|
|
#1 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Panny Młode Kielce - część 8Kontynuacja Wątku Kieleckich Panien Młodych odsłona nr 8 Miłych pogaduszek ![]() ********** Bardzo prosimy o użycie Na górze w każdnym wątku jest opcja "Przeszukaj ten wątek" (w załączniku jest dodane foto w razie problemów ze znalezieniem). Wpisujemy tam np. fotograf (czy inne słowo) i klikamy "Idź" ********** Poprzednie części: Panny Młode Kielce - część 1 Panny Młode Kielce - część 2 Panny Młode Kielce - część 3 Panny Młode Kielce - część 4 Panny Młode Kielce - część 5 Panny Młode Kielce - część 6 Panny Młode Kielce - część 7 Spis sal weselnych i zespołów -> klik Dje, kucharki, foto/video, salony sukien ślubnych -> klik Przydatne listy - listy piosenek, rzeczy do zrobienia itp. -> klik Kalendarz Panny Młode - Kielce ◊ MAJ ◊ 7.05 malgos_87, koniczynka85, magdarynkam, kopaga 14.05 abeille87 21.05 Milenka_86, I_K, Kleo1984, eska_ 28.05 Aklime25, aaaneczkaaa, izzunja, kajka14, joaaa83 ◊ CZERWIEC ◊ 4.06 Meeggy, lena_mi, miuzziker 11.06 chansons, kass3, Sylane 18.06ivona84, notatki85, Monia ck, olanaaa, cherta, aga_k33 25.06Kasia1429, monajkaa, siacha_ck, iiinesss, emi8686 ◊ LIPIEC ◊ 2.07 majack 9.07 moniiikaaa89, elunka88, zielonooka111, Sylane 16.07 23.07lllena, frogutka, qbsonik, izasalamon 30.07 kasiawisnia, Mega1979 ◊ SIERPIEŃ ◊ 6.08 gosza_25, MGi, ewuska_agacia, dzikasliwka 13.08monini2507, pAuLiNkAaaa18, doris888, Poolinka, zmienniczka, alicja_8_8 20.08 mikusia2009, daydreamer, sylwucha18, Sylvia1986, Trinette, monia_ch, kaczus108, barwineczek, denima 27.08 lemon tree, asiaBcN, Izabla13, Alegra101, Ana8387 ◊ WRZESIEŃ ◊ 3.09 kasia0789 10.09 BLACKrose24, Gofisia, kkuderska, patusia1987, Marga_ 17.09 arasik357 24.09 Anusia1986 ◊ PAŹDZIERNIK ◊ 1.10 mimika_87 8.10aga_09, justyn19, 2Tusiak 15.10 22.10 AFRODYTKA25 29.10 gitmartusia ◊ LISTOPAD ◊ ◊ GRUDZIEŃ ◊ <<< 2012 >>> ◊ KWIECIEŃ ◊ 21.04 magduś2 ◊ MAJ ◊ 26.05 mimi1233 ◊ CZERWIEC ◊ 2.06 ninagg, XANTIA13 16.06 vaayola 23.06 betka1001 ◊ LIPIEC ◊ 14.07 wiolaraczka 20.07 czarna_kawa80 ◊ SIERPIEŃ ◊ 4.08 Karioka88, Talaaa87 11.08 ania1877, beatkaaa_ck 18.08 agnes009, Cudaczek88, ekstramocna, Martensja21, black_daisy 25.08 kallisto89, fablous, kpkacha ◊ WRZESIEŃ ◊ 1.09 a_sydney, lulciaq 22.09 Madziuniusia 29.09 malgorzata88 <<< 2013 >>> ◊ MAJ ◊ 03.05 juleczka001 PORADY KOSMETYCZNE PRZED WIELKIM DNIEM (autorstwa Lowczyni) Kiedy znacząc: najlepiej już teraz niezależnie kiedy macie ślub przestrzegając parę podstawowych zasad: nigdy nie idźcie spać w makijażu chociaż byście padał na ….. , zakaz używanie mydła do mycia twarzy, nie trzemy powiek przy zmywanie ale delikatnie zmywamy, zawsze używajcie odpowiednich kremów do twarzy i jeśli już jest taka potrzeba to kremów pod oczy, jeśli komuś się bardzo przetłuszcza buzia zacząć brać cynk (efekt dopiero zacznie być widoczny po miesiącu systematycznego stosowania), jak osuszacie twarz po umyciu nie trzeć jej tylko delikatnie przycisnąć ręcznik do mokrej twarzy.Problemy: jeśli ktoś ma jakiś problem np. trądzik, zmiany pigmentacyjne, przebarwienia, blizny po trądziku, zanieczyszczoną twarz, przesuszoną, z dużymi powiększonymi naczyniami, to niech pomyśli o tym już teraz. Ponieważ wiele zabiegów wykonuje się sezonowo(np. kwasy owocowe, zamykanie naczynek itd) , po nich nie od razu będzie efekt, a po niektórych wasza twarz będzie się dłużej goić. Niektóre zabiegi trzeba powtórzyć wielokrotnie. A więc będziecie potrzebowały czasu, więc lepiej nie obudzić się z ręką w nocniku ![]() Miesiąc przed Wielkim Dniem ![]() W domu: jeśli jeszcze do tej pory nie robiłyście tego regularnie teraz zaczynamy: Peeling do cer tłustych, półtłustych, z trądzikiem ale bez zmian ropnych - drobnoziarnisty do 2 razy w tygodniu; cera sucha, naczyniowa, z trądzikiem ale ropnym – enzymatyczny (używać go na mokrą skóre, lepiej działa) raz w tygodniu. Peeling robicie z szyja włącznie. Na ciało peeling gruboziarnisty, najlepszy solny lub cukrowy (piersi nie trzeć mocno) Pamiętajcie o plecach, po peelingu używajcie dobrych balsamów nawilżających (np. z kwasem hialuronowym, ceramidami) odżywczych. Nie zapominajcie o skórze dłoni, łokci, kolan, - chyba chcecie aby wasze ręce też ładnie wyglądały na sukience Nie ma nic gorszego jak, piękna suknia, idealny makijaż, dłonie z pazurkami zadbane a łokcie pożal się boże (nie zapominajcie więc o tym) Po peeling wszystko lepiej się wchłania i głębiej, skóra się nie łuszczy, nie zanieczyszcza tak szybko, wyrównuje się koloryt skóry, lepiej oddycha, delikatnie spłycają się zmarszczki itd. Warto w tym samym dni kiedy robicie sobie peeling nałożyć na noc maseczkę, albo jakiś bardziej bogaty krem lub serum. Dłonie peeling na to dobry krem, bogaty w składzie. Jeśli macie bardzo wysuszone dłonie na noc możecie nałożyć duuużą warstwę kremu a i na to rękawiczki foliowe, albo torebki foliowe. Jak kremujecie dłonie, nałóżcie zawsze więcej i to co wam zostało wsmarujcie w łokcie – takie odruch. W pracy, albo w torebce warto mieć przy sobie małą tubkę kremu do rąk. Na skórki wokół paznokci nakładać odżywkę, regularnie odsuwać skórki patyczkiem babusowym. Konsekwencja jest naszym sprzymierzeńcem ![]() W salonie: Można zrobić sobie oczyszczanie twarzy np. manualne, albo kawitacyjne, zabiegi z kwasami owocowymi które rozjaśnią przebarwienia, zabiegi nawilżające, odżywcze, mikrodermabrazji (jeśli np. ktoś ma blizny po trądziku) zależnie co potrzebujecie. Na dłonie, stopy można zrobić maskę parafinową. Tydzień przed: wszystko co do tej pory ale BEZWZGLĘDNY ZAKAZ próbowania nowych kosmetyków, masek, czegoś co do tej pory nie używałyśmy a „koleżanka” powiedziała że to rewelacja. Może nas nowy kosmetyk uczulić nawet osoby które z reguły nic nie uczula, nasz organizm jest podenerwowany, zestresowany i inaczej reaguje.Ostatni peeling wykonać w czwartek z maseczką. Dużo pić wody mineralnej ![]() Peeling całego ciała z maseczką lub krem nawilżający na cały dekolt i plecy. Dekolt o wiele ładniej będzie się prezentował a skóra będzie ładnie nawilżona i napięta I nie zapomnijcie o peelingu rąk, łokci i kolan.Na tydzień przed ślubem zrezygnować z solarium. Nie zapomnijcie dziewczyny o wyregulowaniu brwi, zrobieniu henny (jeśli jest taka potrzeba usunięciu wąsika). Ten zabieg ułatwi wykonanie pięknego makijażu na waszych oczach , które w Tym Dniu będą szczególnie ważne ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Zgłaszać się dziewczęta i pisać co wstawić (jakie informacje) na 1 str wątku
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-05-11 o 17:47 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 8
Ja już przeszłam na kolejny wątek
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
obecna w części 8
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
I ja sie melduje!
O i jak ladnie zalozony - ze wszystkim co trzeba w pierwszym poscie
|
#6 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
Skopiowałam opis Ivona84. Mam nadzieje, że sie nie obrazi Dziewczęta, odnośnie kredytów dla młodych małżeństw... Przy składaniu wniosku trzeba mieć już wybrane mieszkanie? Jak to wyglada dokładnie?
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-02-06 o 17:32 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
melduję się
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
|
|
|
|
#10 |
|
Zakręcony Chochlik
|
Gdzie załatwiacie nauki przedmałżeńskie? W Kielcach czy w Warszawie?
![]() Pytam bo obecnie też siedzę w stolicy
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
witam i ja
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
i ja sie melduje
kubusewa my tylko opaski patrzymy na stronie z USA , sukni w zyciu bym sie nie odwazyla z chin czy nie ale w ogole bez mierzenia poza tym to strona porzadna ktora Ci mowi ile trwa przesylka a nie izasalomon zalezy od Twojego banku i rodzaju konta... w pt placilam paypalem za granice to ci powiem ile mi sciagneli za transakcje karta zagranica np wyplate z bankomatu biora 5 zl wiec jesli cos sobie dolicza to pewnie te 5 zl .. ale jutro pewnie mi uaktualnia strone ![]() Trinette gratuluje pozbieranai i zalozenia pieknej nowej stronki Jesli chodzi o link z nowymi prawami kosciola to wypowiadalysmy juz swoje oburzenie na forum na ten temat
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę nad naukami na karczówce bo tyle się o nich naczytałam. Tylko nie wiem czy wówczas można poradnię robić w Warszawie. Jak nie to trzeba będzie szukać nauk tutaj bo nie mamy możliwości być na tygodniu w Kielcach. A Ty gdzie planujesz robić?
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Ja również się melduję
![]() ![]() ![]()
|
#15 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
O i ja przypadkowo trafiłam na otwarcie nowego wątku a przyznam, że nieczęsto już tu zaglądam. Tak więc melduję się
![]() No i jeszcze się załapałam na cudowną wiadomość z poprzedniego wątku. Lowczyni - gratuluję z całego serca |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
SALE WESELNE
ZESPOŁY
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2011-03-01 o 18:31 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
DJE
KUCHARKI
FOTOGRAFOWIE I KAMERZYŚCI FOTO
VIDEO
FOTO&VIDEO
SALONY SUKIEN ŚLUBNYCH
GARNITURY
BUTY
BIELIZNA
OBRĄCZKI I BIŻUTERIA
AUTA DO ŚLUBU Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2011-04-30 o 18:33 |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
moja napisala ze 30 dni na uszycie i ok 14 dni na dostarczenie .. nie bój się ja naiwna nie jestem
wszystko wypytałam zanim kupiłam.. poza tym podawałam im rozmiar wszystkiego i to dokładnie wszystkiego..nawet odległość między sutkami ja mialam suknie gorsetowa ale wiem, ze tam (u mojego sprzedawcy) sa suknie pod szyje a wtedy podajesz dlugosc reki pod pachą odleglosc od szyi do dłoni .... i generalnie widać że są profesjonalni moja tesciowa strasznie mi podziwiała ze kupilam: suknie i welon z prc (china) buty z usa bizut z usa, sukienka na poprawiny z prc takze w zasadzie tylko halkę mialam na sobie z polski z usa tez zamówilam figurke na torta. takze wyprobowalam wszelkie kupowanie :/ Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2011-02-06 o 18:11 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Spóźniłam się tylko godzinkę
No nic - jak coś to będę do Ciebie Trinette pisać na priv ![]() A za dużo na pierwszej stronie nie uda się zamieścić, bo limit ilości znaków w poście to 15 000 znaków
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
hey hey
i JA WAS WITAM W TEJ 8 JUŻ CZĘŚCI
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
CZeść
przyszłam się przywitać? Coś ciekawego było? ![]() niestety nie mam w ogóle czasu ostatnio.... zmieniłam pracę i się męczę..... Buziaczki ps. Lowczyni kochanie
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2011-02-06 o 18:23 |
|
|
|
#24 | |
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat: