![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ambre Solaire. Masaki/Masaki. Aquolina. Deborah, YSL. Vichy. Clarins. 5th Avenue. TTA
nieaktualne
nieaktualne nieaktualne nieaktualne Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-10-05 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ambre Solaire. Masaki/Masaki. Aquolina. Deborah, YSL. Vichy. Clarins. 5th Avenu
Intimissimi koszulka, rozmiar EU 36, nowa
Atlantic galotki, rozmiar S, nowe Naszyjnik z muszelek, założony raz uwaga: z koszulki i galotek zdjełam już metki, ale nadal rzeczy są nienoszone Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-09-03 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ambre Solaire. Masaki/Masaki. Aquolina. Deborah, YSL. Vichy. Clarins. 5th Avenu
Aktualnie najbardziej potrzebuję:
- Oriflame: Signature man (edt) - spódniczki o fasonie takim jak na zdjęciu (r. M/38) oraz w dalszej kolejności: Zapachy TBS Aztique i White Musk edt Pielęgnacja Aquolina czekolada z pieprzem płyn do kąpieli Dax Cosmetics Specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu Garnier balsam ujędrniający w mini buteleczce 75ml (żółty) ARTDECO baza pod cienie Inne Wiedza Powszechna Wielki Słownik Polsko – Niemiecki i Niemiecko - Polski (tomy) w miarę najnowszy - oddam sporo także tego co mam poza wątkiem CD: Bravo Chura (Peru) TBS pędzel do pudru Próbki: Chocolovers edt, Dermablend nr 25 Nowe tuniczki (chętnie clockhouse) r. M/38 Odlewki: Kerastase linia cementowa (kąpiel, maska), L’Oreal Professionnel Absolut Repair maska ( w zamian odlewka maski liss extreme) Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-10-08 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
Garnier balsam brązujący do jasnej karnacji 400ml, zużycie na zdj. LRP Effaclar płyn micelarny 200ml, nowy (tylko za coś z wish list)
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj
![]() Elseve odżywka nutri-odbudowująca, zapobiega łamaniu się włosów, nowa LRP Effaclar płyn micelarny 200ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zielona kosmetyczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz zajrzę do Twojego wątku, a czy masz jeszcze vichy antyperspirant w kulce? Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-10-05 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
poleciał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
oj niezauważyłam, że tta in love są tylko 30 ml, to może w takim razie dołożyłabyś jeszcze extraordinary razem wyjdzie ok 45 ml, u mnie też lekko poniżej 50 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Hej, mam u siebie w watku paste cukrowa, raz uzyta, bylabys zainteresowana?
Mnie u Ciebie interesuja Avon balsam arbuzowy do stóp, nowy Foot Works lawendowa maseczka do stóp, użyta raz prosze o odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może wybierzesz coś u mnie za paletkę Deborah Truly Diva?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271089
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Z klawiatura masz racje - lepiej by bylo sie na nia wymienic osobiscie
![]() ![]() Na paste mozemy sie wymienic jak najbardziej - pasta za Avon balsam arbuzowy do stóp, nowy Foot Works lawendowa maseczka do stóp, użyta raz co o tym myslisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać jedno z dwóch za cienie.
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270535
cos u mnie? proszę odp w moim wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy któryś jesteś w stanie oddać za to co chcesz ode mnie? Czy mam szukać wśród pielęgnacji (chociaż tam raczej nic nie wybiorę, bo mam już dużo kosmetyków ulubieńców i raczej staram się pozbyć tego czego nie używam). A zapach bardzo chętnie bym przygarnęła, tylko określ proszę wśród których mogłabym wybrać lub nie. Pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
stosowanie jednej rzeczy z zestawu mija się z celem, zatem podziękuje
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz kwestia decyzji co i jak ![]() Z moich kosmetyków najbardziej wartościowa jest perfumetka oraz tabletki. Reszta jest znacznie mniej warta. Spodobały mi się te perfumy TTA In Love. Czy z tego co mi się u Ciebie podoba jesteś w stanie coś dołożyć? Wiesz, już dłużej wymiankujesz i wiesz co jest jakiej wartości - nie chcę żeby żadna z nas czuła się pokrzywdzona w sensie za mało/za dużo. Które z tych rzeczy możesz mi oddać za to co chcesz ode mnie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.