|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Buty...Plecaki...Torby... Bluzy...Bluzki...Okulary. ..Spodnie...itdWITAM!!!
Mam do wymiany kilka rzeczy. Niektóre rzeczy są mało uzywane lub wogóle. Jesli jakies ubranie ma wade zaznaczone jest to w opisie. Przepraszam za jakość zdjęć ale robione były one telefonem. Rozpatrze wszystkie propozycje. ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA ![]() Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-31 o 16:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Buty...Plecaki...Torby... Bluzy...Bluzki...Okulary. ..Spodnie...itd
Plecaki:
•plecak czerwony na jedno ramie •plecak szary reeboka (oryginalny). Plecak ma dwie przegródki dużą i mniejszą •plecak szary reebok (oryginalny), z gumową siatką. Plecak ma dwie przegródki dużą i mniejszą. Czapki i Daszek: •czapka biało niebiesko granatowa (w paski) Na podszewce polarowej. Noszona tylko jeden sezon.. •czapka niebieska(robiona na drutach). Noszona tylko jeden sezon.. •daszek granatowy z białym paseczkiem na daszku. Zapinany na rzepe z tyłu.
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:28 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Torby:
•czerwona (mieści a4) •beżowa (mieści a4) •zielona (mieści a4) nie ma •dżinsowa (kupiona) mieści a4 Apaszki i Opaska: •2 pomarańczowe w słoneczniki (nowe) •3 fioletowe z Milki ( z Zakopanego) nowe •opaska obszyta dżinsem(nowa)
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:34 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Kolczyki:
•kolczyki (różowe koła) •kolczyki(czarne koła) Kredka: •kredka (dwu stronna, różowo-niebieska, do oczu) pęknięta zakrętka.... brązowej nie ma Okulary: •okulary przeciwsłoneczne niebieski jasny •okulary przeciwsłoneczne czarne wpadające w popiel •okulary przeciwsłoneczne fioletowe podchodzące pod róż
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:36 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Paski:
•pomarańczowy •pomarańczowy w napisy. Przy szalówkach troszkę jest postrzępiony, nitki troszkę powychodziły •czerwony z białymi paskami •pomarańczowy z białymi paskami •czerwony skóropodobny •różowy w brokacie nie ma poleciał do nisiaq
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:39 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Buty:
•Beżowe: rozmiar 38,5. Mają zatarcie na boku buta, jest to zatarcie zrobione drugim butem. •Wrzosowe: rozmiar 38 Mają pozdzierane czubki butów, jest to troszkę widoczne... •Czarne: rozmiar 39. Są bardzo wygodne po mimo wysokości obcasa.Wogóle nie zniszczone.
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:42 |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Sukienki:
•Sukienka: rozmiar 38. Żółta sukienka w białe groszki... Była na mnie za duża więc mama postanowiła mi ja przerobić jak narzazie są zrobione zaszewki i odpruty dół... zaszewki można spruć a dół przyszyć... wymiary: dł. od pachy do końca materiału w kropki 48,5 cm dł. od pachy do końca halki 86 cm dł. od ramienia do końca materiału w kropki 73 cm dł. od ramienia do końca halki 111 cm szer. od pachy do pachy 42 cm •Sukienka w kwiatki wymiary: dł. od pachy 63cm dł. z szelkami 81cm szer. w biodrach 38cm szer. na dole 48cm Sunkienka posiada styłu zamek. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:45 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Sweterek:
•różowy: rozmiar S. Krótki z dekoltem łódką, rękawki 3/4, materiał troszkę rozszedł się pod pachami, jest troszkę zmechacony, oddam za nic specjalnego wymiary: dł od pachy-28cm, dł rękawa-57cm, szerokość-38x2cm, dł. sweterka 44,8 cm Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:47 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
nie ma
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:45 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
nie ma
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:28 |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
nie ma
Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:40 |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
nie ma
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:34 |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
nie ma
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:36 |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
nie ma
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2008-01-23 o 14:42 |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
16
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
17
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
18
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
19
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
20
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Zapraszam !!
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-11-02 o 15:01 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#26 |
|
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
niestety nic nie znalazłam
jeśli będziesz miała jakąś dokładkę to daj znać i z chęcią jeszcze raz zajrzę
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic.
Może masz coś z mojej wishlisty? ![]() Pozdrawiam
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
UUpp!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

jeśli będziesz miała jakąś dokładkę to daj znać i z chęcią jeszcze raz zajrzę