|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Różności...
Witam! I zapraszam do wymiany.
Do większości oferowanych kosmetyków jestem, mimo wszystko, przywiązana więc przepraszam jeśli wydam się wybredna ![]() Pielęgnacja itp.: -Nivea Hair Care diamond gloss Pianka do włosów diamentowy blask mini produkt 50ml, nowa mam ich kilka więc ilość może być większa tyle, że w 50ml opakowaniach -Nivea Hair Care diamond gloss Lakier do włosów diamentowy blask mini produkt 50ml, nowy mam 3 więc w sumie może być 150ml (w 3 małych, wygodnych opakowaniach )brak -Nivea Deodorant double effect (antyperspirant z avocado wspomagajacy dokładniejsze golenie) mini produkt 35ml, nowy brak mam ich kilka więc ilość może być większa tyle, że w 35ml opakowaniach -Nivea Pearl & Beauty creme oil (kremowy olejek pod prysznic) mini produkt 50ml, nowy-idealny na wyjazd brakmam ich kilka więc ilość może być większa tyle, że w 50ml opakowaniach -Nivea Hair Care brilliant blonde (basam olśniewajacy blond z filtrem UV) próbka 10ml, nowa mam ich kilka więc ilość może być większa tyle, że w 10ml próbkach brak -dokładnie j.w. tyle, że brilliant brown (olsniewajacy brąz )-Nivea for men sensitive żel do golenia <łagodny> 200ml, nowy (mam 2) brak -Schwarzkopf Taft lakier do włosów normalnych-supermocny 250ml, nowy -L'oreal Sublime Bronze żel samoopalajacy do twarzy i ciała ze 150ml została połowa termin waznosci byl do 10.2007!- ja uzywalam go jeszcze niecale 3 tyg.temu i wszystko "dziala" jak powinno ![]() -Wella Wellaflex hydro style fluid do ukladania wlosow (w spay'u) ze 150ml zostalo ponad 3/4 brak -L'oreal Elseve maseczka do wlosow nadajaca blask z 200ml zostala ponad polowa brak -Avon Firm & Sculpt modelujacy krem do biustu ze 150ml zostalo 3/4 -L'oreal Elseve odzywka do wlosow szybkie rozczesywanie z 200ml zostalo ok. połowy -Nivea Visage Matujacy krem nawilzajacy na dzien z 50ml zostalo ponad 40ml -Ziaja de-makijaz plyn do demakijazu oczu ze 120ml zostalo 100ml -STR8 woda po goleniu (marine) 50ml, nowa w fajnej, firmowej, kwadratowej puszce -szampon do włosów Clear próbka, 10ml!, nowy i tych próbek mam więcej... Próbki Vichy-mam ich wszystkich dużo więc każdego produktu może być większa ilość (normalne pełnowymiarowe opakowanie), tyle że w próbkach po 1,5ml -VICHY Normaderm- krem nawilżajacy zwalczający niedoskonałości skóry próbka 1,5ml, nowy -VICHY Myokine- krem korygujacy zmarszczki próbka 1,5ml, nowy -VICHY Liftactiv Pro- krem próbka 1,5ml, nowy -VICHY NeOVADIOL Contours oczy i usta. Wygladzajacy krem przywracajacy gestosc skory probka 1,5ml, nowy Kolorówka, zapachy itp.: -Vichy Normateint- podklad do skory z niedoskonalosciami (25 NUDE) próbka 1,5ml, nowy (ilosc moze byc wieksza-j.w.) -Bourjois Effet Lumiere Trio D'ombres cienie do powiek (les bruns cuivres 41) z calosci wykorzystalam może 1/4 (jesli ktos poinstruuje mnie jak , to z checia wkleje zdjecia)-Bourjois podklad 10 hour sleep effect (73 beige clair) zostało ok.70% -La Roche- Posay podklad Toleriane (13.sand beige) zostalo 3/4 -MaxFactor podklad Soft Resistant Make Up (dark gold 5) zostalo ok.polowy -Nivea Visage Young krem nawilzajacy + lekki podklad zostala polowa -MaxFactor puder sypki Translucent (transparentny) użyty kilka razy- zostala na pewno ponad polowa (b. wydajny!) -Rimmel kredka do oczu Soft Kohl (061 Jet Black) praktycznie cala- 11,5cm -Inglot Soft PRECISION konturowka do ust (62) 11cm -Sephora sypki puder w pedzlu (do wykanczania makijazu i poprawek w czasie dnia) jest prawie caly (nie wiem o co chodzi, ale normalnie nie da sie go zuzyc!!! SUPERWYDAJNY)-L'oreal blyszczyk Glam Shine Sorbet (28 peach crystal) zostalo ponad 3/4 -Cacharel NOA EDP 30ml, została połowa (tylko za coś fajniusiego ) brak-Givenchy VERY IRRESISTIBLE EDT 50ml, została 1/4 brak P.S. Proszę zainteresowanych o odpowiadanie na temat moich kosmetyków w moim wątku- jeśli zaczynamy w moim wątku to też tu rozmowę prowadzimy! Chętnie pozałączam zdjęcia (jeśli dowiem się, jak to zrobić ) lub wyślę na mail'aW związku z tym, że jestem "początkująca" zgadzam się wysyłać przesyłki pierwsza ![]() POZDRAWIAM! Edytowane przez ~nana~ Czas edycji: 2008-08-21 o 23:38 Powód: uaktualnianie:) |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności...
Witaj
Czy żel do golenia posiadasz jedna sztukę? |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Edycja:
czy maseczka do włosów L'oral to ta z proteinami pereł ( różowe opakowanie ), jesli tak znajdziesz coś za nią i za piankę Nivea - przepraszam za niezdecydowanie Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-06-21 o 18:14 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak cofam co powiedzialam - czy maseczka do włosów L'oral to ta z proteinami pereł ( różowe opakowanie ), jesli tak znajdziesz coś za nią i za piankę Nivea - przepraszam za niezdecydowanie
+ jeden mały olejek Nivea Edytowane przez palau Czas edycji: 2008-06-21 o 18:15 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Jestem baardzo zainteresowana ponizszymi kosmetykami:Nivea Pearl & Beauty creme oil (kremowy olejek pod prysznic) mini produkt 50ml, nowy Nivea for men sensitive żel do golenia <łagodny> 200ml, nowy Avon Firm & Sculpt modelujacy krem do biustuze 150ml zostalo 3/4 Rimmel kredka do oczu Soft Kohl (061 Jet Black)praktycznie cala- 11,5cm Znajdziesz cos u mnie???
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Bourjois Effet Lumiere Trio D'ombres cienie do powiek (les bruns cuivres 41)
z calosci wykorzystalam może 1/4 MaxFactor puder sypki Translucent (transparentny) zostala na pewno ponad polowa (b. wydajny) Sephora sypki puder w pedzlu (do wykanczania makijazu i poprawek w czasie dnia) jest prawie caly (nie wiem o co chodzi, ale normalnie nie da sie go zuzyc!!! SUPERWYDAJNY) |
|
|
|
|
#11 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam
a tak to: Matrix sleek.look i woda Avene (ale na tym Ci zalezy i ma swoja wartosc wiec musialabys wybrac sobie u mnie znacznie wiecej ) pozdrawiam!Cytat:
tak, tak to ta (energia i blask- w takim plastikowym, rozowym, okraglym pudeleczku- z tej samej serii jest u mnie odzywka szybkie rozczesywanie) interesuje mnie ten iskrzacy sie pylek Giordani Gold, co to sie ewentualnie mozesz nim podzielic![]() a konkretnie to: ![]() --> Bonne Bell, Lip Smacker, Original Watermelon - użyty 2 razy, końcówka ścięta Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
jak widziałabyś naszą wymianę? podoba mi się też mini kremowy olejek pod prysznic...mogę dorzucić też błyszczyk smackersa
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
-Nivea Hair Care diamond gloss Pianka do włosów diamentowy blask
mini produkt 50ml, nowa kilka -Nivea Deodorant double effect (antyperspirant z avocado wspomagajacy dokładniejsze golenie) mini produkt 35ml, nowy - kilka -Nivea Pearl & Beauty creme oil (kremowy olejek pod prysznic) mini produkt 50ml, nowy-kilka -Nivea for men sensitive żel do golenia <łagodny> 200ml, nowy -Schwarzkopf Taft lakier do włosów normalnych-supermocny 250ml, nowy -L'oreal Sublime Bronze żel samoopalajacy do twarzy i ciała ze 150ml została połowa termin waznosci byl do 10.2007!- ja uzywalam go jeszcze niecale 3 tyg.temu i wszystko "dziala" jak powinno ![]() -Avon Firm & Sculpt modelujacy krem do biustu ze 150ml zostalo 3/4 -L'oreal Elseve odzywka do wlosow szybkie rozczesywanie z 200ml zostalo ok.150ml -Nivea Visage Matujacy krem nawilzajacy na dzien z 50ml zostalo ponad 40ml -Ziaja de-makijaz plyn do demakijazu oczu ze 120ml zostalo 100ml Próbki Vichy-mam ich wszystkich dużo wiec kazdego produktu moze byc wieksza ilosc, tyle ze w probkach po 1,5ml Kolorówka itp.: -Vichy Normateint- podklad do skory z niedoskonalosciami (25 NUDE) próbka 1,5ml, nowy (ilosc moze byc wieksza-j.w.) -Bourjois podklad 10 hour sleep effect (73 beige clair) uzyty moze ze 4 razy -La Roche- Posay podklad Toleriane (13.sand beige) zostalo 3/4 -MaxFactor podklad Soft Resistant Make Up (dark gold 5) zostalo ok.polowy -Nivea Visage Young krem nawilzajacy + lekki podklad zostala polowa -MaxFactor puder sypki Translucent (transparentny) zostala na pewno ponad polowa (b. wydajny) -Sephora sypki puder w pedzlu (do wykanczania makijazu i poprawek w czasie dnia) jest prawie caly (nie wiem o co chodzi, ale normalnie nie da sie go zuzyc!!! SUPERWYDAJNY)odp u mnie w ciuszkowym ![]()
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
![]() -Nivea Deodorant double effect (antyperspirant z avocado wspomagajacy dokładniejsze golenie) mini produkt 35ml, nowy mam ich kilka więc ilość może być większa tyle, że w 35ml opakowaniach -Nivea Pearl & Beauty creme oil (kremowy olejek pod prysznic) mini produkt 50ml, nowy-idealny na wyjazd ![]() -Ziaja de-makijaz plyn do demakijazu oczu ze 120ml zostalo 100ml -L'oreal blyszczyk Glam Shine Sorbet (28 peach crystal) zostalo ponad 3/4 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
-Nivea Pearl & Beauty creme oil (kremowy olejek pod prysznic) mini produkt 50ml, nowy-idealny na wyjazd ![]() mam ich kilka więc ilość może być większa tyle, że w 50ml opakowaniach -Nivea for men sensitive żel do golenia <łagodny> 200ml, nowy |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka ilość Cię interesuje w zamian z maskę, miniolejek i żel do golenia?
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
tylko one? co za nie możesz mi dać?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za cos ztych rzeczy?
-Avon Firm & Sculpt modelujacy krem do biustu ze 150ml zostalo 3/4 -Bourjois podklad 10 hour sleep effect (73 beige clair) uzyty moze ze 4 razy -MaxFactor puder sypki Translucent (transparentny) zostala na pewno ponad polowa (b. wydajny) -Sephora sypki puder w pedzlu (do wykanczania makijazu i poprawek w czasie dnia) jest prawie caly (nie wiem o co chodzi, ale normalnie nie da sie go zuzyc!!! SUPERWYDAJNY)-L'oreal blyszczyk Glam Shine Sorbet (28 peach crystal) zostalo ponad 3/4
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego traktuję je jako dodatek, a nie podstawę wymianki z kategorii "dla zagorzałych fanów" kupiłam je w Camaieu, ale to nic nie znaczy dobierz coś jeszcze, może ta druga para, albo balsam Ziaji, albo ta miniaturka Amour, albo tonik Clean&Clear?
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
a co powiesz na taką wymianę: dorzucisz mini kremowy olejek pod prysznic, do Ciebie poleci smackers w sztyfcie i smackers w błyszczyku i 2 próbki pefrum Mexx? w jakiej formie jest antyperspirant? kulka?
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może takie szczegóły ustalimy na PW ( prywatna wiadomość ). Jeśli jesteś chętna na wymianę zapraszam na PW |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to miniaturka amour'a i kolczyki -> za zel do golenia i mini zel pod prysznic bedzie okiokej: 2 smackers'y i 2 probki Mexxa za mini lakier do wlosow, mini olejek i mini antyperspirant (antyperspirant jest w spray'u- nie wiem czy to Ci odpowiada) |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piszę pw
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
-dokładnie j.w. tyle, że brilliant brown (olsniewajacy brąz )-Nivea for men sensitive żel do golenia <łagodny> 200ml, nowy (mam 2) Ziaja de-makijaz plyn do demakijazu oczu ze 120ml zostalo 100ml -Rimmel kredka do oczu Soft Kohl (061 Jet Black) praktycznie cala- 11,5cm
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

)
brak
, to z checia wkleje zdjecia)
SUPERWYDAJNY)