![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
buty Bootleg, dużo fajnej biżyteria, markowe ciuszki
NIEAKTUALNE
Witam Mam do zaoferowania trochę rzeczy, które są w stanie co najmniej dobrym, a większość w bardzo dobrym, często bez śladów użytkowania lub z minimalnymi. Ubrania wysyłam czyste i wyprasowane, tego samego oczekuję w wymiankach. Poszukuję głównie kosmetyków, ale ostatecznie na ubrania tez mogę popatrzeć ![]() DOKŁADKI NIŻEJ: 28 i 29 czerwca! Odpisuję u Was i o to samo proszę Was, czyli odpisujcie u mnie ![]() Wysyłka tylko PRIORYTETEM POLECONYM BUTY 1. Balerinki Bootleg z paseczkiem na rzep, rozmiar 3 i 1/2, czyli 36,5. Stan więcej niz dobry, niewielkie otarcia skórki na noskach. Buty z naturalnej skórki i zamszu łączone z siateczką. Super wygodne! Wg mnie rozmiar spokojnie 37 ![]() BIŻUTERIA 1. Korale drewniane z żyrafką, dł. całkowita 95 cm 2. Komplet Avon - za coś specjalnego, nie oddam łatwo ![]() - Kolia - Bransoletka - Kolczyki 3. Piękna kolia z masą perłową, dł. całkowita 48 cm 4. Piękne korale drewniane łączone z plastikowymi, bardzo eleganckie. dł. całkowita 114 cm 5. Piękne błękitno-szmaragdowe korale z kamieni łączonych z małymi szklanymi koralikami, dł. całkowita 88 cm rezerwacja dla Marabi Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-08-31 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: buty Bootleg, dużo fajnej biżyteria, markowe ciuszki
1. bransoletki
- drewniana - kościana - z muszelkami 2. gumki do włosów - czarna z błyszczącymi tęczowo paseczkami - brązowa z koralikami (lewa) - brązowa z koralikami (prawa) 3. Kolczyki stylizowane na retro (nie srebrne) 4. Koraliki kościane dł. całkowita 41 cm 5. Koraliki drewniano-metalowe dł. całkowita 34 cm 6. Korale brązowe z koralików dł. całkowita 65 cm rezerwacja dla Protka Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-08-31 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Koraliki białe, dł. całkowita 40 cm
2. Obroża z czarnych koralików dł. całkowita 30 + 10 cm 3. Naszyjnik z czerwonymi koralami, na prawdę super elegancki, dł. całkowita 95 cm rezerwacja dla Marabi Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-07-04 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Top w czerwone paski, long na ramiączkach. Atmosphere, rozm 42-44, wg mnie M/L - nieaktualny, niestety przy przygotowywaniu do wymianki znalazłam rozprucie na szwie, więc nie mogę go proponować.
2. Top zielony w białe kropeczki, bokserka na ramiączkach. Mis Selfridge, rozm 34, wg mnie M 3. Top w biało-czarną krateczkę, Bay rozm. 12 - 38 4. Top koronkowy, czarny, Oasis rozm. 12 - 38 5. Top fioletowy z koralikami - long , Lindex rozm 42-44, wg mnie M/L 6. Top biały ze srebrną nitką, Bay rozm 40 (ma wymienioną przeze mnie tasiemkę). Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-06-29 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. 2x CD Głosy ptaków "Przez Knieje i Moczary" i "Skrzydlaci wirtuozi"
2. 3x CD TANGO "From Buenos Aires to Europe" 3. 4x CD (brak piętego do kompletu) składanki: Małgorzata Ostrowska, Brathanki, Ewa Błaszczyk, Tytus Wojnowicz, Katarzyna Skrzynecka. 4. 2x CD Espana Castiza vol. 2 Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-06-14 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 28.06
1. biała spódnica - szyta na miarę (szerokośc 39 cm x2, dł. 69 cm) rezerwacja dla Marabi 2. Ecru, haftowana koszula H&M (roz. M) rezerwacja dla Protka 3. brązowa bluzka z cekinami BNT by BONITA (roz. 1 - wg mnie L) rezerwacja dla Protka 4. fioletowy dzianinowy golf (bez marki, rozm. S-M) - rozciągliwy, ladnie się dopasowuje 5. Komplet bielizny Naturana (biustonosz 75C, majtki M) - raz założony, wyprany, niestety wyrzuciłam metki i pudełka. rezerwacja dla Marabi 6. siateczkowa koszulka nocna Intimissimi (roz. M) - założyłam 2 razy Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-07-04 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 28.06
1. Czarna koszulka żorżetowa+aplikacja i brylanciki La SENZA (nie ma rozmiaru, wg. mnie to M) 2. Czarny Top z siateczka w szpic na dekolcie+koraliki+cekiny+ welurowy pasek z cekinami - PIĘKNY! (nez marki i rozmiaru, wg. mnie to M) ręcznie zwęziłam go pod pachami, ale można spokojnie rozpruć i nie będzie śladu - wystawiam z wielkim żale, nie mieszczę się - ubrałam raz rezerwacja dla Protka 3. Czarna chyba lniana spódnica z halką wiązana na zakładkę. Clothes by H&M (rozm. 36, dł. 88 cm.) wystawiam z wielkim żalem, nie mieszczę się - ubrałam 2 razy 4. sukienka St. Michael (rozm. 40, wg mnie 38) - podwyższany stan, zapinana z tyłu, krzyzowane ramiączka - nie mieszczę się już ![]() 5. Tunika lniana Lindex (rozm. 40) rezerwacja dla Protka 6. bawełniane chusteczki np. na włosy Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-07-04 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 29.06
UWAGA! Wszystkie zdjęcia są robione pod lekkim kątem, więc spodnie wyglądają na szersze niż są w rzeczywistości! Tylko jedne są lekko rozszerzane! 1. Spodnie rurki z drobniutkiego sztruksu, czarne H&M (rozm. 40 - wg mnie 38) - nie mieszcze się, inaczej bym nie oddała 2. Spodnie rurki czarne Vero Moda, (rozm. 38) - nie mieszcze się, inaczej bym nie oddała 3. Spodnie czarne InScene - lekko rozszerzane - ręcznie je lekko zwężałam od kolana w dół, wyszło bardzo ładnie, nic nie widać (roz. 38) 4. śliczna bluzka biała NEXT (rozm. 38) ma kilka minimalnych plamek, kropeczek, nie widać ich. 5. śliczna bluzeczka Amosphere (rozm. 36-38) beżowo-brązowa, bardzo ładny kolor, starałam się wiernie oddać, naszyte śliczne kwiatki - nie mieszcze się, inaczej bym nie oddała 6. bluzeczka Marwin (roz. wg mnie 38) - lekko sprana (kolor jest bardzo świeży ale pojawiła się taka jaśniejsza warstwa. stan db+) Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-06-29 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 29.06
1. bluzeczka SO-U (rozm. 38) rezerwacja dla Protka 2. bluzeczka-sukienka-tunika z wielkim dekoltem na plecach bez marki - fenomenalny krój na szczupłą osobę, nigdy bym jej nie oddała gdyby nie to że przytyłam ![]() 3. ta sama bluzka tył - zebralam ręcznie dekolt w kontrafałdy i przeszyłam, efekt jak maszynowy i lepiej się układa 4. bolerko koronkowe retro w kolorze ecru - bez marki (rozm. 40 - 42) Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-07-04 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Hej, coś u mnie za tą bluzeczkę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1211987352 ???
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam ;* ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zły link wpisałaś (nie mam takiej bluzki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
coś u mnie za zielony top w białe kropeczki
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259750 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1213450509 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1213435111 Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
podobają mi się drewniane korale z żyrafką oraz te drewniane łączone z plastikowymi. znajdziesz coś w zamian u mnie. proszę o odp. u mnie
![]() |
#25 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
17. Fishbone biała bluza oryginalna. Jest dość duża. Z tyłu szary, prawie niewidoczny smok. Wszystkie metki i wszywki. Bluza ma ściągacze, rozmiar L. Stan Bdb+ 1. H&M. Piękne, atłasowe baleriny, rozmiar 37/ 38. NOWE! za byle co nie oddam. Pięknie leżą na nóżce. Mają jeszcze wewnętrzne wlepki z numeracją itp. potwierdzające ich nowość. Stan idealny! będę niedługo robić dokładkę, może znalazłabyś coś więcej dla siebie, poza tym zajrzyj jeszcze na wątek z kosmetykami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hej moze cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1213444046 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1213444046 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1213450842 prosze o odp u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
oprocz bluzki brązowej, jeszcze na kosmetycznym:
* tusz do rzęs Mabelline Volum Express czarny (zuzyty w 20%, otwarty 3 mies. temu) * błyszczyk Lovley Be Glamour czerwona porzeczka (zostało 50%) Mogę to oddać za białą bluzę, tylko muszę jej poszukać w szafie i dokładnie obejrzeć, bo nie wiem w jakim jest dokładnie stanie ![]() możesz odpisywać u mnie? Nie mam czasu śledzić wątków niestety... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cosu mnie za
z gory dziekuje za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.