.