![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
wymienię Oriflame i inne
NIEAKTUALNY !
WYMIENIONE: -Flitr AVENE Cleanance Solaire SPF 40 (Krem, do skóry wrażliwej, tłustej lub trądzikowej) została dokładnie 1/3 z 50ml wymienię tylko za La Roche Posay- Anthelios - Vichy Skinset "dermooczyszczająca laktopianka 2w1. Skóra młoda i mieszana". Opakowanie- 50ml. Data do 02.2010. Zostało więcej mniż połowa,trudno ocenić, bo używałam 1raz . -również posiadam krem do twarzy Skinset 50ml. Zostało jeszcze ok. 15-20%. LECI do kaczina - Oriflame Żel pod prysznic "Macadamia Nut & Honeysuckle" żel pod prysznic z orzechem makademi i wiciokrzewem. Opak.200ml. Została połowa. - LECI do kaczina -Lactacyd femina płyn do higieny intymnej. 200ml. Użyty ze 2 razy. Świetne recenzje na KWC - LECI do słonik -La Roche-Possay Lipikar "balsam natłuszczający do ciała- skóra sucha" 7ml - LECI do słonik -Oriflame- Bahia balsam do ciała- opakowanie 200ml ubyło może 15/20ml. Zapach cukierkowy, słodki. Marakuja z klonem - LECI do słonik -Oriflame- "krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów" Opakowanie- 100ml. Data użytkowania do 08.2010.Do bezpiecznego używania(symbol wieczka) -10mies. Kremik użyłam może ze 2 razy na wypróbowanie. x 2 sztuki. 1sztuka do zabula87, 1 szt.- do słonik -La Roche-Possay Effaclar żel do cery tłustej nowy 50ml + 7ml w saszetce LECI do słonik La Roche-Possay Effaclar żel do cery tłustej; NOWY. 50ml Leci do justitia Oriflame Optimals Radiance Energy. Rozświetlająca emulsja. Z wit. C do skóry mieszanej, tłustej. Kartonik. Testowany- 2 razy na twarz (opak.od nowosci nie było pełne) Leci do tompola Oriflame Skindividual serum przeciwzmarszczkowe pod oczy ubytek-ok.35% Leci do tompola Oriflame - Tea Tree olejek 10ml- NOWY Oriflame krem do rąk o zapachu hiacyntów. Ubytek ok.20-30% Opakowanie-50ml 23. Ziaja demakijaż 2fazowy (ubytek jak na fotce) - frantic 7. GLISS KUR ekspresowa odżywka regeneracyjna. Zapobiega rozdwajaniu się końcówek. - frantic 8. Herbal Essences szampon do włosów zniszczonych, farbowanych. Nawilża jeżyna,awokado,mango. Użyty raz, ubytek ok.5-10% . ważne do:10.2010 - frantic 16. Avon spray do ciała z truskawką i guawą. Pojemnosc - 125ml, ubytek kilka psików. data prod: 3.08 - fantic 1. Pantene Pro-v Proste i Gładkie. Odżywka bez spłukiwania. NOWA. Świetne recenzje na KWC. Mam już spory zapas dlatego wystawiam. data prod: 7.8.07. kupiony niedawno - dixie Biotherm Biopur Fluide fondant hydratant mattifiant. Lekki krem nawilżająco matujący 20ml - dixie 3. Pantene Pro-V Restoratives, Program Odnowy, Odżywka użyta raz. Trudno dostępna. - dixie - Effaclar (żel oczyszczający) 7ml 15. Rimmel Recover odcień 101. Kupiony na allegro, testowany, nie znam tego produktu dobrze ale wydaje mi się nieoryginalny (choć wszyscy kupujący wystawili pozytywy) Smackers liquid arbuzowy użyty kilka razy AVENE woda termalna 50ml. Mogę się podzielić gdyż mam 300ml w zapasie TOREBKA KOPERTÓWKA H&M CZERWONA. Raz noszona. Stan idealny (foto z @) W środku (w wewnętrznej 'ściance' kieszonka na suwaczek-typowa dla H&M) 27x15 cm Oddam za cos extra Hydraphase Rich (intensywne nawilżanie o przedłużonym działaniu) 2ml 25. Oriflame Swedish Spa Minerals żel pod prysznic ujędrniający; ubytek 30% do *nulka* 29. Oriflame Swedish Spa Minerals peeling do ciała; ubytek ok.40% do *nulka* NUXE creme fraiche light (pudełko,paragon). Przechowywany w lodówce. Do skóry mieszanej/tłustej. Zawiera kawsy roslinne (chyba 0,5%) 9. Nivea odżywka elastycznosć i blask. Włosy suche, szorstkie, matowe. Zostało na porządne wypróbowanie. Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-07-31 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię Oriflame i Skinset
Coś u mnie za kosmetyki Oriflame?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wątku mam m.in. lucia 30 ml bez atomizerka - nowiutka, zafoliowana ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Vichy Skinset "dermooczyszczająca laktopianka 2w1. Skóra młoda i mieszana". Opakowanie- 50ml. Data do 02.2010. Użyte 1 raz.
-również posiadam krem do twarzy Skinset 50ml. Zostało jeszcze ok. 15-20% cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wymienię Oriflame i Skinset i inne
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243160
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221235 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206970 Oriflame z serii Bahia balsam do ciała- opakowanie 200ml ubyło może 15ml. Zapach cukierkowy, słodki. Marakuja z klonem i krem do rak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hej
![]() interesuje mnie filtr...moze znajdziesz cos u mnie...
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej u Ciebie podba mi sie:
- Oriflame z serii Bahia balsam do ciała- opakowanie 200ml ubyło może 15ml. Zapach cukierkowy, słodki. Marakuja z klonem - Oriflame peeling migdałowy do twarz. Ubytek max. 30%.Opak-100ml - Adidas antyperspirant w kulce. Użyty ze 2 razy. - Oriflame- "krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów"
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() znajdzies cos u mnie: Oriflame peeling migdałowy do twarz. Ubytek max. 30%.Opak-100ml Dove Summer Glow do jasnej karnacji. opak-250ml. Użyty ze 3 raz. Ok. 15ml. Polecam do bardzo suchej skóry - mnie aż za bardzo nawilża, dlatego z ciężkim sercem muszę sie rozstać ;D ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.