![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Oryginalne, indywidualne, INNE! Wyjątkowe ubranka od Riv (;
HeloU Wam! (;
Zakładam nowy kącik, bo tamtem wątek jest już zawalony. [; Na razie proszę się nie wcinać, dopiero jak napisze: ZAPRASZAM! // Dodane: W zwiazku z tym, ze ceny przesylek sie troche podniosly nie interesuje mnie pojedyncze wymianki (;
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-06-22 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oryginalne, indywidualne, INNE! Wyjątkowe ubranka od Riv (;
1.
Nazwa: Satynowa bluzeczka Firma: PRIZZI Kolor: jasny pomarańcz, blady róż, kremowy Rozmiar: 36 Materiał: 100% Polyester Stan: Idealny/Nowa Komentarz: Jest naprawdę śliczna, ale niestety na mnie za duża. Nie miałam jej na sobie ani razu, prócz przymiarki. Posiada 2 guziki zapasowe. Elegancka. 2. Nazwa: Torebka Firma: Nieznana Kolor: Czarny Wymiary: 20 cm x 26 cm | długośc paska: max 120 cm; szerokość paska: 1,5 cm / regulowany Materiał: chyba skóra, ale głowy nie daję (; Stan: - Bardzo dobry Komentarz: Maksymalnie może zmieścić zeszyt. Nieużywana, przynajmniej ja jej nie używałam. Ma 3 kieszenie - z przodu jedną mała na zamek + 1 duża na zamek i w środku tej dużej jeszcze 1 mała na zamek. Emilaa8 3. Nazwa: Torba Firma: HOUSE Kolor: Pasek i dno czarne, na wierzchniej stronie ilustracja Wymiary: 40cm x 33cm | długość paska: 100 cm; szerokość paska: 9 cm Materiał: 100% poliwinyl Stan: Dobry + Komentarz: Torba jeszcze z metką, nieużywana, ale długo leżała w szafie. Z wymiany. W rzeczywistości nie błyszczy się tak, jak na zdjęciu. 4. Nazwa: Spódnica w kratkę Firma: Moja mama? (; Kolor: Brązowo - biały Rozmiar: malutkie S Materiał: nie mam pojęcia (; Stan: dobry + Komentarz: Spódnica szyta przez moją mader, z koła, strasznie wąsko w talii: 54 cm. (27cm x 2), posiada zamek i guzik. Ma maluteńką plamkę, nie wiem z czego (zajmuje jakieś 0,4 cm x 0,4cm). Długa.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-01-25 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
5.
Nazwa: Kopertówka Firma: ORSAY Kolor: Biały Rozmiar: S/M ? rozciąga się. Materiał: 95% Polyamide, 5% Elastyne Stan: Bardzo dobry Komentarz: Cudna, wcięcie w dekolt typu koperta, mało znoszona, rzekłabym w ogole, jest po prostu piękna (;! 6. Nazwa: Bluzka w paski Firma: ORSAY Kolor: Biało - granatowy Rozmiar: S/M (bardziej S) rozciąga się. Materiał: 95% Polyamide, 5% Elastane Stan: Bardzo dobry Komentarz: Przy biuście delikatnie marszczona, dekolt. Mało znoszona. Rękawy 3/4 7. Nazwa: Biała bluzka Firma: Odcięłam kiedyś metkę, więc nie jestem pewna, ale o ile mnie pamięc nie myli to TERRANOVA Kolor: Biały Rozmiar: S Materiał: 95% Virginwool, 5% Elastane Stan: - Bardzo dobry Komentarz: Milutki materiał, taki misio. Dołem, w talii i koło rękawów zwężana w elastyczne rozciągliwe końce. Ostatnio zauwazylam, ze na dole jest jakaś plamka, pewnie się da wyprać, na razie nie próbowałam - nie było okazji. Na życzenie sprawdzę.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-06-22 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
8.
Nazwa: Tunika różowa Firma: SPD club Kolor: Różowy Rozmiar: S/M ? rozciąga się. Materiał: 95% Wiskoza, 5% Elastyne Stan: Dobry Komentarz: Nitki w rękawie zaczeły puszczać, ale zeszyłam. Z przodu ma jakiś napis, rękawy są jakby przyczepiane. 9. Nazwa: Sweter Firma: TROLL Kolor: Jasny brąz Rozmiar: M Materiał: 50% Cotton, 50% Acryl Stan: Dobry, troszkę zmechacony Komentarz: Pasuje do wszystkiego i jest ciepły (; Na guziczki, pare razy prany był, na dole musiałam zszyć dziurkę od guziczka, bo sie pruła. 10. Nazwa: Pomarańczowa bluzka Firma: CRAZY WORLD Kolor: Pomarańczowy Rozmiar: 40/42, ja noszę S i jest też dobra Materiał: 94% Polyester, 4% Spandex Stan: + Dobry Komentarz: Na linii biustu takie otworki, szczerze mówiąc nie weim czy to celowo, czy nie, bo dostałam tę bluzkę. Rękawy z przerwą, zszyte razem z resztą. Ja w niej prawie w ogole nie chodziłam. 11. Nazwa: Panterkowe bolerko Firma: Sisters Kolor: Odcienie brązowego, panterka Rozmiar: S/M Materiał: 100% nylon Stan: Idealny Komentarz: Śliczne bolerko, brokatowe,troszke prześwitujące. Miałam je na sobie 1 raz... Wykańczane zygzaczkiem,z przodu można wiązać na tasiemkę. Jest cudowne! Rękawy rozszerzane.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-06-22 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
12.
Nazwa: Long Golf Firma: Jamie Scott Kolor: Brązowy Rozmiar: S/M/: - uniwersalny, rozciąga się Materiał: 50% cotton, 50% acryl Stan: Idealny Komentarz: Nigdy w nim nie chodziłam, bo nie lubie golfów, niezniszczony, ciepły, ogólnie super (; 13. Nazwa: Czerwona Bluzka/ Sweter Firma: ORSAY Kolor: Czerwona Rozmiar: L Materiał: 100% acryl Stan: Bardzo dobry Komentarz:Leciutko zmechacony, nieznoszony, na mnei za duży, co widać na zdjęciu =_=' przy ramionach "dziury", rękawy są zszyte z reszta.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-06-22 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
15.
Nazwa: Bluzeczka w groszki Firma: Nieznana Kolor: Czerwono- czarny Rozmiar: Ja nosze S i troche za duza, wic pewnie M/L Materiał: Bawałna 100% Stan: Bardzo dobry Komentarz: Dekolt w łódkę, troche za krótka jak na mój gust. 16. Nazwa: Legginsy Firma: Nie ma (; Kolor: Czarny Rozmiar:uniwersalne Materiał: 95% nylon, 5% Elastyne Stan: Idealny Komentarz: Nie nosiałam ich w ogole, grube, z wzorkiem zygzaczkiem (; Wzorek jest wypukły. 17. Nazwa: Włochaty sweter Firma: Taranko Kolor: Czarny Rozmiar: M/L Materiał: 50% Wiskoza, 50% bawełna Stan: Bardzo dobry Komentarz: Oddam tylko za coś co mi sie bardzo spodoba, bo kocham ten sweterek (: Jest ciepły milutki i w ogole. Do niego poprzyczepiane sa takie jakby włoski, nitki, itp (;
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2007-11-10 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
18.
Nazwa: Sukienka retro Firma: Brak Kolor: Niebiesko biała Rozmiar: S/M Materiał: Nie mam pojecia (; Stan: Bardzo dobry Komentarz: Niebieska sukienka w białe kropeczki (; Prawdopodobnie z szafy mojej mamy ^^ 19. Nazwa: Bluzka Firma: Brak Kolor: Czerwony i inne (; Rozmiar: L Materiał: 78% acryl, 10% wiskoza, 7% wool, 5% nylon Stan: Bardzo dobry Komentarz: Duża, rozciągliwa, retro, nie nosiłam jej. Na dole o ile sobie przypominam ma dziurkę. 20. Nazwa: Kamizelka Firma: Wagner Kolor: Kolorowa Rozmiar: 32 - oszustwo! (; S/M moim zdaniem Materiał: 78% acryl, 10% wiskoza, 7% wool, 5% nylon Stan: Bardzo dobry Komentarz: Fajna, ciepła kamizelka. Nieznoszona 21. Nazwa: Zielona bluzka Firma: CRAZY WORLD Kolor: Zgniła Zieleń Rozmiar: M | 38/40 Materiał: 100% Polyester Stan: Bardzo dobry Komentarz: Nigdy jej nie nosiłam, bo okazała się za duża. Ma fajne wcięcie koło karku... Moim skromnym zdaniem rozmiar wyglada mi na L bardziej... =_=' 22. Firma: Brak Kolor: Niebiesko biała Rozmiar: S/M Materiał: Nie mam pojecia (; Stan: Bardzo dobry Komentarz: Niebieska sukienka w białe kropeczki (; Prawdopodobnie z szafy mojej mamy ^^ 19. Nazwa: Bluzka Firma: Brak Kolor: Czerwony i inne (; Rozmiar: L Materiał: 78% acryl, 10% wiskoza, 7% wool, 5% nylon Stan: Bardzo dobry Komentarz: Duża, rozciągliwa, retro, nie nosiłam jej. 20. Nazwa: Kamizelka Firma: Wagner Kolor: Kolorowa Rozmiar: 32 - oszustwo! (; S/M moim zdaniem Materiał: 78% acryl, 10% wiskoza, 7% wool, 5% nylon Stan: Bardzo dobry Komentarz: Fajna, ciepła kamizelka. Nieznoszona 21. Nazwa: Fioletowa bluzka Firma: FEELING Kolor: Fiolet Rozmiar: S Materiał: 92% Polyester 8% Elastane Stan: Bardzo dobry Komentarz: Ładna, z motywem serduszka lsniacego sie. Nie nosiłam za wiele, rękaw 3/4 22. Nazwa: Bluzka w panterkę Firma: Elite club Kolor: Panterka Rozmiar: M (ale mysle ze bardziej S ( ![]() Materiał: 95% Polyester 5% Elastane Stan: Bardzo dobry Komentarz: Cudpwna, ślicznie podkreśla linie biustu (; i ma piękny dekolt.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-06-22 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
1. Fioletowy golf, long... Firma COSMOS
2. Sukieneczka śliską jest boska (: Naprawde zdjecie w ogole nie oddaje jej uroku... prześlicznie wygląda z leginsami i balerinkami. Oddam za cos naprawde super! 3. Seledynowa spódniczka z jeansu. 4. Mini w różyczki, srebrna, mieni się. 5. Bluzeczka z aplikacją, przyjemny materiał 6. Brązowa ciemna bluzka z rozszerzanymi rękawami, dekolt w serek
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-01-17 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1. poncho w srebrne motywy różyczek
2. czerwona spódniczka w biale kropeczki do kolana - tylko za coś naprawde super! 3. czerwona spódniczka w kratkę 4. niebieska sukieneczka na ramiączkach 5. przecudna bluzeczka AMISU zapinana na zapinka, marszczona, przecudnie sie układa na ciele, mozna też nosić jako long. ma bardzo ładny mocny kolor ciemny fiolet. 6. sukienka brązowa retro, letnia, zwiewna
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-01-17 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
1. szalik w panterke z polaru
2. apaszka w panterke 3. czerwona jeansowa spodniczka z aplikacja - tylko za cos super! 4. rózowa blizka etno/hipi 5. kolorowa spodnica hipi - tylko za cos super, z podszewką, slicznie sie układa. 6. sweter brązowy, wełniany zapinany na guzik, pól bolerko. troche zmechacony i dziurka od guzika byla zszywana bo sie rozjechala za duzo.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-01-18 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
1. spodnie rurki, 95% polyaster, 5% elasten, na dole aplikacja ze smokiem, rozmiar S, dla chetnych podam wymiary. Za cos super. 2. Spódnica plisowana, EMO, w kratke czarna białą. wyżej kolan troche. 3. bluzeczka na ramiaczkach, r. 16, na zewnatrz siateczka zielona w panterke, pod spodem podszewka. 4. bluzka czarna, koło karku ma aplikacje(koronke), byle zwężana u dołu, także r. S. dla chentych wiecej fotek. jest sliczna, a zdj nie oddaje w ogole jej uroku. 5. czarna bluzeczka na jedno ramie 6. czarna bluzeczka, S, z dekoltem w serek, do tego ma ściągacz na dole. jest śliczna!
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-01-21 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA 22.01.08
NIE MA 1. czerwone rajtopy w kropki czarne. r. uniwersalny. NIE MA 2. Kremowa bluzka ORSAY z rozszerzonymi rękawami, na jednym rękawie zaszyta dziurka. 3. świecocą czarna blizka, śliska, L 4. Bezrękawnik gruby, TROLL 5. spodnie czarne z zamkami, podziurawilam je troche. 6. czarna gotycka bluzka koronkowa, z przodu pod biustem do konca na dól prześwitująca, rękaw 3/4 zakonczony falbanką
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2009-04-13 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dokaładam glany, z tym, że zaznaczam, ze koszt przesyłki opłaca strona nabywająca.
Glany firmy steel - r. 39, ale dobre tez na 38, dla chetnych wiecej fotek. Dorzuce jeszcze sznorowki - seledynowe, albo czarne(do wyoboru)
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-01-22 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Bluzka fioletowa amisu na mnie.
1. Spódniczka w kratkę, trochę zmechacona. R uniwersalny, na gumce 2. Prześliczna bluzeczka z napisami brokatowymi. 3. Czarna bluzka 3/4 na lini biustu takie jakby brylanciki, niektore odpadły.
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-06-22 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hhh
1, Bluzeczka na jedno ramie z czerwona falbanka po obu stronach, slicznie sie układa, S 2. Marszczona bluzeczka Vero Moda, S 3. Spodniczka czarna, na zewnątrz siateczka z falbanka, oddam za cos super 4. Koronkowe bolerko. Zdj bluzki z dekoltem z poprzedniej dokladnie Zdj bluzki ze sciagaczem z poprzedniej dokladki
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-06-22 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
1. Bluzeczka LOGG w niebieski paski, zapinana, cudnie sie układa. S/M
2. Niebieski sweterek, stan oceniam jako dobry, bo dlugo w nim chodzilam, ale nie ma jakichs ubytwko czy cos. Jest sliczny 3. Bluzka w bazowe paski, z tyłu na plecach nitka sie troche odpruwa, trzeba zeszyc. Na rekawie ma mala dziurke zaszyta. 4. Spodnie ze skory ekologicznej, dolem zamki. 5. Spodnie ze sliczna wstawką w pasie. Czerwona koronka. 6. PRzepiekna bluzka, stan idealny, r S
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-01-25 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
1. Kolorowa bluzeczka, S, idealny stan
2. Szara przepiekna bluzka, kupiona w Berlinie, r S/M/L, za cos super. Jeden rekaw przeswituje, drugi nie.. 3. Biała bluzka upinana pod piersiami, z wszytym krawatem, cudna jest, r s/m/l 4. hustka niebieska na glowe 5. fioletowa sliczna bluzka z pieknym kolnierzykiem i rekawami, idealny stan, r M/L
eight-dollar engagement rings to keep us sane till you get on that bus...` Edytowane przez Riv Czas edycji: 2008-06-22 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
iiiii
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
iiiiigg
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
popo
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
zapraszam!
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Podoba mi sie u Ciebie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1194704506 Znajdziesz cos u mnie w zamian? ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5747362
podaj wymiarki znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Riv, ostatecznie podobaja mi sie u Ciebie te rzeczy:
satynowa bluzeczka z pierwszego postu, bluzeczka kopertowa orsay, bluzeczka w paski orsay, biala bluzeczka terranowa z misia i sweterek troll. Czy moglabys mi podac ich wymiary, tzn, szerokosc od pachy do pachy, dugosc od ramienia i dlugosc rekawka? ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
hop
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
odp Wam (;
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
hope
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hop
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hop
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Coś za tą małą torebeczkę bez firmy?
![]()
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.