|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 47 pkt / 100% pozyt.
|
MOJA lista rzeczy pilnie poszukiwanych ;)
zamykam na rzecz nowego watku
Dziewczyny bardzo proszę najpierw o zapoznanie sie z moim watkiem ciuszkowym nim cokolwiek zaproponujecie, ponieważ będzie to bez sensu jesli nic wam nie będzie się u mnie podobac ![]() LISTA POSZUKIWANYCH RZECZY: ![]() -Spodnie jeansy roz 31 tzn 40 - buciki z niskim obcasikiem roz 41 -spódniczki jeansowe raczej mini niż midi ( w midi jest mi źle ![]() -Tuniczki -ładna bielizna -kosmetyki: puder prasowany puder w pedzlu rozswietlajacy tusz do rzes zapachy ( poszukiwany passion dance AVON) inne tez wchodzą w grę kredki mieękie czarne do oczu błyszczyki do ust wszelkie preparaty na rozstępy, cellulit, wyszczuplające farby do włosów kolor czekolada lub brązy mgiełki do ciała balsamy zapachowe róze do policzków odżywki i wszelkie preparaty na zniszczone włosy Rzeczy da dziecka CHŁOPCZYKA od 12 miesiecy wzwyż I chyba tyle ![]() Edytowane przez Bezka Czas edycji: 2009-05-25 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: MOJA lista rzeczy pilnie poszukiwanych ;)
a jaka posuadasz ta kurteczke ja mam na wymeinae plaszczyk brazowy zobacz u mnie=]
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279395 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.