|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Malutki kramik, zapraszam :)
cos za:
1) Perfum Avon Summer White - zostało ok. 70% 2) Kolastyna Active Body - balsam odżywczy z olejkiem migdałowym - użyty raz 4) Oliwkowa maska do rąk i paznokci Ziaja - zostało ok. 80% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() coś u mnie za 2) Kolastyna Active Body - balsam odżywczy z olejkiem migdałowym - użyty raz 4) Oliwkowa maska do rąk i paznokci Ziaja - zostało ok. 80% 6) Podkład Max Factor Lasting Performance - 100 fair - nie jestem w stanie ocenić ile zostało, przypuszczam że ponad połowa oddam dużo ![]()
![]() |
#5 |
Lady of Harley-Davidson
|
chetnie bym sie wymienila, ale tak za jedna rzecz to nam sie malo oplaca ;/
edit. z Twojej wish mam w ksiazkowym ksiazke agaty christie w oryginale, szklany pilnik raz uzyty, kremow do rak znajde kilka [yves rocher jardins de noel, yves rocher fleur de noel, saito spa mango, burt's bees hand salve, burt's bees krem do skorek] podobnie jak balsamow do ciala [oriflame arctic bilberry, ziaja kokosowa] i zeli pod prysznic [yves rocher fleur de noel, avon planet spa srodziemnomorski z oliwka, ziaja kokosowa] ![]()
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-08-17 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Cś u mnie za Oliwkowa maska do rąk i paznokci Ziaja - zostało ok. 80%?
![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.