|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
!!!Uporządkowany, mega wątek!!!
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkie Wizażanki w moim wątku ![]() Mam do zaoferowania sporo fajnych ciuszków w różnych rozmiarach ![]() Jest kilka nowych, kilka mało używanych i kilka, które oddam za drobiazg, także myślę, że każdy coś dla siebie znajdzie ![]() Wishlista < --- KLIK Noszę rozmiar XS-M, więc nie proponujcie mi dużych ubrań. Na życzenie, mogę dodać więcej fotek danego ciuszka, tył, na kimś itp. ![]() Zależy mi na wymianie, bo nie mam gdzie tych ciuszków upychać. Najlepiej jak najszybciej się wymienię ![]() Jestem dość ugodowa, aczkolwiek nie będę wymieniała ciuszków na coś co mi się nie podoba, lub nie potrzebuję, także nie denerwujcie się jeśli troszkę pomarudzę... Najchętniej wymienię się za rzeczy z wishlisty, ale jest ona bardzo obszerna ![]() A oto co mam Wam do zaoferowania ![]() !!! Dokładka 9 czerwca !!! Płyty winylowe. Ok. 14 dużych i ok. 12 małych. 1) Dżinsowe rybaczki Długość 7/8, z Colloseum, rozmiar 27, stan bardzo dobry 2) Tuniczka w paski Rozmiar M, z Colloseum, stan bardzo dobry 3) Błękitny T-shirt Z kotkiem, rozmiar L, stan bardzo dobry 4) Kolorowe chusty Stan bardzo dobry (pierwsza z lewej - rezerwacja) 5) Fioletowa czapeczka Handmade, na szydełku zrobiona, stan idealny 6) Fioletowa czapka z daszkiem Stan bardzo dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-25 o 13:18 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: !!!Uporządkowany, mega wątek!!!
1) Bluzka C&A, rozmiar 38
Szara bluzeczka, ze złotymi napisami, ściągana z boku, miałam ją ze 2 razy na sobie, stan idealny 2) Koszulka Marilyn Manson Czarna bluzka z Marilynem Mansonem, świetna dla fana, stan bardzo dobry 3) Bluzka Sophie Czarna bluzeczka z napisem, rozmiar z metki 14 lat, będzie jakieś XS-S, stan bardzo dobry 4) Różowa kamizelka Różowa kamizelka ze złotą nitką, miałam ją niewiele razy, stan idealny 5) Tunika mk one Rozmiar z metki niby 12, ale tak naprawdę XS-S, stan bardzo dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-15 o 21:17 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1) Bluzka Atmosphere
Czarna bluzeczka, ze srebrnym napisem Reckless, rozmiar 14-16, ale ja ją nosiłam nosząc 36-38, stan bardzo dobry 2) Bluzka Esprit Czarna bluzka z napisem Heart of Gold, stan bardzo dobry 3) Bluzka Next Elegancka biała bluzka w czarne wzorki, rozmiar 12, prawie w ogóle jej nie nosiłam, stan bardzo dobry 4) Bluzka Zara Bluzeczka w paseczki, z napisem Aloha z elastycznego materiału, rozmiar S, stan idealny 5) Bluzka C&A Różowo-zielona bluzka z brokatowym nadrukiem, rozmiar z metki 158-164, stan bardzo dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-15 o 21:20 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1) Czerwony T-shirt New Look
Rozmiar 10, stan db+ 2) Top Miss Selfidge Kolorowy, cieiowany top, krótki, rozmiar 38, stan bardzo dobry 3) Czerwony T-shirt, BP*C Czerwony t-shirt z białymi napisami, nie widzę rozmiaru, jakieś S-M, stan bardzo dobry 4) Czerwony top Internacionale Rozmiar 36, stan bardzo dobry 5) Khaki bluzeczka H&M Bluzeczka ma rozmiar 158, czyli takie XS-S, stan bardzo dobry 6) Bluzka w kwiatki F+F Rozmiar z metki niby 12-13 lat, naprawdę jest to jakieś S-M Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-08 o 14:31 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1) Siatka w zebry
Na kimś bardzo fajnie wygląda, rozmiar jakieś S, stan bardzo dobry 2) Zielono-niebieska siatka Mexx Rozmiar XL, według mnie mniejszy, na jakieś M-L też będzie dobra, stan idealny 3) Bluzka Zoe Rozmiar M-L, stan dobry 4) Czarna siatka Stan bardzo dobry 5) Boski gorset, rozmiar 34, 75B Stan bardzo dobry, za coś fajnego ![]() 6) Ekstra tuba jEFFREY ROGERS One size, stan idealny Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-07 o 22:15 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1) Bluzka Cropp
Rozmiar S, z elastycznego materiału, stan bardzo dobry 2) Nowy sweterek Rozmiar 1, jakieś M, stan idealny 3) Czarna bluzka z różyczkami C&A Rozmiar 158-164 stan bardzo dobry 4) Siatka Z welurkiem z przodu na biuście i welurową "obróżką", stan idealny 5) Błyszcząca bluzka Orsay Czarna bluzeczka, z rozcięciami, stan bardzo dobry 6) Bluzka La Halle Rozmiar 12 lat, jakieś XS, stan dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-01 o 20:03 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1) Hipisowski sweterek
Z rozkloszowanymi rękawkami, szydełkowy, ale nie handmade, rozmiar S, stan bardzo dobry 2) Bluza Cubus Szafirowa, rozpinana bluza, rozmiar z metki 158, jakieś S, stan bardzo dobry 3) Sweterek Cubus (nie ma) Rozmiar z metki 158, jakieś XS-S, stan bardzo dobry 4) Kurtka Cropp Wiosenna kurteczka, rozmiar L, stan bardzo dobry 5) Bluzka Fellix the Cat Khaki bluzka, rozmiar S, stan bardzo dobry 6) Fioletowa siatka Ma kilka drobnych dziurek, których nie widać, rozmiar jakieś S, stan dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-15 o 21:20 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1) Bluzka
W czarno-czerwone paski, z kapturem, rozmiar z metki XL, ale tak naprawdę to jest S-M, stan dobry 2) Kurtka George Z różowego dżinsu, rozpinana, rozmiar S, stan bardzo dobry 3) Sweterek "pszczółka" Bardzo fajny, przylegający, rozmiar jakieś XS-M, stan bardzo dobry 4) Czarna bluza rozpinana Ze srebrnymi napisami, rozmiar jakieś S-M, stan bardzo dobry 5) Czerwony sweterek, handmade Rozmiar jakieś S-M, stan dobry, za drobiazg ![]() 6) Golf Cubus Różowy, cieniowany, rozmiar z metki 152, takie S, stan dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-02 o 13:45 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1) Dżinsy C&A
Rozmiar 164, stan bardzo dobry 2) Różowe spodnie C&A Rozmiar 158, stan bardzo dobry 3) Bardzo szerokie dżinsy, 7/8 Rozmiar ciężko stwierdzić, bo mają dużo streczu, chętnym podam wymiarki, stan bardzo dobry 4) Lniane, bladoróżowe rybaczki H&M Rozmiar 164, stan bardzo dobry 5) Spodenki do ćwiczeń Domyos z Decathlonu Rozmiar jakieś S-M, stan bardzo dobry 6) Gazetki Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-16 o 12:59 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1) Plisowana spódniczka
Rozmiar L, stan bardzo dobry 2) Różowa mini w kratkę George Rozmiar z metki 152-158, ale jak dla mnie to będzie S, stan bardzo dobry 3) Spódniczka w kratkę Mango Rozmiar 38, śliczna, za coś fajnego, stan bardzo dobry 4) Dżinsowa spódniczka m-o-t-o Ma dłuższy, plisowany tył, rozmiar 38, stan bardzo dobry 5) Wesoła, dżinsowa spódniczka Tammy Rozmiar 164, stan bardzo dobry 6) Dżinsowa mini Topshop Rozmiar 12, stan idealny Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-02 o 13:51 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
1) Czarna, śliczna spódniczka, George, rozmiar 12 (nie ma)
2) Różowa spódniczka, Cropp, rozmiar S 3) Zielona spódniczka z falbankami, Cubus, rozmiar 164 4) Spódnica, elegancka, Orsay 5) Czarna spódnica z falban, spory rozmiar, ale ma gumkę i troczek do ściągania 6) Diddl bobasek, przepiękny, za coś super, stan idealny Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-15 o 21:27 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
1) Piękna sukienka La Halle
Oranżowa, zwiewna, akurat na lato, rozmiar z metki 12 lat, ale to będzie tak XS-S dla niższej osóbki, stan bardzo dobry 2) Sukienka vintage Strawberry Fields Rozmiar M stan bardzo dobry 3) Śliczna tunika Bershka Rozmiar L, mało używana, stan idealny: szerokość: 42 cm., ale się rozciąga długość: 73 cm. 4) Czerwona tunika H&M Rozmiar S, nowa, z metkami, tan idealny ---> za coś naprawdę super, lub za kilka rzeczy! 5) Diddlina Jest prześliczna, nie wiem jeszcze czy chcę wymieniać, za coś fajnego, stan idealny 6) Diddl Również śliczny, za coś fajnego, stan idealny Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-14 o 10:21 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
1) Jasnożółta kamizelka
Handmaze, rozmiar S-M 2) Tęczowa kamizelka Handmade, rozmiar S-M 3) Super tuniczka H&M Rozmiar S, mało noszona --> za coś fajnego ![]() 4) Szydełkowe czarne rękawiczki Na drobną rączkę, stan bardzo dobry 5) Koronkowe białe rękawiczki Na drobną rączkę, stan bardzo dobry Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-16 o 17:51 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
1) Dżinsowy plecaczek
2) Różowy, słodki plecaczek 3) Malutki staniczek 4) Nieużywane, gotyckie body 5) Kapelusik, fioletowy, cieniowany, bodajże z Cubusa lub Kappahla, obwód: 56 cm. 6) Okulary, niebieskie, przeciwsłoneczne Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-01 o 17:41 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
1) Misiowa szafeczka
2) Soundtrack z anime Nana 3) Diddlina 4) Różyczka na szyję 5) Smycz Witch 6) Smycz Snoopy, butik Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-15 o 21:29 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
:d
Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-16 o 17:53 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
1) Białe trampki w kwiatki, byłam w nich ze 2 razy, rozmiar 37
2) Ekstra glany, w stanie bardzo dobrym, tylko sznurówki trzeba wymienić, bo końcówki się rozwarstwiły, rozmiar 38 3) Sportowe, szare sandały, mało noszone, rozmiar 39 4) Skórzane, beżowe sandałki, mało w nich chodziłam, niestety odcisnęła się stopa, co widać na zdjęciu , rozmiar 39
Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-16 o 17:53 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
1) Biała spódnica, Kappahl, rozmiar 34
2) Dwie zwiewne spódniczki 3) Biała koszula (REZERWACJA) 4) Czerwona bluza rozpinana 5) Biała koszula 6) Koszula w paseczki, do narzucenia 7) Duża paletka cieni, z wymiany, nie podpasowała mi, więc chcę ją wymienić. Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-23 o 21:15 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
1) Cieniowany, zwiewny topik, C&A
2) Sportowa bluzeczka 3) Etniczna, bordowa bluzka 4) Bluzka Mrówka 5) Biała bluzka z fikuśnym żółwikiem ![]() 6) Żółta, krótka bluzeczka (REZERWACJA) Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-23 o 21:16 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
1) Hippisowska bluzka, Esprit (REZERWACJA)
2) Różowa, cieniowana bluzka, New Look (REZERWACJA) 3) Czerwona bluzka 4) Kremowa bluzka, przylegająca, bardzo fajna 5) Zielona bluzka, C&A, rozmiar 158/164, jakieś S 6) Fioletowe bluzeczki, C&A, rozmiary 158/164 i 170/176 czyli jakieś S i M (REZERWACJA 170/176) Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-23 o 21:17 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
1) Siateczka w kwiatuszki (REZERWACJA)
2) Czarne dżinsy, Lee (nie ma) 3) Bluzka w kwiatuszki, Orsay 4) Ekstrewagancka siatka 5) Siatki, do wyboru, do koloru ![]() 6) Śliczna, ruda siateczka, Mexx Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-23 o 21:17 |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
1) Duże, luźne ogrodniczki
2) Super płaszczyk dżinsowy 3) Turkusowe shorty C&A, rozmiar 36 4) Szerokie dżinsy, szwedy, takie jak są teraz modne (nie ma) 5) Elegancka, aksamitna, czarna sukienka 6) Bananówa, szeroka spódnica Edytowane przez Aralka Czas edycji: 2008-06-13 o 16:02 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1211975608 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1211975770 jaki rozmiar?
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Bobmka jest juz w tarkcie licytacji z inna wizanka niestety;/
a wymiary spodniczki to: dlugosc 34 cm, szerokosc 38 cm (w pasie, ale w biodrach troche wiecej bedzie). Ma zameczek
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za tą kurteczkę http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1211975608 ? Zależy mi
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Podobaja mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1211975839
i ewentualnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1211975892 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

Najchętniej wymienię się za rzeczy z wishlisty, ale jest ona bardzo obszerna 

, rozmiar 39