|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: ArtDeco, Mary Kay, Collistar, Clinique
. Płyn do demakijażu Clinique (GPW), 30 ml, nieotwierany
Mexx, Ice touch, 20 ml, EDT, tylko raz psiknięte, z pudełkiem znajdziesz coś u mnie? jeśli chodzi o biżuterię, robię też na zamówienie i mam sporo do zaproponowania poza wątkiem: kolczyki, naszyjniki, bransoletki. zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Płyn do demakijażu Clinique (GPW), 30 ml, nieotwierany
3. NORMADERM, Vichy, żelowe mleczko do demakijażu czysta skóra, miniatura 30 ml, dobra na wyjazd, nieotwierane 4. miniatura wody termalnej LRP, 50 g, nieotwierana 6. Miniaturka toniku z 3 kroków Clinique (2) - 15 ml - dobre na wyjazd, nieotwierana 7. Miniaturka mydła z 3 kroków Clinique (2) - 15 ml - dobre na wyjazd, nieotwierana http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1212269142 - 262 - jasny niebieski, ładnie opalizuje - tu zużycie jest troszkę większe (Otwarte w kwietniu 2008) - 264 - ciemny niebieski, ale nie granat (Otwarte w kwietniu 2008) COS U MNIE?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- 262 - jasny niebieski, ładnie opalizuje - tu zużycie jest troszkę większe (Otwarte
w kwietniu 2008) - 264 - ciemny niebieski, ale nie granat (Otwarte w kwietniu 2008) 1. Effaclar K, LRP, otwarty XI 2007, użycie ok. połowy 3. NORMADERM, Vichy, żelowe mleczko do demakijażu czysta skóra, miniatura 30 ml, dobra na wyjazd, nieotwierane 4. miniatura wody termalnej LRP, 50 g, nieotwierana 6. Miniaturka toniku z 3 kroków Clinique (2) - 15 ml - dobre na wyjazd, nieotwierana 7. Miniaturka mydła z 3 kroków Clinique (2) - 15 ml - dobre na wyjazd, nieotwierana 1. Mexx, Ice touch, 20 ml, EDT, tylko raz psiknięte, z pudełkiem coś u mnie??
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
2. Płyn do demakijażu Clinique (GPW), 30 ml, nieotwierany 3. NORMADERM, Vichy, żelowe mleczko do demakijażu czysta skóra, miniatura 30 ml, dobra na wyjazd, nieotwierane 4. miniatura wody termalnej LRP, 50 g, nieotwierana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213098
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety jednak nie zdecyduje się oddać salvadora
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
cos u mnie??
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
LifeIsSoSad - niestety nic nie znalazlam
aako - nie ma sprawy Paulinka872 - jakie sa wymiary tych spodni: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1203512736
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To mnie interesuje: Mexx, Ice touch, 20 ml, EDT, tylko raz psiknięte, z pudełkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Całkowita długość spodni ok 101 cm,biodra ok 36 cm, udo ok 21 cm Rozmiar na spodniach to 36
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
6. Miniaturka toniku z 3 kroków Clinique (2) - 15 ml - dobre na wyjazd, nieotwierana
7. Miniaturka mydła z 3 kroków Clinique (2) - 15 ml - dobre na wyjazd, nieotwierana coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() juz widze odp u mnie/zakrecona jestem ostatnio/ a niemasz moze poza watkiem czegos z mojej listy?
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Pomyliłam wątki - miałam odpisać na ciuchlandii
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.