![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Pierdółki z górnej i średniej półki :) - 4 Camelias, MAC, perfumy i inne
NIEAKTUALNE - zaprasza do nowego wątku
![]() DOKŁADKA 18.06 Escada Moon Sparkle Zakładam nowy wątek bo stary zrobil sie mało czytelny. Wymienię tylko i wyłącznie na inne kosmetyki - interesują mnie głównie perfumy, kolorówka (podkłady ) , raczej nie pielęgnacja i nie dolna pólka. Nie interesuja mnie ciuchy, ksiażki ani dodatki. Byłabym również wdzięczna za nie proponowanie mi rzeczy z niższej półki w zamian za wyższą bo na taką wymiane i tak sie nie zgodze. Nie wymieniam się na siłę - proszę o wybaczenie bo będę wybredna i marudna ![]() My wish list : podkład - jasny beż, chętnie Dermablend odcien nude, perfumy- chętnie przygarnę Eclat d'Arpege Lanvin, najnowsze letnie Moschino Hippie Fizz, nową figową Aqua Allegorię, ociupinkę ogródków (chętnie monsunowego) do testów. Perfum mogą byc niewielkie ilosci ale raczej unikam odlewek. czarny tusz wydłużający do rzęs - ale tylko nowy, swieżo zakupiony (liczę na uczciwość w tym względzie) cienie do powiek w musie Shiseido błyszczyki z wyższej pólki - odcienie jasnego różu, jasny koral, beż, nic ciemnego. pomada do włosów lub jedwab - Semi di Lino, Biosilk, cos w tym stylu. dobra odżywka do paznokci - np. Allessandro Perfumy DOKŁADKA Escada Moon Sparkle - 30 ml. kartonik, zużyte ok. 3-4 ml. -za inny zapach Be Delicious DKNY - jabłuszko - edp, 30 ml, nowe, nieużywane - Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Zdjecie na życzenie. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam Ange Au Demon - miniatura, 2 razy testnięta, bez kartonika Koncówka Miss Dior Cherie edp na wypróbowanie - ok. 2 ml we flakonie 30 ml. Ghost Deep Night - miniatura 10 ml w slicznym flakoniku - tylko testowana Jesli by komus b. zależalo to mogę odlac z moich zbiorów, tak max do 10 ml - Escada Collection, Elle YSL, MD Cherie, Rose Absolue YR i innych - oczywiscie za coś fajnego ![]() kolorówka Chanel les4 Camelias - pomadko-błyszczyki, zużycie widoczne na zdjeciu, raczej niewielkie. Mam pedzelek, kartonik i welurową saszetkę. Juz sie nimi nacieszyłam ale wymienie za cos naprawde fajnego MAC błyszczyk Lustreglass Spring Beam http://www.maccosmetics.co.uk/templa...T_ID=PROD66181 pistacjowy z drobinkami, ale na ustach jest przejrzysty, nie zielony . Użyty 2 razy, mam 2 inne z tej samej serii i trzeci mi niepotrzebny Błyszczyk Juicy tubes - blady róż z drobinkami, poj. 7 ml, zużyte max 5 %. podkład Deborah24 Ore, odcien 1 najjaśniejszy - kupiony w marcu w perfumerii Gler, została połowa, moze troche więcej Tester pomadki Dior Addict - ciemna śliwka, piękny połysk Maybelline Shine elixir, pomadka nabłyszczająca w płynie Vibrant Violet, śliwkowy róż ze złocistymi drobinkami satynowa pomdka Nouba, 2 razy maźnięta. Róż wpadający w malinę, chłodny odcien, dla ciemnowłosej. błyszczyk w pomadce Avon, koralowy, o owocowym zapachu - kilka razy użyty Stellars H. Rubinstein - paletka 4 pomadko-błyszczyków Stellars Palette , z lusterkiem i pędzelkiem - został odcien śliwkowy, wiśniowy i troche mniej niż połowa złotego. Wszystkie lśniące, z drobinkami - Cien sypki pigment Inglot AMC, odcien 22 - wrzosowo-złoty, śliczny. Wymienie na inny sypki cien, chętnie odsypke Mac'a - Inglot - wiśniowy blyszczyk (a własciwie błyszczyko- pomadka), polowa _ odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 łyżeczki w pojemniczku - błyszczyk Vipera diamond Color (tester) - malinowy z dużą ilością srebra - jako dodatek do wymianki Pielęgnacja suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały nieaktualne - TOMAMA ![]() ____________ Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2008-06-30 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dot.: Pierdółki z górnej i średniej półki :) - 4 Camelias, MAC, perfumy i inne
wiele oddam za :
suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały masło do ciała wanilia i pomarancza Farmony, zużyte ok. 10 % - łatwo nie oddam - za coś fajnego znalazłabyś coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
czy znajdziesz coś za końcówkę i/lub odlewkę Miss Dior Cherie?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() - Cien sypki pigment Inglot AMC, odcien 22 - wrzosowo-złoty, śliczny. Wymienie na inny sypki cien, chętnie odsypke Mac'a suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały zapraszam ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Cześć, coś u mnie za DKNY?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254487 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moz cosu mnie za
Perfumy Be Delicious DKNY - jabłuszko - edp, 30 ml, nowe, nieużywane Koncówka Miss Dior Cherie edp na wypróbowanie - ok. 2 ml we flakonie 30 ml. Jesli by komus b. zależalo to mogę odlac z moich zbiorów, tak max do 10 ml - Escada Collection, Elle YSL, MD Cherie, Rose Absolue YR i innych - oczywiscie za coś fajnego ![]() kolorówka podkład Deborah24 Ore, odcien 1 najjaśniejszy - kupiony w marcu w perfumerii Gler, została połowa, moze troche więcej błyszczyk w pomadce Avon, koralowy, o owocowym zapachu - kilka razy użyty Stellars H. Rubinstein - paletka 4 pomadko-błyszczyków Stellars Palette , z lusterkiem i pędzelkiem - został odcien śliwkowy, wiśniowy i troche mniej niż połowa złotego. Wszystkie lśniące, z drobinkami _ odsypka czarnego glittera MAC - ok 1/2 łyżeczki w pojemniczku - błyszczyk Vipera diamond Color (tester) - malinowy z dużą ilością srebra - jako dodatek do wymianki masło do ciała wanilia i pomarancza Farmony, zużyte ok. 10 % - łatwo nie oddam - za coś fajnego
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sharlottek, Nulka, Aako, Guniagusia - niestety nic
![]() Queen - chciałabym wymienic DK na inne perfumy ale nie znam żadnego z posiadanych przez Ciebie zapachow Casmeree - cos mi sie Twoj watek nie otwiera ![]() Anexxa - zain teresowała mnie baza Vichy ale to za mało za perfumy, a nic innego u Ciebie nie wypatrzyłam. Miss Natasha - chetnie przygarnełabym mgiełke L'ocittane ale to zbyt wygórowane życzenie z mojej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Anexxa nie znam kompletnie ani tej firmy ani produktu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka.
Czy bylabys zainteresowana maska Wax, regenerujaca. Ubytek testowy - na wglebienie dloni. Mam tez tester 10 ml nowy, testowany tylko podklad Lancaster light adaptie 003, jasny bez. Poza tym to co w watku. interesuje mnie pielegnacja Aqualina oraz Faromona. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-05-29 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos za code armani? np gucci rush plus coś jeszce...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj teraz faktycznie miałam cos z podpisem nie tak ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos za 3 ostatnie pozycje:
suflet czekoladowy do ciała Aquolina Chocolovers - została połowa żel czekoladowy do kąpieli Aquolina Chocolovers - raz użyty, prawie cały masło do ciała wanilia i pomarancza Farmony, zużyte ok. 10 % ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Moze znajdziesz cos z moich watkow w podpise lub z perfum mam D&G one, Mugler violet Angel, Nina ricci - wszystkie kilka razy psikniete. U ciebie interesuja mnie:
Be Delicious DKNY - jabłuszko - edp, 30 ml, nowe, nieużywane - Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Zdjecie na życzenie. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam Koncówka Miss Dior Cherie edp na wypróbowanie - ok. 2 ml we flakonie 30 ml. Błyszczyk Juicy tubes - blady róż z drobinkami, poj. 7 ml, zużyte max 5 %.
Moj watek z kosmetykami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84159 Moj watek z ksiazkami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209088 Moj watek z ciuszkami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209251 Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198079 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Czy u mnie znalazłabyś coś za:
max do 10 ml - Escada Collection
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
z opóźnieniem ale odpowiadam:
![]() Mariola 13 - nic nie wypatrzylam za EC Moniab - tez nic ![]() Kaczino - niestety Cashmeree - masz głównie Avon któego nie lubie przykro mi Ewapawliszyn - nie znam tego zapachu, ale chetnie sprawdzę, jak bedę w Sephorze ![]() MissNatasha - wiecej MD Cherie to raczej sie nie pozbedę bo je lubie i to bardzo. Poza watkiem nie mam perfum na wymianke Siek - niestety Rush nie dla mnie, używam Rush2 Dorota-Coco - zainteresowała mni Stella, podklad zreszta tez ![]() ![]() Marsiglia - za perfumy nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Bardzo mnie interesuje:
Be Delicious DKNY - jabłuszko - edp, 30 ml, nowe, nieużywane
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ivanno to co by mnie interesowało (podkłady) masz juz niestety wymienione
![]() Muciu postudiuje jutro dokładnie Twoj watek. Wstepnie b. interesuje mnie juicy tubes Wizz, ale to by było za mało za perfumy. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ojej faktycznie przepraszam
![]() ![]() Kurcze w twoim watku podoba mi sie tylko Wizz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.