![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachy : JPG, Mellow, Intuition.. Kosmetyki apteczne: Avene, LRP, Biodrema ... i.in
nieaktualne
Na wstępie lista rzeczy na które aktualnie chętnie się wymienię: - próbki In Love Again YSL, miniatury, resztki we flakonie - balsam do ust Burt's bees - Olejki do masażu ( bardzo chętnie z Monoi ) - olejek monoi Yves Rocher - smarowidła do ciała - głównie apteczne, szczegóły w wątku "poszukuję" - próbka Demeter Tomato i Tomato Seeds oraz Less Belles zielone pomidorki - szampony Vichy Dercos - przeciwłupieżowy - ORLY CUTICLE OIL+ - Zestawe naprawczy Orly - Sally Hansen Krem do naskórka z morelowym ekstraktem - krem do biustu ( ATW, ERIS ) - lakier do paznokci w kolorze cielistym do francuskiego manicure - elastyczny top bawełniany, materiał prążkowany ( najchętniej białą ale mogę być również inne kolory ) - pasek ciemny brąz - skóra naturalna - sól dr.Stopa - niektóre kosmetyki Burt's Bees - Dermalibour - niektóre zapachowce do domu Ambi Pur (z zapachów np. zielona herbata ) i.in. - Blanx pasta do zębów - Elmex pasta do zębów - Odplamiacze dr.Beckmann, Amway - kokosowy żel do golenia Balea - męskie żele do golenia ( nowe ) - męskie antyperspiranty w żelu Gillette ( nowe ) - SVR50 B - tylko nowy lub z minimalnym ubytkiem - Puder jedwabny Hauschki - tylko nowy lub z minimalnym ubytkiem - preparaty do impregnacji, czyszczenia produktów skórzanych ( bezbarwne ) - L'Occitane kremik shea - paletka do brwi Sephora dla brunetek - antyperspirant Vichy, Roc, Biotherm. - miniprodukt Kerium LRP - peeling ( grapefruit Sephora, Tropikalny z masłem shea Planet Spa Avon, migdałowy Aquolina, SVR Gommant ) - balsam do ust ( Aquasource Biotherm, Novalip LRP, Oligo Vichy ) - minibłyszczyk biotherm - Maski oczyszczające firm selektywnych,aptecznych - Seria Anti-gravity Clinique ( najchętniej maska, miniatura kremu pod oczy ) - mleczko do demakijażu ( Purete Thermale 3w1 Vichy ) - może być miniprodukt - Olejek do kąpieli z serii Róża i Jedwab Bielendy - kremowe żele pod prysznic ( najchętniej Migdałowy Yves Rocher ) - żel do zmywania twarzy ( najchętniej Effaclar LRP ) - mazidłowy hydrolat różany, oczarowy - Ziaja Masło kakaowe do twarzy ( 50ml. ) - Maska lub odzywka Timotei z shea i bambusem Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-08-03 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy : JPG, Mellow, Intuition.. Kosmetyki apteczne: Avene, LRP, Biodrema ...
nieaktualne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2011-02-25 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy : JPG, Mellow, Intuition.. Kosmetyki apteczne: Avene, LRP, Biodrema ...
nieaktualny
Edytowane przez palau Czas edycji: 2011-02-25 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nieaktualny
Edytowane przez palau Czas edycji: 2011-02-25 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
-Aquolina balsam do ust o zapachu marakuja, brzoskwinia, daje lekki kolorek jasny - wypróbowany
- Nowy błyszczyk jasnyróż N.Y.C - przyleciał z USA - tylko wypróbowany Johnson's holyday skin - balsam brązujący -Żel do mycia twarzy Nivea Visage Young - bez naklejki - produkt był kupiony na wiosnę więc nadal jest świeży, wypróbowany. - Mleczko Powitanie z Afryka Bielenda - niby kokosowe, ja czuje pierniczki, zostalo ok. 75% cos u mnie za te rzeczy.? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Vilandro masz fajne kosmetyki ale akurat nie tego potrzebuję.
Donka94 twój wątek jest już solidnie przebrany, niczego z pozostałości nie potrzebuję niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie zerknij po dokladkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Do jakiego rodzaju łupiezu przeznaczone są produkty Kerium? Poczytam jeszcze o kremie , a czym Ty jesteś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie Intuition Estee Lauder 30ml. - ubytek kilka ml. z wymiany
moge oddac...burberry 30ml noweczka.... http://www.perfumeria.pl/Burberry+Lo...8012,1,i2.html albo inne odp wiecozrem co mam jescze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zapach-28
Czekam na listę, chętnie z męskimi zapachami również. Bez zastanowienia oddam za Chrome Azzaro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
jeden to ten do suchego:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14322 drugi http://www.savima.pl/?details=115 a interesowaly mnie zapaszki, choc nie wiem czy sie uda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za coś z tego:
Aromatics Elixir Clinique - miniatura NOWA JPG2 - 40ml. - ubytek znikomy z wymiany Intuition Estee Lauder 30ml. - ubytek kilka ml. z wymiany Avene mleczko do demakijazu - Nowe ? ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się intuition ale równiez cos tam z pielęgnacji
Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Podoba mi sie kilka rzeczy, co do paru mam pytania, ale najpierw zapytam czy cos u mnie bys znalazla.
- Mgiełka różna Oriflame -nowa - Fitomed Hydrolat oczarowy - nowy - Serum do twarzy w ampułkach Balea - nowy - Krem/Zel pod oczy Balea - nowy - Micel Biodrema H2O - połowa opakowania 250ml. - Płyn z Arniką Fitomed - raz uzyty -Ziaja kakaowe masło do Ciała -Farmona masło karmelowo cynamonowe - z wymiany, ponieważ nie wiem do jakiej granicy oba masła były napełniane, zainteresowanym wkleję zdjęcie ze zużyciem.
![]() |
#18 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
- podróżny zestaw 3 Kroków Clinique - w pastylkach ( chętnym podam ile jakich pastylek posiadam )
- Effaclar K LRP - pozostało ok.50% -Płatki pod oczy kojąco-chłodzące Plant Spa Avon cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Krem pod oczy Myokine Vichy -ok. połowa, załączę zdjęcie dla chętnych, aby nie było nieporozumień -Micel Biodrema H2O - połowa opakowania 250ml.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ivanna
Oj to nie dla mnie - potrzebuję do tłustego. Może kolejnym razem się uda ![]() street-spirit, guniagusia Niestety dziewczyny nic u Was nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
zapach-28 chętnie poczekam na wieści o chromie. Zapchów których mi proponujesz nie znam - musiałabym przetestować
![]() ananke_2 daj mi czas do jutra, chętnie wczytam się w twój wątek ... w tej chwili jednak juz opadam z sił, a większości kosmetyków twoich nie znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
sharlottek nic nie wypatrzyłam
Mariola13 wstępnie zaintrygował mnie korektor Paul Sagane, ale muszę zapoznac się rónież z innymi twoimi kosmetykami i poczytać nieco o nich, w tej chwili już nie dam rady - odezwę się jutro. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
oj ciężko ( jak widać ) - bazę nazwałam korektorem . Dziś już do niczego się nie nadaję - życze kolorowych snow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na Chrome
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ok , ja własnie zbieram się do wyjścia - ale wieczorem na pewno się odezwę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.